WislyWisly 0 Posted November 30, 2014 Pozdrav, Dakle, kada je na 1 crticu upaljeno čuje se neko pomicanje unutra,tj. kao da se kalibrira i nikako da stane... Inače sve radi normalno i ne čuje se kada su 2 ili više crtica upaljene... Samo me zanima jeli to može bit neki kvar ili je normalno? Tako se čuje ima 3 godine kad sam kupio polovni auto... P.S. Kako da postavim video preko foruma ? Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted November 30, 2014 Kao da krcka ili?Tako je kod mene...mene bi zanimalo sta bi to bilo pa da ja to rijesim.Vec 3 mj otkad smo kupili auto to krcka... Share this post Link to post Share on other sites
ivica88 0 Posted November 30, 2014 Isti problem sa krckanjem je i kod mene Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 30, 2014 Imate temu o tome, klapne odnosno motorici klime/ventilacije. Ima ih par komada pa treba preko dijagnostike provjeriti koji ne radi dobro i njega zamjeniti. Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted November 30, 2014 Aha,moram potraziti...koje su cijene njih?Koliko ih ima uopce? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted November 30, 2014 Original oko 800-900 kn u ovlastenom... Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted November 30, 2014 To je komplet ili po komadu?Isprike vlasniku teme oko upadanja u tudju temu... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 1, 2014 Jedan motoric je toliko Share this post Link to post Share on other sites