tomos222 1 Posted October 8, 2016 Ja sam na 17 cola sportline,nis ne struze kotac al prek lezecit prva i na koso prolaz Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 8, 2016 ekipa vi sto imate eibach sportline opruge na mk5 i mk6, jel struze to sta kad povezete dvije tri osobe na zadnjem sjedistu?ako su gore 18cola felge hvala Ako je ET original nebi smjelo zapinjat Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 8, 2016 (edited) Da, imam felge od gti-a originalne mislim da je et51... samo da ne struze kad nekog povezem Edited October 8, 2016 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted October 8, 2016 Zavisi od ET.. ja sam imao HR na Gtiu i sad imam na passatu vogtland .. opruge su savrsene.. padaju jednako .. udobne.. nisu pretvrde i nista me struze na 18" ET 42... sad cu ih uzeti i na Insigniu kad stigne iz salona.. Odma sve dolje Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted October 8, 2016 (edited) Meni na 19" sa et-om do samog ruba nije nikad zastrugalo i natovarenim gepekom Btw:prodam svoje opruge ako si zainteresiran Edited October 8, 2016 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 8, 2016 Daj cijenu Vec sam skoro uzeo nove na ebayu za 960kn s postarinom Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted October 8, 2016 Daj cijenu Vec sam skoro uzeo nove na ebayu za 960kn s postarinom Trebo si uzet to.. taman ti lupi carine jos 300-400kn Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 8, 2016 Nema carine iz njemacke...dapace za dva dana mi dode dhl-om na kucni prag...vec sam narucivao ali H&R opruge Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 10, 2016 Samo dobro pazi za koji motor narucis da ti napred lijepo padne Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 10, 2016 da znam, tako sam bio narucio H&R opruge za mk6 ali benzince (manje osovinsko opterecenje) pa mi je naprijed pao uzasno puno..toliko da sam isti dan vozio auto opet majstoru da ih skine jer ga nisam mogao gledat. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 10, 2016 2.0 tdi dsg. Tocno i takve opruge narucio i palo savrseno Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 10, 2016 (edited) 2.0 tdi dsg. Tocno i takve opruge narucio i palo savrseno Sent from my iPhone using Tapatalk Jesu ovo r32 oem lampe ili si zatamnjiva obicne? Edited October 10, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 10, 2016 Jesu ovo r32 oem lampe ili si zatamnjiva obicne?Oem r32 Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 10, 2016 (edited) Oem r32 Sent from my iPhone using Tapatalk Aj kad budes moga uslikaj ih ako ti nije problem pa stavi ovde slike ili mi pos na pmSry,malo sam skrenio temu Edited October 10, 2016 by markol5 Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 10, 2016 uuu tvoj je dosta pao..ja ne bi htio svog toliko bas spustiti.. ja bi ovako nesto s sportline federima a ovo je moj na pro kitu Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted October 10, 2016 Nema carine iz njemacke...dapace za dva dana mi dode dhl-om na kucni prag...vec sam narucivao ali H&R opruge Mislio sam da je čajna... ok Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 11, 2016 uuu tvoj je dosta pao..ja ne bi htio svog toliko bas spustiti.. ja bi ovako nesto s sportline federima a ovo je moj na pro kitu Ma pao je taman kolko treba. I taj crni je isto tako samo su vece felge pa drugacije izgleda. A pro kit skidaj dolje, to koda i nije spusteno. Sent from my iPhone using Tapatalk Evo ovdje se vidi malo bolje Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 11, 2016 A amortizeri sta kazu? jel im puno trajnost skracena kad je tak spusten oko 4cm? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 11, 2016 Jos su ok. A znas da nemoze bit isto ko na original federima Share this post Link to post Share on other sites
Abica 0 Posted October 12, 2016 Pozdrav Evo kako stoje Eibach na mom mk5 Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Graditelj_Bob 0 Posted October 14, 2016 Jel ovo prokit il sportline?? Ja bi uzea sebi na polu samo meni nema sportline -5cm samo prokit -3cm Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted October 14, 2016 Pozdrav Evo kako stoje Eibach na mom mk5 Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Kolko je spusteno ovo? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 14, 2016 to je nekak jako spusteno, rekao bi da ne stane ni jedan prst izmedu gume i blatobrana Share this post Link to post Share on other sites
Abica 0 Posted October 14, 2016 Cca 3/4cm... dosta je mekan.. mislim to mi odgovara.. ali posto mislim staviti 19" neznam dali ke ok :-) :-) Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk A stane da.. ali na toj slici se ne vidi ljepo... sutra cu par fotkica okinut :-) :-) Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites