RI VW 4 Posted December 8, 2014 Kako naslov kaze, kada odem u neki topic i zelim napisati dva posta neda mi nego mi drugi trpa u edit prvoga, dok ne prođe određeno vrijeme. Kako to rijesiti? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 8, 2014 To je normalno ponasanje. Zasto bi uopce u kratkom vremenu, unutar istog topica htio dva posebna reply-a? Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav ST 0 Posted December 8, 2014 Kako sam novi na forumu, a obratio sam se adminu već za to ali mi ne odgovara tj. nije još pročitao poruku, imam sljedeći problem, naime u svakoj temi ili topicu mi piše You cannot reply to this topic ili You cannot start a new topic pa me zanima kome se trebam obratiti za taj problem a da nije administrator foruma pod nazivom Admin? Unaprijed se zahvaljujem na pomoći, lp, Tomislav Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 8, 2014 Kako sam novi na forumu, a obratio sam se adminu već za to ali mi ne odgovara tj. nije još pročitao poruku, imam sljedeći problem, naime u svakoj temi ili topicu mi piše You cannot reply to this topic ili You cannot start a new topic pa me zanima kome se trebam obratiti za taj problem a da nije administrator foruma pod nazivom Admin? Unaprijed se zahvaljujem na pomoći, lp, Tomislav probaj sada. btw. popuni profil do kraja, upoznaj se sa pravilima foruma. Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav ST 0 Posted December 8, 2014 (edited) probaj sada. btw. popuni profil do kraja, upoznaj se sa pravilima foruma. Sada radi p.s proučio pravila i popunio profil Edited December 8, 2014 by Tomislav ST Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 8, 2014 To je normalno ponasanje. Zasto bi uopce u kratkom vremenu, unutar istog topica htio dva posebna reply-a? Da skupm sto vise postova..... Zato jer sam otvorio topic u projektima i zelim staviti 2-3 posta radi preglednosti da ne bude sve natrpano sa 76 slika u jednom postu... Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 8, 2014 Da skupm sto vise postova..... Zato jer sam otvorio topic u projektima i zelim staviti 2-3 posta radi preglednosti da ne bude sve natrpano sa 76 slika u jednom postu... Ok, to je dobar razlog, ali posto je topic samo tvoj, potpuno je svejedno da li ces razbijati postove... Jedini problem vidim u tome da u jednom postu ne smije biti vise od xx slika.... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 9, 2014 Pa upravo to, jer kad ljudi citaju onda su kao i ja ludi jer ako su preko moba i otvaraju stranicu di ima 947728290 slika otvara im 5 min a ako ima manje slika vise stranica jednostavnije je.... Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted December 14, 2014 Koliki je uopće maksimalni broj slika u jednom postu? Share this post Link to post Share on other sites