2 2
WislyWisly

Facelift volan na starijeg passata B6

Recommended Posts

Na passatu b6 2007. imam klasični volan sa 4 kraka...

Sviđa mi se ovaj novi facelift volan sa 3 kraka : http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/144/5804/28260853/vw-passat-2010-3-4464282802540175637.jpg

Može li se ugraditi taj isti u moj stariji passat ? Koja bi bila najjeftinija opcija i koje su cijene polovnih volana ? (da zamjenim za svoga i nadoplatim ili slično )

treba ti netko prebirkat konektor jer taj volan airbag ima jedan ispaljivac a tvoj dva. ili traziti prsten volana drugi

oko 300 eura airbag i mf volan najjeftinije a imas na njuskalo po 400 eura.

a doplate i tvoj volan...jedva netko ceka. taj tvoj volan i airbag ne mozes prodat ni za 500kn

Edited by MarioIV

Evo da se nadovežem na temu da ne otvaram istu. Znaci situacija sljedeća: nabavio sam takav volan kao sta je WislyWisly zaželio i naravno zapeo.Tražim dijelove, a ni sam neznam koje sve i od kojeg modela. Svašta sam procitao pa me zanima malo detaljnije. I naravno ako netko slucajno ima dijelove neka se javi na PM (bio bi jako zahvalan).

Sadašnji volan :

20141122_121518_zpsc0df8020.jpg

Nabavljeni volan:

20141021_151645_zps8da783a6.jpg

Dobio sam 3 kabela za airbag naravno niti jedan mi ne paše na prsten volana.

20141021_151721_zps9adda837.jpg

20141208_223422_zps6e9530e4.jpg

20141208_223401_zpsf34bad6a.jpg

Da li mi treba jos neki kabel za povezat te komande ili je to sve u sklopu ovih? Neznam uopce di je na volanu jack za to.

Hvala unaprijed svima.

Antisha jesi li rijesio ista?

Mene zanima koji bi volan trebao kupiti a da je plug and play ili uz minimum zahebancije umjesto ovoga četverokrakoga?

Može li se multifunkcionalni volan programirati da radi u passatu koji nema multif. i ima radio RNS 300?

Što mi je potrebno za dovesti multif. Volan u pogon?

Mora naci volan bas iz passata da ima dva ispaljivaca i to je to. Ako uzme iz golfa isti taj volan i airbag konektor ri ne pase

Antisha jesi li rijesio ista?

Mene zanima koji bi volan trebao kupiti a da je plug and play ili uz minimum zahebancije umjesto ovoga četverokrakoga?

Može li se multifunkcionalni volan programirati da radi u passatu koji nema multif. i ima radio RNS 300?

to mi je potrebno za dovesti multif. Volan u pogon?

Treba modul zavojnicu i volan sa airbagom. Najbolje sve sa istog auta.

Ugl nije jeftino min 100 EUR djelovi + volan airbag

On se s radijem poveže nakon kodiranja puten vcds

Evo točno ovako kako kaze Mario..ja sam dosao do toga da sam ugradio zavojnicu volan i airbag i sve radi ok jedino nisam nasao nigdje modul tako da mi tipke zasad ne rade.

Mozes ti staviti i od B6 i B7 pa i B8(model bez tipki) ali moras znati da to kosta

Ne mozes to napraviti bez komplikacija i da ne kosta puno. Volan sa tipkama od B7 je 300 eur + 100 eur modul sa prstenom i majstor koji ce to odraditi.

2 2