1 1
DeMit 0906M

Pomoć

Recommended Posts

neznam kako nazvat temu... pa cu ovdje napisati sto me zanima.. uzeo sam custom radio za 5-icu.. odma kazem da ne ocekujem da je radio perfektan al za izgled i glazbu sto sam spajao meni je za sad dobar..

ono sto me muci su ova dva kabla.. b2f0b513722010be45df2f926ded34f8.jpg

bijeli je spojen, ovaj drugi nije jer ga nemam gdje ukljucit.. muci me to sto mi je los signal na radio za stanice.. jako malo stanica hvata a kakvo je stanje govori to sto mi je otvoreni radio los ..

Meni na mom radiu samo steka otvoreni, a sve ostale stanice rade normalno.

jako malo stanica hvata a kakvo je stanje govori to sto mi je otvoreni radio los ..

:lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2

A zašto LOCK, ima neko obrazloženje? Šta kad netko drugi bude imao sličan problem otvorit če novu temu jer je ova samo tvoja?

Ne razumijem vas.

Ma i nek se naljutio, nek se ljuti na sebe jer je prije svega površan kad stavlja ovakve naslove koji ništa ne govore. I oče mi netko objasniti koja je fora u tome kad članovi napišu "može LOCK"? Razumijem da je oglasnik pa se nešto prodalo. Ali onda se samo stavi PRODANO a moderator če zatvoriti temu.

Moderatori bi trebali promjeniti ovaj debilan naslov teme u "golf 5 spajanje antene" ili nešto slično o čemu se u temi več pita/raspravlja.

Ma i nek se naljutio, nek se ljuti na sebe jer je prije svega površan kad stavlja ovakve naslove koji ništa ne govore. I oče mi netko objasniti koja je fora u tome kad članovi napišu "može LOCK"? Razumijem da je oglasnik pa se nešto prodalo. Ali onda se samo stavi PRODANO a moderator če zatvoriti temu.

Moderatori bi trebali promjeniti ovaj debilan naslov teme u "golf 5 spajanje antene" ili nešto slično o čemu se u temi več pita/raspravlja.

popij normabel pa se smiri malo.. ti si se ocito rodio u VW pa pametan znas sve i u sve se kuzis.. kako da pitam za nesto kad ni sam neznam sta je i kako se zove.. vozi

kako da pitam za nesto kad ni sam neznam sta je i kako se zove.. vozi

Spajaš antenu, čuo si za riječ antena nadam se.

Pozdrav i tebi.

1 1