1 1
moraman

1.9 TD buči kad je hladan

Recommended Posts

Pozdrav ekipa.Imam golfa 2 u ubacija san u njega 1.9 td od trice,sve je super,ide dobro,vuče,nema problema,osim jednog.Kad ga ujutro upalin i iden voziti pocne se motor vise cuti nego obicno (ka da vozin tamića) i nakon par kilometara kad se ugrije sve je super i radi tiho,onako kako triba.Mislija san da triban prominiti ulje jos jedan put jer je motor dugo staja pa ko zna sta mu je mozda je negdi bilo necistoce,i kad san prominija ulje sve je bilo super 10 dana,i sad je pocelo opet.U cemu je problem? HVALA

To i mene zanima... makar sam vec cuo svakakvih razloga i rjesenja... jednom kad ce bit para... pocet od hidropodizaca, dizni...

Dizne mozes provjerit skoro bez para.

Skines ih i odneses bosisti samo da ih istarira i sve znas

ali da su dizne problem onda bi zaklapa na kratko i to je to..ali ovo je bas drugaciji zvuk..i ja isto mislin da bi moglo biti do hidropodizaca

U tvom slucaju da jer si rekao kad se ugrije da prestane.

Mozda bi trebao i provjeriti kut paljenja na pumpi

iman cok ali ga ne koristin..maka san sajlu...a da otvorin karter pa vidin uljnu pumpu i sito ono doli jer kupija san podizace pa da usput sve pogledan

Trebas zakrenut bos pumpu i provjerit dizne,izmjeri kompresiju i hidropodizace provjeri. Auto ti vjerovatno radi na 3 cilindra i sigurno ti ne valja ili kut paljenja ili steka dizna.

Meni prvih 2-3 min radi na 800 okretaja... tada trese kao da ce se raspast... poslije toga kao da nesto klikne i pocne normalno vrtit na 1050 okretaja...

Meni prvih 2-3 min radi na 800 okretaja... tada trese kao da ce se raspast... poslije toga kao da nesto klikne i pocne normalno vrtit na 1050 okretaja...

zagrije se

1 1