limp19 6 Posted August 31, 2015 (edited) Svaka cast. Moze u pp gdje si ih narucio? Cekamo slike Edited August 31, 2015 by limp19 Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted August 31, 2015 Narucio eibach sportline. Ako bude bilo "reverse rake", nasao sam OEM rijesenje problema.Uzeo za tdi-a, ili za 1.4. Koliko sam citao, stavis od 1.4 i problem rijesen Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted September 7, 2015 Da ne otvaram novu temu.. Trenutno na Golfu 6 benzincu imam Eibach Sportline opruge. Da li postoje opruge koje jos nize spustaju? :-) H&R? FK? Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted September 25, 2015 Zanima me za golf 4 koje opruge preporučate h&r ili lowtec? Koje su tvrđe, bolje? Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted September 28, 2015 da ne otvaram novu temu ovdje cu pitati.. ja na svome GTIu imam opruge.. iskreno neznam koje su znam da su crvene boje dizao sam auto dva puta do sads i zaboravio pogledati.. zanima me da li ga mogu spustit jos 1-2-3 cm a da ne moram staviti gewinde ili nove opruge.. Share this post Link to post Share on other sites
alen_gti 0 Posted September 29, 2015 Uvjek mos kupit brus i pilat XD Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted September 29, 2015 mislio sam mozda ima neki dio bez kojeg s moze, guma il nest tako Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 27, 2016 da ne otvaram novi topic,uzimao bi h&r opruge -40mm.sadašnja rupa između rubnjaka i gume napred je 8cm naprijed,iza 6.e sad moje pitanje je ak stavim -40 federe oče li bit reverse rakea ili će past kak treba s obzirom na sadašnji "prostor" između gume i blatobrana Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted February 28, 2016 Jel ima netko iskustva sa ap sportfahrwerke oprugama? Ne mogu nigdje naci da bi netko rekao koliko su tvrde, neudobne i jel spuste 3cm kak je deklarirano Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 28, 2016 Uzmi eibach sportline Share this post Link to post Share on other sites
crogolfmk3 0 Posted February 29, 2016 Pitanje, stavio na auto eibach sportline i zadnji kraj je pao mrvicu vise od prednjeg pa me zanima dali postoji rijesenje za to? auto je audi a4 b7 linija. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 29, 2016 Da. Kupe se opruge za 1.6 benzinca Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 29, 2016 ja budem ipak stavio eibach sportline na golfa....ovo 40/40 mi je premalo za prednji kraj...... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 29, 2016 zašto bi išo kupovat sad druge opruge napravi si okrugle podloške za ispod opruge,onolko mm kolko ti treba i podloži,ili odi kod nekog tokara,cifra par kuna Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 29, 2016 zašto bi išo kupovat sad druge opruge napravi si okrugle podloške za ispod opruge,onolko mm kolko ti treba i podloži,ili odi kod nekog tokara,cifra par kuna kak to misliš? Pa sad su gore serijske opruge.stavil sam 15x7 felge et25 pa zgleda ko touareg.može komotno past za 50/35 Share this post Link to post Share on other sites
Juicy 0 Posted February 29, 2016 Ili pričekaj malo nek skroz auto 'legne', meni je nakon par tjedana sve sjelo kako spada, odnosno zadnji kraj potonuo i izjednačio se sa prednjim. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 29, 2016 sorry,odgovor se odnosio na Mariov post,u tvom slučaju mozeš bez brige uzet neke što krače Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 29, 2016 Vidi, ja imam isti problem...digao sam zadnji kraj na jedan slican nacin i kad smo pogledali auto, auto izgleda kao na vw sportline ovjesu 15-20mm nizi. Ali dobro, vidim da si zivcan covjek i da ne vrijedi s tobom u neku raspravu. Ja bih uzeo druge opruge, ove prodao i gotovo. To je moje misljenje Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 29, 2016 ne kužim tvoje tupljenje u svakom postu da se uzmu opruge za benzinca i stave na dizela,meni to nije rješenje ko ni rezanje flexom(to je bar jeftinija verzija) Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted February 29, 2016 Pitanje, stavio na auto eibach sportline i zadnji kraj je pao mrvicu vise od prednjeg pa me zanima dali postoji rijesenje za to? auto je audi a4 b7 linija. Standarni problem na svim B6 i B7, na orginal s-line ovjesu je još gore, zadnji kraj puno niži od prednjeg! Riješava se tak da se stave naprijed oni tanjuri amortizera od A4 B5 linije i onda ti padne naprijed 1,5cm! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 29, 2016 ne kužim tvoje tupljenje u svakom postu da se uzmu opruge za benzinca i stave na dizela,meni to nije rješenje ko ni rezanje flexom(to je bar jeftinija verzija) Samo u slucaju eibacha sportline... Share this post Link to post Share on other sites
crogolfmk3 0 Posted March 2, 2016 (edited) Standarni problem na svim B6 i B7, na orginal s-line ovjesu je još gore, zadnji kraj puno niži od prednjeg! Riješava se tak da se stave naprijed oni tanjuri amortizera od A4 B5 linije i onda ti padne naprijed 1,5cm! ti tanjuri od b5 pasu bez kemijanja ili? Edited March 2, 2016 by crogolfmk3 Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted March 2, 2016 ti tanjuri od b5 pasu bez kemijanja ili? Da, paše bez kemijanja, skineš svoje i staviš od b5. Normalno moraš skidati sve dolje, amortizer i oprugu! Novi su negdje oko 500kn u ovlaštenom, a možeš naći neki b5 dijelove pa skineš sa amortizera, jeftinija verzija. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted July 6, 2016 (edited) Pozdrav ekipa Evo htio bi jos spustiti auto posto sam se na pro kit naviknuo i sad bi uzeo eibach sportline. Ali muci me sto ne znam koje da uzmem (osovinsko opterecenje) Ima do 1040 i do 1130kg po prednjoj osovini. Sad nisam pametan koje uzeti za golf vi 1.6tdi 105hp? Ima ko sliku sestice na sportline federima da vidim kako izgleda? Hvala molim pomoc Edited July 6, 2016 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 8, 2016 ekipa vi sto imate eibach sportline opruge na mk5 i mk6, jel struze to sta kad povezete dvije tri osobe na zadnjem sjedistu?ako su gore 18cola felge hvala Share this post Link to post Share on other sites