Leic 2 Posted October 15, 2017 Jel tko spustao golfa 7 1.6tdi oprugama i kojim? Na golf 5 sam imao eibach sportline i bio prezadovoljan a vidim da za g7 nema, samo prokit ali premalo spusta. Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted October 15, 2017 Ok 7ica padne sa prokit-om Ja cu ih na proljeće montirati Ali evo jedne na prokitu Share this post Link to post Share on other sites
Alfa 0 Posted October 16, 2017 Koliko je to cola felga? 18"? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 16, 2017 I ovo je prokit. To je jos uvijek visoko. Ja mislim da je highline u originalu tolko visok. Pola od toga i bilo bi idealno. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted October 16, 2017 Da...moj je r line pa je tu negdje...probat ću prvo sa prokitom pa cu vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 16, 2017 Za audi a3 postoji eibach sportline. Samo neznam dali on ima isto iza most ili multilink Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted October 26, 2017 Meni je prijatelj na obicnog passata tdi 3c stavio h&r opruge 40mm od passata 4motion pa se auto nije nista spustilo cak je bio i malo visi nego tvornicki.tako da.. ne postoje h&r -40 opruge za 4motion.. već su -30 mm..i normalno da mu se to dogodilo jer te uoruge su za 4motion, koji je teži, a kao što i rekogh opruge su deklarirane -30. Ja imam -40 i auto je skoro ko na gewindama Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted November 18, 2017 evo nakon pro kita i eibach sportline opruga razmisljam uzet ap gewinde..cini mi se da je to najbolja opcija za mk6 tdi... ovako nikako zadovoljan, a i na proljece se ide na 19"...evo ako ima netko osobnog iskustva s navedenim neka napiše koju..hvala Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted November 18, 2017 Zasto nisi zadovoljan s oprugama? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted November 18, 2017 Zato sto mi je i dalje visok auto.. Ja bi jos u pod...samo zbog toga Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted November 18, 2017 Aa to.Onda ti nema drugog rijesenja nego gewinde.Nemam ti iskustava s ap niti sam se vozio u autu s njima znam samo da je kw koji je duplo skuplji dosta tvrđi od eibach opruga.tj nemozes vozit auto kako to nabija.pozz Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted November 18, 2017 Jako cudno, vise ljudi koje znam se voze na kw i svi kazu da je bas obratno. Recimo frendov auto na kw-u zabijen je 10x udobniji nego moj na HR oprugama. Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted November 18, 2017 Isto auto(passat b6) iz prve ruke: prijatelj ima kw a ja pro kit i sachs sportske amortizere moj je duplo udobniji i malo se vise naginje u zavojima dok je njegov tvrd ko kamen,imamo iste dimenzije guma i marku 235/40 18 dunlop.Golf vi ista stvar na kw-u ko kamen Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted November 18, 2017 (edited) Da ali ja sam bas za ap gewinde cuo da su na mk6 odlicne...a i cijenom su prihvatljive...oko 550eura Edited November 18, 2017 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 18, 2017 Isto auto(passat b6) iz prve ruke: prijatelj ima kw a ja pro kit i sachs sportske amortizere moj je duplo udobniji i malo se vise naginje u zavojima dok je njegov tvrd ko kamen,imamo iste dimenzije guma i marku 235/40 18 dunlop.Golf vi ista stvar na kw-u ko kamenJednako spusteni? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted November 18, 2017 Ne.u mene 30mm u njega 40mm. Njegov vise i nemoze.mislim moze ali i ovako zapinje svugdi. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 18, 2017 Ne.u mene 30mm u njega 40mm.I tu je razlika isto. Ja iman 40mm opruge i tvrd je jako. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted November 18, 2017 Zato sto mi je i dalje visok auto.. Ja bi jos u pod...samo zbog toga Nes ti ne stima s tim oprugama,pa vidis kakav je moj na crvenom eibachu,uzmi si ovakve ko moje i miran si, netreba ti niže od toga vjeruj mi Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted November 19, 2017 (edited) Nes ti ne stima s tim oprugama,pa vidis kakav je moj na crvenom eibachu,uzmi si ovakve ko moje i miran si, netreba ti niže od toga vjeruj mi Ma vidis da s oprugama nikad ne znas...Zato bi isao na sigurno...kako ga nastelam tako bude i nemam brige...zar ne? Evo kako izgeda na sportline oprugama Edited November 19, 2017 by ljubobj Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 19, 2017 Ap gewinde sam ja imao na sestici. Super su. Nisu tvrde Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted November 19, 2017 Ap gewinde sam ja imao na sestici. Super su. Nisu tvrdeHvala Mario na info Share this post Link to post Share on other sites
Boky 0 Posted November 19, 2017 Evo mk5 gti na eibach sportline..ja prezadovoljan, zagrebem u stvarno rijetkim situacijama, dakle vozljivo kao stock, a opet taman spusten Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted November 19, 2017 Da gti je tezak i fino padne na tim oprugama...dok moj 1.6tdi jako slabo Share this post Link to post Share on other sites