0
dinogolf55

Golf 7 stavljanje xenon farova

Recommended Posts

Al realno 19 tisuca kuna je stvarno po mojim mjerilima idiotno dat za farove. Nije tu stvar para, da ih nema nebi ih dao, al ja i da ih imam nebi nema boga. Da vozim neki R8 pa ajde al brate na jebenog golfa... ah...

Nemoj me krivo shvatiti svaka tebi cast al eto istu stvar imas za 8000 kn...

kupio sam za golfa 6 original gti felge za 17200 ....prije tri godine...a jebi ga mario i dario kaže da je to cijena fara...Vlaho informatička firma je....

ali ovo će mi definitivno biti škola za pola...sve ću stavit odmah što želim jer će ga ipak vozit naredne 4 godine....pa nek bude kako treba bit....

ja ne kuzim tebe.. kupis novi auto nez xenona i led stopova.. i sad bacas pare da ih stavis nakon par mjesecis to si uzeo auto.. umjesto da si uzeo s opremom u komadu i tocka.. ovako ce te izaci previse novaca.. jer ces morat milijun stvari promjenit za xenon, od kablova do svih ostalih pizdarija..

Tek slijedi ono najgore. Ugradnja

Trebat ce tu jos koji modul od par sto eura + sto to ekipa nije nikad slagala

Najvjerojatnije će ti probati prodati bez nivelacije jer računaju da te nitko neće ništa pitati kad je auto novi.

Inače 19000 za farove, 17000 felge.. dobra neka firma, dajete kakvu plaćenu praksu?? :DD

Guest Nano

kupio sam jer sam tada imao ponudu za ovaj auto da ga kupim...da vam kazem da me sa svom opremom koju imam kostao 175 tisuća kuna vi mi nebi vjerovali...imao sam mogucnost izmjene unutrasnjosti sto manje vise vidite i sami da sam stavio sve sto je išlo....da ponovim auto je kupljen sa 0.0 km....vanjski izgled nisam mogao nešto extra mjenjati jer onda više auto nebi bio 175 nego 190 golf highline u to vrijeme što sam ja uzeo imao je samo r vanjsku opremu...barnici mi se nesviđaju od r-a jednostavno to nije nešto što ja želim....a u r-optici dolaze samo prednji xenoni zadnje farovi nisu uopće bili u ponudi ako kupujete običnog golfa....i kako sam onda mogao to ugraditi i staviti?pa nikako...imao sam limit na 180 tisuća kuna da uzmem sve što hoću....u tih 5 tisuća kuna sam si razmišljao dali da uzmem acc front asist ali mi je to bezveze bilo nekako i to si nebi uzeo....jednostavno mi to nije to.....mislim svaka čast i r-opremi i sve...ali šta će mi ili npr gti vanjski izgled ili r vanjski izgled kad pod haubom imam miša...nije mi to ni fora ni lijepo za vidjet...da sam imao 300 tisuća uzeo bi r-a a ovako ništa polako skupljaj i uzimaj još što hoćeš....Hvala na pozitivnim kritikama cijenim svako vaše mišljenje da nebi bilo....

Edited by Nano

Jebo m, ja radim za dobru placu, ali ovdje se lupa s tolikim ciframa da mi pada mrak na oci!

17000kn za GTI felge?!? Ha?!? Pa sta su bile, pozlacene???

Sorry ali to je i po meni totalni idiotizam! Pa nije to neka rare felga da je placam toliko! Jbt imo sam OZ Ultre u 19 cola, koje su 10 puta bolje od tih, pa nisu ni blizu toliko kostale!

Ne znam sta da ti kazem.. Ti vjerovatno zivis u nekom drugom svijetu, gdje je svakodnevnica puno vedrija nego u ostatku drzave ???

Razbacivanje s tolikim ciframa..ne znam bas..

Ja bi se zapito malo jeli pametno to sve pisat ovako..

Guest Nano

nedajemo dejan...kod nas se radi non stop....dnevnu i noćnu smjenu sam radio za božić od 8 ujutro do 4 u noći i na novu godinu sam radio od 5 poslijepodne do 7 ujutro....tako da svaka kuna koju zaradim vjerujte mi da nije zarađena na kriv ili nepošten način....kod nas se radi svaki dan...danas radim od 16 do ponoći...

vlaho nerazumjem zašto to misliš?pa ja nemislim nikome ništa loše...?pa ja bi volio da svi imaju koliko hoće...osim toga ja sam od kad sam kupio auto znači od 10 mjeseca znači skupljao svaku kunu da bi mogao uzeti to....i kad pogledaš evo npr imam 4000 kn palaću plus bonusi...živim kod roditelja i apsolutno na ništa ne trošim....pa zar si nebi mogao onda kupiti za 4 mjeseca jebene farove...?mislim da negovorim o nikakvim basnoslovnim novcima...da se svatko nalazi u mojoj poziciji svatko bi vjerovatno radio isto što i ja ili?

