WV Polo 1 Posted January 4, 2015 Kad su gušti u pitanju ne pita se koliko košta tako da Nano samo napred P.S. ako se kada odluciš na promjenu boje auta javi se slobodno Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nano Posted January 4, 2015 Kad su gušti u pitanju ne pita se koliko košta tako da Nano samo napred P.S. ako se kada odluciš na promjenu boje auta javi se slobodno hvala majstore puno.... Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted January 4, 2015 Svatko radi svoje i za to je placen uvjek imaš ljudi sta žele nešto tebi to bude možda cudno a njemu je to gušt i spreman je platiti bez obzira na cjenu. sta bi rekao da ti covjek donese wc dasku na lakiranje Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 4, 2015 glupo je raspavljat o primanjima ili nesto ali zasto bi platio nesto 18.000 kn ako mogu 10 ,zar ne ? Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 4, 2015 Dario, pa bio si rekao da je jedan far 8000 kn. Kako ti sad to isto možeš nabaviti za 10 000 obadva??? Nemoj mi samo spominjati švercere, njuškalo, sa slupanih auta,ovo ono... čovjek hoće isključivo u OVLAŠTENOM servisu to kupiti...(nisu bitni razlozi) Dali mu možeš srediti popust da ih nabavi za 10 000 kn? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nano Posted January 4, 2015 hvala perkane... gle Dario kupio sam jednom prilikom preko njuškala ispala me priča 3000 kn za rcd na kraju je bio poluispravan tjedan dana nakon tjedan dana je u potpunosti bio pokvaren....tako da sam si od tada rekao samo u ovlaštenom tako neke skupe stvari.... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 4, 2015 Ma to se ne kupuje preko njuskala ,ima ljudi koje se bave bas sa time ,treba se malo raspitati ,ja sam platio sve sto sam stavljo naknadno u auto 3cinu cijene ovlastenog ako ne i manje ,samo treba nac Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 4, 2015 OK, znam ja da ima ljudi koji se bave baš sa time. (ja bih osobno kupio kod takvih ljudi jer nemam love :-)), al de mi reci iskreno, gdje bi po tebi, netko tko se već opekao sa kupovanjem ili ako iz eto nekog svog razloga ne želi sa crnog tržišta, a baš želi neku stvar staviti na auto, trebao kupiti VW OEM proizvod? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nano Posted January 4, 2015 OK, znam ja da ima ljudi koji se bave baš sa time. (ja bih osobno kupio kod takvih ljudi jer nemam love :-)), al de mi reci iskreno, gdje bi po tebi, netko tko se već opekao sa kupovanjem ili ako iz eto nekog svog razloga ne želi sa crnog tržišta, a baš želi neku stvar staviti na auto, trebao kupiti VW OEM proizvod? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 4, 2015 Perkane, zasto dat 17 hiljada za felge od gti-a kad ih mozes kupiti u stanju ko nove isto original identicne sa gumama za 7-8 tisuca kuna? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 4, 2015 Ja sam orginal led zadnje stopove za bivseg GTIa uzeo ne u ovlastenom nego direkt od proizvodjaca koji ih radi za VW. Prica me ispala vise nego duplo jeftinije. Na kutiji je bio cak i kataloski od VWa. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 4, 2015 Cisto za primjer prodavale su se od sedmice gtia nove valjda sa 10 km za 7000 kn. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 4, 2015 Ima Dario nove od R-a za prodat ?? nisu sigurno 17 tisuca ??? Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 4, 2015 Perkane, zasto dat 17 hiljada za felge od gti-a kad ih mozes kupiti u stanju ko nove isto original identicne sa gumama za 7-8 tisuca kuna? Kao nove, ali nisu nove jel... a on eto BAŠ ali BAŠ BAŠ želi nove i hoće prvi sa njih foliju da skine da pojasnim slikovito. Gdje da kupi takve, a da nisu 17k kn? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 4, 2015 Pa upravo to, ako ga to jebe onda je necu sad rec sta jer ce ispasti da vrijeđam. :lamo Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 4, 2015 (edited) Ja sam orginal led zadnje stopove za bivseg GTIa uzeo ne u ovlastenom nego direkt od proizvodjaca koji ih radi za VW. Prica me ispala vise nego duplo jeftinije. Na kutiji je bio cak i kataloski od VWa. OK, svaka čast na snalaženju. Ali netko nije toliko snalažljiv niti mu se da zajebavati sa tim, nego jednostavno sjedne u auto ode u ovlašteni i kaže hoću to i to i iskešira SVOJ novac i OK. Ne znam šta je tu toliko čudno. Npr. po tebi nitko ne bi trebao kupiti polovni auto u Hrvatskoj kad se takav isti nađe u Njemačkoj za manje para? Eto nekome se ne da jabavati sa Njemačkom pa kupi ovdje za skuplje, isto tako je i sa kolegom Nanom. Pa upravo to, ako ga to jebe onda je necu sad rec sta jer ce ispasti da vrijeđam. :lamo Ja mislim da ti nikad u životu nisi ništa novo kupio. Kužiš 99% stvari se da naći na crnom tržištu i sastrane jeftinije. Znači po tebi su ljudi koji bilo šta kupe NOVO u trgovini ludi i vrijedni vrijeđanja. Edited January 4, 2015 by Perkan Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 4, 2015 Napisao sam poduzi post ali sam shvatio da nema smisla, pa sam ga obrisao. Oprostite ljudi sta sam ocito ljubomoran ili sta vec pa mi nije normalno dat 17 kila za felge.. toliko od mene, pusa bok. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nano Posted January 4, 2015 OK, svaka čast na snalaženju. Ali netko nije toliko snalažljiv niti mu se da zajebavati sa tim, nego jednostavno sjedne u auto ode u ovlašteni i kaže hoću to i to i iskešira SVOJ novac i OK. Ne znam šta je tu toliko čudno. Npr. po tebi nitko ne bi trebao kupiti polovni auto u Hrvatskoj kad se takav isti nađe u Njemačkoj za manje para? Eto nekome se ne da jabavati sa Njemačkom pa kupi ovdje za skuplje, isto tako je i sa kolegom Nanom. Ja mislim da ti nikad u životu nisi ništa novo kupio. Kužiš 99% stvari se da naći na crnom tržištu i sastrane jeftinije. Znači po tebi su ljudi koji bilo šta kupe NOVO u trgovini ludi i vrijedni vrijeđanja. tako je ...ja sam onaj koji se neznam toliko snaći i stvarno me nije sram.... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 5, 2015 OK, znam ja da ima ljudi koji se bave baš sa time. (ja bih osobno kupio kod takvih ljudi jer nemam love :-)), al de mi reci iskreno, gdje bi po tebi, netko tko se već opekao sa kupovanjem ili ako iz eto nekog svog razloga ne želi sa crnog tržišta, a baš želi neku stvar staviti na auto, trebao kupiti VW OEM proizvod? nikakvo crno trziste ima ducana u EU kolko oces ,sve provjereno ja sam samo htio pomoc al vidim da je tema otisla daleko od pocetnoga Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 5, 2015 procito sam 2 i pol strane ove teme i nemogu vise. izbediro sam se! :-/ Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 5, 2015 skidanje folije s felge... 10 somakn za sve ostalo postoji Mastercard :-) Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted August 26, 2016 Bok! Nakon svih ovih cifri i toga da nitko nije dosao do zakljucka ja bi htio pitat koliko cca bi mogli kostat balasti + kablovi za ugradit xenone? Ima netko tko mi moze pomoc oko toga? Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted August 28, 2016 Skines etku, nadjes kataloske brojeve, odes u ovlasteni servis ili nazoves i kazu ti cijenu. Ne moze jednostavnije. Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted August 29, 2016 Danas sam zvao TUPEK AUTO i rekli su mi ugradnja xenona sa procesorom,balastima i kodiranjem je 500€ + xenoni koji donesem. Ako zelim bez ugradnje onda je 2100 procesori i balasti... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted August 29, 2016 to je sa ili bez nivelacije ? ako je bez ,dodaj jos 200-250€ za ozicenje i nivelaciju Share this post Link to post Share on other sites