delboy 0 Posted January 3, 2015 Jel netko zna zašto ne radi svjetlo u suvozačevim vratima kad se otvore?Isto kad se otvore ne radi ni centralno svjetlo u kabini,a ni u gepeku kad je otvoren?Na vozačevim je sve ok. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 4, 2015 Senzor ti je krepao na tim vratima tj di god da ti ne radi... Share this post Link to post Share on other sites
marko147 0 Posted January 4, 2015 mikroprekidać, a reci koje auto i koja god. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 4, 2015 mikroprekidać, a reci koje auto i koja god. E to, krivo se izrazio... Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted February 8, 2015 Senzor ti je krepao na tim vratima tj di god da ti ne radi... Senzor ti je krepao na tim vratima tj di god da ti ne radi... mikroprekidać, a reci koje auto i koja god. golf 4,2003g.Jel sigurno to pošto ne radi ni u gepeku? Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 9, 2015 Probaj skinit taj mali prekidac i ispitati dali je do toga. to mozes tako da izvuces njega, skines zice ili ih prebrikas s necim pa vidis dali ce se palit/gasit svjetlo. Ako radi moras njega mjenjat.. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 9, 2015 pajdo golf 4 je u pitanju, nije 3 zice autoru, i u gepeku imas na bravi mikroprekidac i krepao je.. Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted April 19, 2015 Probaj skinit taj mali prekidac i ispitati dali je do toga. to mozes tako da izvuces njega, skines zice ili ih prebrikas s necim pa vidis dali ce se palit/gasit svjetlo. Ako radi moras njega mjenjat.. Kako se skida taj mikroprekidač u vratima? Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 19, 2015 izvadis bravu, zamjenis mikroprekidac, vratis bravu. ovaj odgovor od adrijana zanemari jednostavno. ovo ti je rjesenje. sta si mislio kad ga izvadis? ja sam neki dan to rijesio i sad pali svjetlo unutra, ne zakljucava se auto kad otvoris vrata, pisti ako su upaljena svjetla a otvoris vrata itd. Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted April 20, 2015 izvadis bravu, zamjenis mikroprekidac, vratis bravu. ovaj odgovor od adrijana zanemari jednostavno. ovo ti je rjesenje. sta si mislio kad ga izvadis? ja sam neki dan to rijesio i sad pali svjetlo unutra, ne zakljucava se auto kad otvoris vrata, pisti ako su upaljena svjetla a otvoris vrata itd. Jel moram sve rasklapat iznutra da dođem do toga?Neznam kojim redom rastavljat.Pa vjerojatno bi trebalo stavit drugi...ispravni. Jesi i ti novi ubacio ili popravljo,ako se to i da popravit? Suvozačeva vrata su u pitanju. Neće ni prozor zadnji desni da se spušta i diže...neznam dal to ima veze s tim. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 21, 2015 moras raskopati sve iznutra, istrosi se pipac i prljavstina ga pojede pa se mora zamjenit, odrezat zice i nalemit i ucvrstit novi prekidac, imas na ebayu. Trebao bi rastavit elektricni dio brave i prelemit tiskanu plocicu jer je nekad prekid tamo. Ovo oko prozora ti ima veze sa zicama, motoricem, prekidacem ili komfort modulom al s mikroprekidacem nema veze. Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted April 21, 2015 Ludnica...čudi me da se moglo sjebat sve u isto vrijeme. Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted April 21, 2015 Aj ak ti nije problem postavi link gdje je taj prekidač na e-bayu.Mislim da će to bit problem pogotovo to nisam nikad kopo po vratima i tome. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 21, 2015 http://www.ebay.de/itm/Mikroschalter-fur-ZV-Turschloss-VW-Golf-4-Bora-Passat-3B-Microschalter-/271323889503?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3f2c29ff5f ja sam narucio 2 komada ovih, mozda bi se nesto slicno naslo i u chipoteci, samo da bude kvalitetan da ne raskapas vrata opet nakon nekog vremena. meni to nije bio problem, naravno ovisi od alata i spretnosti. moras imati 12 kutni znx za skinut bravu, to je kao torx samo nema 6 nego 12 kuteva. sto se tice rastavljanja komplet vrata pa i komplet brave imas tutorijale po jutubu. Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted April 23, 2015 http://www.ebay.de/itm/Mikroschalter-fur-ZV-Turschloss-VW-Golf-4-Bora-Passat-3B-Microschalter-/271323889503?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3f2c29ff5f ja sam narucio 2 komada ovih, mozda bi se nesto slicno naslo i u chipoteci, samo da bude kvalitetan da ne raskapas vrata opet nakon nekog vremena. meni to nije bio problem, naravno ovisi od alata i spretnosti. moras imati 12 kutni znx za skinut bravu, to je kao torx samo nema 6 nego 12 kuteva. sto se tice rastavljanja komplet vrata pa i komplet brave imas tutorijale po jutubu. Još ću razmislit dal ću se upustit u to ili odvest majstoru jer zbog posla nemam baš vremena.De mi reci još jesi i staklo moro izvadit? Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted April 23, 2015 Dovezi meni onda jebemu ..skines tapacirung i sa 2 sarafa izvadis staklo prema gore. Ak ti je to nepoznanica nemoj rastavljat jer ces sastaviti i zakljucat vrata i platit da ti otkljucaju i proradi daljinsko. No opet nemoj da te oderu. Meni u mom kraju to nitko nije mogao rijesit jbg, uhvatio i rijesio. Iako sklon sam tome i el struke, malo vise Share this post Link to post Share on other sites
delboy 0 Posted April 23, 2015 Dovezi meni onda jebemu ..skines tapacirung i sa 2 sarafa izvadis staklo prema gore. Ak ti je to nepoznanica nemoj rastavljat jer ces sastaviti i zakljucat vrata i platit da ti otkljucaju i proradi daljinsko. No opet nemoj da te oderu. Meni u mom kraju to nitko nije mogao rijesit jbg, uhvatio i rijesio. Iako sklon sam tome i el struke, malo vise imam jednog tipa koji se bavi tim pizdarijama pa mislim da bi on to mogo riješit.Ma rastavljo sam vrata i popravljo staklo na Polu dok sam imo,al nisam tu bravu nikad čačko jbg.I ja sam el.struke samo ne radim struju.Naručit ću prvo sa e-baya pa ću vidit šta ću.Hvala puno na pomoći i savjetima! Share this post Link to post Share on other sites