Od place 4000 kn si si kupio auto i onda si u 4 mjeseca skupio 19 kila za farove, neznam al 4x4 je 16. A od zraka si zivio i auto vozi na vodu. Pa napisi starci kupili i jebe ti se, da meni moji mogu pa i ja bi isto vozio pilu samo za 175 hiljada nebi kupio sigurno novu sedmicu....

Guest Nano

Ja sam prodao svoj stari auto i sakupio novce i kupio novi...ja radim ovdje od 2008 godine....u 5 godina sam uspio ušparati 100 tis kn što sam dao za aut....a druga stvar rekao sam 4000 kuna plus bonusi....4x4 je 16 pa neću valjda govoriti detaljno koliko meni iznose primanja ????sve i da sam ga dobio na poklon kakve veze ima?ako sam tu došao da govorim sve iskreno govorim sve iskreno šta ja imam kome tu srat.s većinom od vas ću se vidjeti možda jednom u prolazu ili niti jednom...?čemu svrha i poanta laganja?

dobio sam 2009 godine golfa 6 sa odličnom opremom od roditelja i od tada šparao novce jer to nije bio auto koji sam htio....prodao golfa sa 80 tisuća kilometara za 10 t. pa eto uzmi onda digitron i računaj dali sam u pet godina mogao sakupiti tih stotinjak tis za auto?

Obrisao sam svoje postove da nebi nekome nešto palo na pamet....samo ću se još nadovezati na RI VW...živim kod roditelja i nejedem zrak nego jedem doma što mama napravi,a netočim vodu nego točim na službenu karticu od firme gorivo....da završim diskusiju o ovome jer ovo nije otvoreno pitanje kako je tko kupio vozilo ili koliko tko zarađuje nego stavljanje xenon farova na golfa 7.pozdrav

Edited by Nano

Al realno 19 tisuca kuna je stvarno po mojim mjerilima idiotno dat za farove. Nije tu stvar para, da ih nema nebi ih dao, al ja i da ih imam nebi nema boga. Da vozim neki R8 pa ajde al brate na jebenog golfa... ah...

Nemoj me krivo shvatiti svaka tebi cast al eto istu stvar imas za 8000 kn...

da imas para za R8, taj R8 bi imao bixenon od prvog dana...

nebi bilo potrebe stavljat nesto naknadno, bez obzira dal cunga-lunga ili original u ovlastenom...

Guest Nano

da imas para za R8, taj R8 bi imao bixenon od prvog dana...

nebi bilo potrebe stavljat nesto naknadno, bez obzira dal cunga-lunga ili original u ovlastenom...

upravo tako bravo...ja sam bio limitiran financijski i kupio sam ono što sam htio i mogao ovo što naknadno stavljam u auto to je iz razloga jer si neželim dopustiti što čitam i ovdje da ljudi kupe farove pa farovi puni silikona ili motorići pregore nakon mjesec dana....kupujem u ovlaštenom jer smatram da još nema kvalitetnih i puno dijelova za golfa 7 da bi mogao kupovati igdje drugo....

Edited by Nano

ja ne kuzim tebe.. kupis novi auto nez xenona i led stopova.. i sad bacas pare da ih stavis nakon par mjesecis to si uzeo auto.. umjesto da si uzeo s opremom u komadu i tocka.. ovako ce te izaci previse novaca.. jer ces morat milijun stvari promjenit za xenon, od kablova do svih ostalih pizdarija..

to ni ja ne kuzim...

ocito firma tek zadnja tri mjeseca dobro posluje...

al uzimaju aute tam, po nekoliko komada, od Golfa 3ice...

da vrag vraga jebe, i na firmu placam, i popust daju. al LED stopove i Bixenon naknadno kupoval nebi pa ni za Duju, a kamoli za Golfa7

pa bokte, il ga kupim novog sa svim tim kaj hocu.... ili neznam...

ovo mi ie ludost na kvadrat, da ne velim glupost...

