0
dinogolf55

Golf 7 stavljanje xenon farova

Recommended Posts

I na ovom forumu postoje pojedinci koji na postavljeno pitanje naravno vezano za rjesavanjem problema na autu imaju odgovor na sve ali ne i na samo otklanjanje problema. Kako nemate pametnija posla nego se raspravljati o nekim stvarima koja su nidje veze? Jeste li svjesni da je sve manje strucnjaka koji su na forumu da daju konkretno rjesenje za dati problem a vecina tema koje se otvore su po 2 i vise stranica i samo nagadjanja ili palamugenje.

Licno sam se uclanio na forum kako bi dobio odgovor za par problema na autu i jesam ga dobio...nisam otisao majstoru i rjeseno a svaki problem sam sàm mogao rjesiti samo da me je neko malo uputio. Ali nije ...kakva mi je svrha onda biti clan foruma ni sam neznam ali eto lijepo je nekad citati postove pojedinaca i... :-D

Edited by svirex

I na ovom forumu postoje pojedinci koji na postavljeno pitanje naravno vezano za rjesavanjem problema na autu imaju odgovor na sve ali ne i na samo otklanjanje problema. Kako nemate pametnija posla nego se raspravljati o nekim stvarima koja su nidje veze? Jeste li svjesni da je sve manje strucnjaka koji su na forumu da daju konkretno rjesenje za dati problem a vecina tema koje se otvore su po 2 i vise stranica i samo nagadjanja ili palamugenje.

Licno sam se uclanio na forum kako bi dobio odgovor za par problema na autu i jesam ga dobio...nisam otisao majstoru i rjeseno a svaki problem sam sàm mogao rjesiti samo da me je neko malo uputio. Ali nije ...kakva mi je svrha onda biti clan foruma ni sam neznam ali eto lijepo je nekad citati postove pojedinaca i... :-D

zato sam i ja popizdio.. umjesto da pisu o problemima, da pomazemo jedni drugima sa savjetima itd itd, on tu pise kolika mu je placa, koliko je usparao, kojim danima radi.. bmk za to.. ak nemas sta pametno pisat obrisi post i tocka...

nije forum dezurni servis niti adresa na koju dolazis samo kad ti nesto treba.

To je forum gdje jedni drugima pomazemo a ne mjesto gdje ja dodjen, postavim pitanje i ocekujem da u roku pol sata dobijem odgovor.

Edited by MarioIV

nije forum dezurni servis niti adresa na koju dolazis samo kad ti nesto treba.

To je forum gdje jedni drugima pomazemo a ne mjesto gdje ja dodjen, postavim pitanje i ocekujem da u roku pol sata dobijem odgovor.

to je jasno.. i za neke druge stvari, zato nam i sluzi forum..a jel tebe zanima moja platna lista? kolika mi je stednja? itd... eto toliko od mene za ovu temu... Edited by DeMit 0906M

Poanta prelaska s teme na nano-a je ta da je covjek istreso 5 kila eura za nesto sta je mogo proc za 2 ipo kile. A onda je on poceo svoje price koliko on radi koliko zarađuje itd. boli nas kurac koliko ti zaradujes nego ti govorimo da bacas pare na nesto i uz to nemas pojma uopce sta placas nego te ovi iz ovlastenog izuvaju ko budalu. toliko od mene.

EDIT: A da ne spominjem izjave "Idem kuput curi Polo...."

Edited by RI VW

Poanta prelaska s teme na nano-a je ta da je covjek istreso 5 kila eura za nesto sta je mogo proc za 2 ipo kile. A onda je on poceo svoje price koliko on radi koliko zarađuje itd. boli nas kurac koliko ti zaradujes nego ti govorimo da bacas pare na nesto i uz to nemas pojma uopce sta placas nego te ovi iz ovlastenog izuvaju ko budalu. toliko od mene.

