mile1989 0 Posted January 3, 2015 Raja imam jedno možda malo glupo pitanje, kako mi je nedavno "curila" struja i non stop mi baterija prazan, sad sam riješio taj problem a baterija ostala ista, ee sad auto ako 2 dana odleži ajmo reć na -5, bez kablova mu nema paljenja... Može li mi to stalno pražnjenje shebat ECU, jer snage ne bude za 1 krug okrenut, samo se satovi pogase i to je to.... Napominjem da se taj isti akumulator praznio do samog kraja sigurno 5-6 puta... Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted January 3, 2015 a koliko je star taj aku? cija je marka?struju punjenja jesi gledao možda ga dobro ne puni! Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 3, 2015 puni dobro, provjereno, ispod 13,7 ne pada, BOSCH-ov je 740ah star 2 godine, kupljen kod tokića tako da garancije ne vrijede..... Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 3, 2015 jel moguće da nitko ništa ne zna...?? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 3, 2015 aku je sjeban ako se tolko puta na nulu praznio Share this post Link to post Share on other sites
marko147 0 Posted January 3, 2015 meni ti je isto baterija bila slaba sad kad su bile ove hladnoće ,ništa nisam moga bez kablova ,tako da sam otiša kupit novu bateriju i sad pali , nemožeš shebat ECU Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 4, 2015 Znam da je za mjenjat ovo za ECU me je zanimalo, thx Share this post Link to post Share on other sites
marko147 0 Posted January 4, 2015 a to što puni ,znći ako auto radi i spojiš voltmetar ,i pokaziva 14v znaći da alternator dobro puni i da je dobar alternator Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted January 4, 2015 Nema ti šta shebat. Imao istu situaciju. Bacaj taj aku i uzimaj novi. To što je Bosch nema opće veze. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 5, 2015 Lega je na petaku silio los aku i onda mu je napravio taki belaj po elektronici da to nije bilo za vjerovat. Kod kljuca nije htio prihvatit prozori se zblesirali. Neznam ni sam sta se sve nije dogadjalo Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted January 5, 2015 To je i meni na passatu tak bilo. Los aku i problemi s kodom. Najgore dodes u grad, a on upali i odma krepa, i tak desetak puta. Prozori isto znali se spustat kod paljenja. Na kraju ga zamjenio toplom od 100Ah i zaboravio na sve probleme. Share this post Link to post Share on other sites