TDI FR 0 Posted December 30, 2014 Pozdrav. Spojio sam auto na dijagnostiku i bacilo mi je grešku "vakum ventil za klapnu" i poništo sam grešku i opet se javila. U "centrali" gdje su vakum ventili se cije zujanje tako da pretpostavljam da je taj ventil zastekao. Sada mene zanima dali se ta "centrala" da rastaviti i zamjeniti zasebno samo ventil ili treba mjenjati cijelu "centralu". Preko ETK-e sam vidio da ima samo zasebni ventil ali sam gledao tu "centralu" i nisam vidio kako bi se dala rastaviti pa ako tko ima kakva iskustva bio bi mu zahvalan. Motor je ASZ (TDI 130ks) U prilogu su slike centrale i zasebnog ventila: photo storage image hosting gif Napomena: auto inace radi normalno osim sto zna malo podrhtavati u leru i u zadnje vrijeme mi se kada dam gas na 2000rpm cuje malo cudnije pistanje iz turbine nego prije ( to se cuje izmedzu 2000 i 2100rpm) i dalje sve normalno. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 30, 2014 sigurno se mora moci otvoriti Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 30, 2014 Ovaj ventil je jedno a centrala drugo.... Znaci ona ide kompl bez reparacije pojedinih djelova Share this post Link to post Share on other sites