@Nano...

kolko love je kostal taj Golf7?

kolko Led stopovi s ugradnjom?

bixenon s ugradnjom?

eto, samo to me zanima

Guest Nano

to ni ja ne kuzim...

ocito firma tek zadnja tri mjeseca dobro posluje...

al uzimaju aute tam, po nekoliko komada, od Golfa 3ice...

da vrag vraga jebe, i na firmu placam, i popust daju. al LED stopove i Bixenon naknadno kupoval nebi pa ni za Duju, a kamoli za Golfa7

pa bokte, il ga kupim novog sa svim tim kaj hocu.... ili neznam...

ovo mi ie ludost na kvadrat, da ne velim glupost...

@Nano...

kolko love je kostal taj Golf7?

kolko Led stopovi s ugradnjom?

bixenon s ugradnjom?

eto, samo to me zanima

u to vrijeme se nije mogao uzeti golf 7 sa zadnji led svijetlima..mislim da se nemože ni danas nisam siguran za ovo...sa r line optikom dobiješ samo prednje xenone..a ne i zadnje led...zadnja svijetla su me koštala ispod svake cijene 500 eura original ugradnja oko 170 eura prednje farove još nisam ugradio tako da neznam iskreno koliko ce me sve koštati...i golf me koštao 175 tisuća kuna sa svom opremom.koju imaš na mom profilu bio sam limitiran na 180 jednostavno jer nisam imao više novaca.

Edited by Nano

...da se svatko nalazi u mojoj poziciji svatko bi vjerovatno radio isto što i ja ili?

ja ne da mislim, nego sam uvjeren, da niti jedan clan ovog foruma, a i sire, ako uzmemo u obzir cifre koje ti spominjes... nebi to napravio...

pa mos ti dva put zivit kod roditelja, i imat bonuse iste ko i placa od 4000kn...

i ak to stavis na hrpu, u ta 4 mjeseca koja spominjes.... pa ti ces za xenon naknadno dat vise od pola te love..

a ako ne racunamo bonuse, ti niti nemas dosta za xenon u ta 4 mjeseca...

e sad, cija je to firma... radis za nekog... pa ti je limit za "sluzbeni" VW bio 180soma kn?

il je firma tatina, pa je tata limit?

da si budemo jasni... radio sam pun kurac godina vani u autoindustriji, placa mi je bila veca nego Predsjednika RH.

imam kucu, nemam kredu, u HR imam " lijepu" placu....

al te GTI felge, LED stopovi i taj xenon naknadno kupovat....

e brate mili.... bez uvrede... al tebe neki komplex pere...

Guest Nano

prva i osnovna stvar firma je od oca da ovo je auto na moje ime i prezime znači nije službeno vozilo,točim gorivo na karticu koja ide na moje ime i prezime a ne na vozilo tako da mogu vozit i golfa jedinicu i točit ga jer je kartica na ime i prezime....moj limit sam objasnio gore koliki je bio...ako gledaš u 4 mjeseca po 4 tisuće kuna to je 16 tisuća kuna farovi koštaju 18 tisuća kuna...plaća ti je bila veća nego u predsjednika rh?pa zašto si onda sa 39 godina se vratio natrag u hrvatsku?gti felge led stopovi i "taj" xenon naknadno kupovat,komplex zvan 5281 tisuću eura za sve što si nabrojao u pet godina....ako je tebi komplex potrošiti na auto u pet godina 5 tisuća eura onda mi nije jasno kolika je tvoja plaća bila ako uzmemo u obzir da je plaća predsjednika RH Ive josipovića 36 tisuća kuna mjesečno...27 tisuća kuna iznosi osnovica i 9 tisuća kuna ima dodatka plaći...ako nisi znao...znači tvoja je plaća bila MJESEČNO 5 tisuća eura a ti kažeš da mene peru kompleksi jer sam u 5 godina potrošio 5 tisuća eura?bez uvrede naravno brate mili.

prva i osnovna stvar firma je od oca da ovo je auto na moje ime i prezime znači nije službeno vozilo,točim gorivo na karticu koja ide na moje ime i prezime a ne na vozilo tako da mogu vozit i golfa jedinicu i točit ga jer je kartica na ime i prezime....moj limit sam objasnio gore koliki je bio...ako gledaš u 4 mjeseca po 4 tisuće kuna to je 16 tisuća kuna farovi koštaju 18 tisuća kuna...plaća ti je bila veća nego u predsjednika rh?pa zašto si onda sa 39 godina se vratio natrag u hrvatsku?gti felge led stopovi i "taj" xenon naknadno kupovat,komplex zvan 5281 tisuću eura za sve što si nabrojao u pet godina....ako je tebi komplex potrošiti na auto u pet godina 5 tisuća eura onda mi nije jasno kolika je tvoja plaća bila ako uzmemo u obzir da je plaća predsjednika RH Ive josipovića 36 tisuća kuna mjesečno...27 tisuća kuna iznosi osnovica i 9 tisuća kuna ima dodatka plaći...ako nisi znao...znači tvoja je plaća bila MJESEČNO 5 tisuća eura a ti kažeš da mene peru kompleksi jer sam u 5 godina potrošio 5 tisuća eura?bez uvrede naravno brate mili.