halo pa sta seres ti se si onda ovo pisao ako te boli kurac koliko zarađujem sta si onda komentirao da sam odmah trebao reci da je to od oca firma daj dečko nit je riječ o tebi nit sam te pitao ista ako ja imam mogućnost pa platit ću i 10 tisuca eura svijetla boli vas dvojcu ona stvar za koliko ću ja potrošiti svoje novce sorry nisam znao da trebam vas dvojcu pitat dali bi ja trebao svoje novce potrošiti na sta ja hoću.....Komentirajte ako imate nesto pametno ako ne razgulite to sto ste ljubomorni i jedan i drugi nisam vam ja kriv sto nestedite novce

mamlaze i kupit ću ga i utrpat ću sve sta je moguće stavit i kroz tri mjeseca ću ga tu postavit kad dođe da se naslađujem tebi i ovom ljubomornom sa peticom....mislio sam šutit ali vas dvojca ga serete li serete kad budete u prolazu kroz Zagreb pošaljite mi poruku da sjednemo i popijemo cugu da saznam sta vas ja toliko brinem.

ljubomoran na tebe sto radis kod tate u firmi... mozda da ti nije tate ne bi ni radio... zato odjebi.. prvi si pisao di radis i koliki placu imas a nas to nikog ne zanima.. kao sto niko ne zanima koliko novaca imam ja ili bilo ko drugi s foruma.. ti si ocito iskompleksiran i naucio si da ti tata sve kupi... mogu samo biti ljubomoran na to sto be mogu biti glup ko ti...

Guest Nano

ljubomoran na tebe sto radis kod tate u firmi... mozda da ti nije tate ne bi ni radio... zato odjebi.. prvi si pisao di radis i koliki placu imas a nas to nikog ne zanima.. kao sto niko ne zanima koliko novaca imam ja ili bilo ko drugi s foruma.. ti si ocito iskompleksiran i naucio si da ti tata sve kupi... mogu samo biti ljubomoran na to sto be mogu biti glup ko ti...

prva stvar zato sto očito imas mali kurac zato si i zajašio na mene a druga stvar krampu zato sto imam noviji auto od tebe a tebi se nesviđa da ja kupim nesto po punoj cijeni...( svaka čast svim autima ali mi je to jedino objašnjenje uz ovo da imas mal kurac zašto si zajašio na mene) Edited by Nano

Slusaj momak, malo tenzije smiri. Mene ti tako puca kurac sta ces ti platiti i na sta trosis pare, a spomenuo sam ti da bacas pare jer mi se sere kad se netko kurci sa parama od starog. Kao ja sam istresao 19 kila za farove 18 za felge ovo ono. Nemam ja sta bit ljubomoran na tebe, jer nedaj boze da sam ko ti. A od kad sam post-ao u sto ste napravili na svom autu novi auto od stare moje sta je uzela od tada kuzim da si jako iskompleksiran. pusa

prva stvar zato sto očito imas mali kurac zato si i zajašio na mene a druga stvar krampu zato sto imam noviji auto od tebe a tebi se nesviđa da ja kupim nesto po punoj cijeni...( svaka čast svim autima ali mi je to jedino objašnjenje uz ovo da imas mal kurac zašto si zajašio na mene)

eto jos jedan dokaz da si glup i razmaženo derište.. eto priznajem.. od kad sam vidio tvoj vw 7 bijele boje sa zadnjim led svijetlima ja ne mlgu spavati.. ja bi tako volio da i moj tata ima firmu pa mi kupi auto.. prvo da mi kupi golf 6 pa onda 7... mojoj sreci ne bi bilo kraja... prvi si poceo pisati stvari koje nas ne zanimaju.. tvoja primanja.. a svi ostali su ti savjete djelili koliko ce te to izaci na kraju i sta ce ti jos sve falit da sve to ugradis.. koji debil majko mila...

