1 1
Herman1101

Daljinsko centralno zaključavanje

Recommended Posts

Evo ovako prije svega zelio bih pozdraviti sve ljude na forumu, registrirao sam se prije par dana u nadi da ce mi netko pomoci za ovim problemom. Vozim VW Passat Karavana 1.9 TDI '98 godiste. Kupio sam neki daljinac jos prije godinu dana negdje, ali tek sad sam odlucio to ugraditi unutra. Nemam nikakva iskustva vezana za to pa ako bi mi netko mogao pomoci s tim bio bi mu vrlo zahvalan. Zanima me di bi to bilo najbolje spojiti i koja zica ide di ako je netko vec mozda spajao u taj tip auta. Gledao sam malo po forumu i citao slicne topice na istu temu, ali mi nije bas puno pomoglo. Dole na dnu cu prilozit slike pa da vidite o cemu je rijec, imam i shemu ali kao sto sam i prije rekao nisam to nikad radio pa ne znam kako ide. Hvala unaprijed svima koji su voljni pomoc, ugodan dan! :)

2a8nsqc.jpg

qqqzom.jpg

Ja sam isao po shemi i nula bodova... Na autu s el bravicama. I onda pjeske trazi kojo kabel ima + kad otklj a koji - kaz zaklj.... 2-3 izgorena osiguraca skontam da jedna zica mjenja polove... i trala la 3h jebacine Sto bi elektricar za 30min :)

Ja bih ti stvarno pomogao, ali nemam pojma kako funkcioniraju stvari na Passatu iz 1998. Čak nisam siguran da li je to B4 ili B5? Pretpostavljam B5.

U svakom slučaju, da li je na tom autu centralka električna ili vakuumska?

Žutu i žutu s crtom spoji na masu. Bijela i bijela s crtom su ti otključavanje i zaključavanje, uzmi ispitivač (štipaljku spojiš na -) i pikaj žice na izlazu iz vrata (vrata moraju bit zatvorena, tj samo onaj pipak prebaci kao da su zatvorena). Nađeš žicu za otključavanje i zaključavanje i na njih spojiš bijele sa daljinskog.

Ja bih ti stvarno pomogao, ali nemam pojma kako funkcioniraju stvari na Passatu iz 1998. Čak nisam siguran da li je to B4 ili B5? Pretpostavljam B5.

U svakom slučaju, da li je na tom autu centralka električna ili vakuumska?

Auto je B5 i ima električno centralno.

Žutu i žutu s crtom spoji na masu. Bijela i bijela s crtom su ti otključavanje i zaključavanje, uzmi ispitivač (štipaljku spojiš na -) i pikaj žice na izlazu iz vrata (vrata moraju bit zatvorena, tj samo onaj pipak prebaci kao da su zatvorena). Nađeš žicu za otključavanje i zaključavanje i na njih spojiš bijele sa daljinskog.

Hvala na odgovoru budem to isprobao kada ću imati vremena pa vam se javim sa rezultatom. Hvala svima na odgovorima. :)

Evo samo da se javim. Uspio sam napraviti uglavnom sve radi i sve je ispravno. joke hvala puno nemas pojma koliko si mi pomogo, hvala i drugima na odgovoru. Moderator moze zakljucat topic slobodno, ugodan dan!

Pozz evo da ne otvaram novu temu napisati ću ovdje.

Imam doma jedan modul za daljinsko zaključavanje koji je moj stari skinuo sa bmw kockice ;)

E sad... Ja bi to spojio sebi u golfa 3 (imam već postojeće original centralno na vakuum) ali imam jedan problem. Nemam pojma koja je marka modula ( na njemu nita ne pie) nemam nikakvu semu za njega, i nemam blage veze koja zica znaci kaj. Ako bi znao neko na koju foru bi mogao skontati koja zica znaci kaj? staviti ću sliku samo kad skuzim kako :P

Edit:

Evo link od slike http://s1382.photobucket.com/user/punta993/media/Mobile%20Uploads/DSC_3310_zpsf00acbdf.jpg.html?sort=3&o=1

Edited by Punta993

1 1