zato jer sam zavrsio dovoljne skole i stekao dovoljno iskustva u 24 godine rada, da zaradim i ustedim dovoljno love.... da mi se za ostatak svijeta fučka...

to ti pokusavam objasnit...

razbacujes se lovom... i ispadas "budala" u ocima mnogih...

al neka, tvoji su novci, i daj Boze da nam svima bude ko tebi, meni, Vlahi koji isto ima lijepu placu kao sto kaze...

u biti sad mi zao sto sam se uopce javljao u ovoj temi....

mogo sam sutit i cekat kaj je sljedece, kolko ce to kostat... i mislit si... u koji jelen....

al jebi ga, javio se... jer fakat to kaj ti radis, nije bas "normalno"

al uzivaj, tvoja lova, tvoji gusti...

a ja sad odoh za svoju lovu trazit Keca

Guest Nano

zato jer sam zavrsio dovoljne skole i stekao dovoljno iskustva u 24 godine rada, da zaradim i ustedim dovoljno love.... da mi se za ostatak svijeta fučka...

to ti pokusavam objasnit...

razbacujes se lovom... i ispadas "budala" u ocima mnogih...

al neka, tvoji su novci, i daj Boze da nam svima bude ko tebi, meni, Vlahi koji isto ima lijepu placu kao sto kaze...

u biti sad mi zao sto sam se uopce javljao u ovoj temi....

mogo sam sutit i cekat kaj je sljedece, kolko ce to kostat... i mislit si... u koji jelen....

al jebi ga, javio se... jer fakat to kaj ti radis, nije bas "normalno"

al uzivaj, tvoja lova, tvoji gusti...

a ja sad odoh za svoju lovu trazit Keca

drago mi je zbog tebe i dao ti Bog da imaš još toliko koliko si zaradio...da nije budala kao što sam ja očito nebi mogli ovi iz ovlaštenih servisa i rezervnih dijelova živjeti...dok ću moći plaćat ja ću i skupljat i ispadat još veći idiot...ako je nekome toliko nenormalno da jedan glupan i budala mjesečno od svoje plaće od 4000 kuna odvoji 500 kuna na šparanje e onda ću si ja stavit teglu od krastavaca u guzicu pa da budem gori nego krava karabatić.pozdrav ekipa!

p.s. sretno s kecom

Edited by Nano

trebao si odma napisat da je tatina firma pa je onda sve jasno.. nek firma radi i nek se ima para to je najbitnije.. svu srecu zelim.. ali tu srat i solit pamet da si imao limit pa sad kupujes opreme za 3-4-5 t eura.. to su gluposti.. ocito je cilj da se pohvalis da mozes platit nest sto kosta previse novaca i po meni je bacanje.. jer ako ne uzmes auto s tim, ovako ti se naplacuje duplo vise.. bez uvrede al bacanje novaca.. moje misljenje pa se ti ljutio koliko hoces...

Naslov teme farovi a tebe su uspjeli navuc da opravdavas svoju placu.....nedaj se :)

Ja sam prodao svoj stari auto i sakupio novce i kupio novi...ja radim ovdje od 2008 godine....u 5 godina sam uspio ušparati 100 tis kn što sam dao za auto....HALO PRODAO SAM SVOJ STARI AUTO ZA KOJI SAM DOBIO 10 TISUĆA EURA I IMAO SAM 100 TISUĆA KUNA UŠPARANO da imao sam limit jer sam ga sam platio osim ako mi ti nisi mislio dodati tih 2 soma eura za xenone?a ti da sad kupuješ auto eto čekao bi 3 mjeseca da skupiš još za farove ?da se hoću hvalit rekao bi da me je auto koštao 210 tisuća kuna a ne 175 ....dali si mi ti dao novce?ti danas odmaraš kao većina ljudi ja radim...ti si za novu godinu bio vani ja sam radio...ti si za božić bio doma ja sam radio ja radim non stop i ovo je loš auto koji imam s obzirom koliko radim...mrzim jalne i ljubomorne ljude napisao sam u textovima prije da je to fima od roditelja...i oprema nije 3-4-5 tisuća eura nego je oprema 2500 eura jer sam uspio skupiti....sigurno nebi gubio vrijeme tu po forumu da se hoću pohvalit pred nekim...osim toga da mi je otac kupovao auto nebi nikada ni otvarao ovdje išta nego bi si vjerovatno uzeo neki luksuzniji i bolji auto.