Guest Nano

eto jos jedan dokaz da si glup i razmaženo derište.. eto priznajem.. od kad sam vidio tvoj vw 7 bijele boje sa zadnjim led svijetlima ja ne mlgu spavati.. ja bi tako volio da i moj tata ima firmu pa mi kupi auto.. prvo da mi kupi golf 6 pa onda 7... mojoj sreci ne bi bilo kraja... prvi si poceo pisati stvari koje nas ne zanimaju.. tvoja primanja.. a svi ostali su ti savjete djelili koliko ce te to izaci na kraju i sta ce ti jos sve falit da sve to ugradis.. koji debil majko mila...

ajmo mi to lijepo ovako riješit ti kad budeš u Zagrebu ti mi slobodno pošalji poruku i ja ću doći gdje tebi pase da sjednemo i porazgovaramo i popijemo cugu...ovako mi samo trolanje i slanje poruka ide na kurac....nemogu nista napraviti o ide riječ protiv rijeci iz Vinkovaca kada budeš prolazio na par minuta pošalji poruku i ja ću doc gdje god hoces nije nikakva prijetnja nego prikateljski poziv eto.... Oprosti na uvredama nema mi smisla ovo izvlači se moj Text iz konteksta i ovo me živcira....pozdrav

stari moj ovo je bolje nego krv nije voda :lol2

o.t. jel idu farovi gore, kak je slozeno sve ak je slozeno ili jos nista ? (malo sam se zagubio u svemu)

WTF napali ste čovjeka jer sve kupuje u ovlaštenom, ponovo WTF?!

Neka kupuje svaka mu čast!

Ima pun kufer ljudi koji ulažu u enormne novce u jedinice, dvojke i trojke pa čak preko 10k €, znači u te prastare ''krampove'' koji nikad tehnološki neće dostić novija vozila, a njih ne vidim da se pljuje?!

Da znate što znači se danas baviti se informatikom pogotovo nekim dijelovima gdje se vrte basnoslovni novci, nebi lupali ove gluposti što čitam. :)

Imam kolegu koji ima preko 10€ plaću( nije nikakav šef nego obični ''radnik'' ) i radi u IT(programiranje) industriji, tako da su to jedna od najplaćenijih zanimanja u svijetu. ;-)

Čovjek ulaže u auto najnovije generacije, vjerovatno da ulaže u dvojku bi ga dizali u nebesa.............

Čovjek je štedio, vjerovatno nije trošio na gluposti kao što to većina radi. Kad vidim da su kod nas kafići puni ko jaje i to radnim danom, a kao nema se love.......

Imao sam ja jednog kod sebe koji je mjesečno hrvatsku prosječnu plaću ostavljao u kafićima i to godinama, što bi bilo tek da je uštedio tu lovu.....

Nažalost ovo ti je klasična priča hrvatskog ''JAL-a''

Samo naprijed NANO. ;-)

Ma ti si promasio ne gol nego stadion

Kako ti kažeš ;-)

Ako on hoće potrošit i 100k na svjetla tko smo mi da mu pametujemo!?

Sa svojom lovom nek radi što hoće pa makar ne '' jeo i pio '' 6 mjeseci....

Ima pun kufer ljudi koji ulažu u enormne novce u jedinice, dvojke i trojke pa čak preko 10k €, znači u te prastare ''krampove'' koji nikad tehnološki neće dostić novija vozila, a njih ne vidim da se pljuje?!

Da znate što znači se danas baviti se informatikom pogotovo nekim dijelovima gdje se vrte basnoslovni novci, nebi lupali ove gluposti što čitam. :)

Imam kolegu koji ima preko 10€ plaću( nije nikakav šef nego obični ''radnik'' ) i radi u IT(programiranje) industriji, tako da su to jedna od najplaćenijih zanimanja u svijetu. ;-)

Čovjek ulaže u auto najnovije generacije, vjerovatno da ulaže u dvojku bi ga dizali u nebesa.............

Čovjek je štedio, vjerovatno nije trošio na gluposti kao što to većina radi. Kad vidim da su kod nas kafići puni ko jaje i to radnim danom, a kao nema se love.......

Imao sam ja jednog kod sebe koji je mjesečno hrvatsku prosječnu plaću ostavljao u kafićima i to godinama, što bi bilo tek da je uštedio tu lovu.....

Samo naprijed NANO. ;-)

Guest Nano

Samo naprijed NANO. ;-)

hvala ti puno na podršci ... Od srca....

hvala puno i tebi....

Kostolomac, citaj postove sa razumijevanjem...

Ne mogu, jer upravo trošim enormne novce u OVLAŠTENOM ;-)

Al se debelo ošlo u OFF...

Neću više tu komentirat u temi jer će me neki ''pretuč'' :grrr

0