chrny 0 Posted January 9, 2015 Bok ljudi. Imam ovakav problem. Neki dan kad je napadao snijeg, upalio sam auto da se zagrije dok ga pocistim i slucajno sam potegnuo rucicu brisaca. Brisaci naravno nisu mogli pomaknuti snijeg sa sajbe nego su zastekali usprkos brzoj reakciji da ih pokusam izgasiti. E sad mi se javlja ovaj problem. Brsisaci mi rade samo u najvecoj brzini, u sporijoj i na intervalima ne rade. Jel bi netko mozda znao o cemu se radi. Pretpostavljam da motor i osigurac nisu jel onda nebi radilo niti na najvecoj brzini. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted January 10, 2015 Relej..tak je sestri bilo..radila samo najveća brzina..promijenio ga i sve 5... Share this post Link to post Share on other sites
chrny 0 Posted January 10, 2015 on se nalazi tam di i osiguraci? Share this post Link to post Share on other sites
sale2104 0 Posted January 10, 2015 Da,iznad osiguraca su releji Share this post Link to post Share on other sites
Punta993 0 Posted January 14, 2015 Mislim da je relej broj 99 u pitanju. Samo pazi kamo ga stavi kad mjenjas jer tamo di je on do njega ima jedno prazno mjesto di isto sjeda ali kad ga tam stavi opet ti brisači rade na najvećoj brzini i ventilacija isto tako. Probaj zamijeniti taj relej pa javi jesi li rijeio Share this post Link to post Share on other sites
king_tomo 0 Posted January 15, 2015 Jel ovo isto vridi i za duju,meni takodjer radi samo najveca brzina :S Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Pandža 0 Posted January 18, 2015 ako ti hoće da prica, vrlo je vjerovatno do njega,nađi od neke druge duje i oprobaj, u nje ti je 19-ka relej za prednje brisače ili ti je pak do motorića, jer možda radi samo kad dobije najjaču struju kao npr. u najvećoj brzini, ali čisto sumnjam da je, jer bi izgorio osigurač kad ne bi radio u nižim brzinama Share this post Link to post Share on other sites