nisi jedini koji radi nocne,subotom,nedjeljom,blagadnom itd zato ne seri.. radim i ja pa sam placen za kurac.. samo radis kod starog sto je i normalno i on te dobro placa i imas super lovu .. bas me za jma dal bi kod nekog drugog privatnika tako usparao 100t kn u ovoj krasnoh državi..i taj golf 6 si sam kupio? i onda solis kako si usparao za drugi auto itd.. smiri se .. nisi podnije kritiku da bacas pare na nesto sto se moglo odma povoljnije staviti na auto i onda se tu pravdas sa placom i kako radis sto nikog iskreno ne zanima.. Edited by DeMit 0906M

Guest Nano

e neda mi se više evo obrisao sam sve.ostavio ono što smattram da je ok ovo ostalo zaboravi tako je hvalim se da mogu kupit nešto preskupo prokužio si me jebi ga neznam kako ću sad izać na ulicu od srama a možda i obrišem svoj profil....iskreno boli me K....rekao sam šta je i kako je ako se nekome nesviđa jebe mi se jer sam pokušavao ispasti normalan čovjek ali očito sam nenormalan i lud.Pozdav

Al ljudi seru ovdje da je to strašno. Pa jel vi sebe čujete? Napadate dečka zašto nije uzeo odmah farove sa autom, a on lijepo 5 puta napiše da TADA nije imao para za njih. Sad je skupio za njih i stavio. I šta sad? Znači kad kupiš auto ne smiješ u njega više kune uložiti kru te nedo, a svi slinite u nekim drugim temama kad netko stavi RNS 500, pa što tamo ne serete da je bilo jeftinije uzeti to odmah sa autom. Sve nešto OEM+ je do jaja, zakon, a kad netko kupi OEM farove naknadno, a nije poznat na forumu - onda je to bacanje para.

Čovjek je svjestan da je to višestruko skuplje nego kad uzimaš odmah išta sad, ne bi si više nikad to trebao priuštiti jer je eto skupo i po vama bacanje para. A nije bacanje para to što Mexx (nemam ništa protiv njega, nego je samo primjer) ima 5 setova felgi - to je prejebeno i svi mu ljubite noge, al ovo je ludost.

Pa nije ni čudo što svi bježe sa foruma.

Da, tata mu ima firmu i toči gorivo na karticu odfirme i ima 4000 kn + 10000 kn bonusa i šta ima veze, jesu to vaša posla možda???

A ja sam samo pitao jel se ta svjetla daju ugradit kod nekoga ovako da zna i da mi kazete tko a vi otisli na savim destu stranu :/

Guest Nano

Al ljudi seru ovdje da je to strašno. Pa jel vi sebe čujete? Napadate dečka zašto nije uzeo odmah farove sa autom, a on lijepo 5 puta napiše da TADA nije imao para za njih. Sad je skupio za njih i stavio. I šta sad? Znači kad kupiš auto ne smiješ u njega više kune uložiti kru te nedo, a svi slinite u nekim drugim temama kad netko stavi RNS 500, pa što tamo ne serete da je bilo jeftinije uzeti to odmah sa autom. Sve nešto OEM+ je do jaja, zakon, a kad netko kupi OEM farove naknadno, a nije poznat na forumu - onda je to bacanje para.

Čovjek je svjestan da je to višestruko skuplje nego kad uzimaš odmah išta sad, ne bi si više nikad to trebao priuštiti jer je eto skupo i po vama bacanje para. A nije bacanje para to što Mexx (nemam ništa protiv njega, nego je samo primjer) ima 5 setova felgi - to je prejebeno i svi mu ljubite noge, al ovo je ludost.

Pa nije ni čudo što svi bježe sa foruma.

Da, tata mu ima firmu i toči gorivo na karticu odfirme i ima 4000 kn + 10000 kn bonusa i šta ima veze, jesu to vaša posla možda???

puno ti hvala na razumjevanju pravi si čovjek....hvala ti jos jednom...radi ovakvih kao sto si ti sam i došao tu....

A ja sam samo pitao jel se ta svjetla daju ugradit kod nekoga ovako da zna i da mi kazete tko a vi otisli na savim destu stranu :/

sorry nije mi bila namjera ni na kraj pameti ovako uzburkat tvoje pitanje...uglavnom daju se napraviti :)

0