bubi_vw 0 Posted January 10, 2015 krasno me krenilo več u startu ove godine, naime danas se vratim iz konzuma i parkiram u garažu i kad sam osjetio kod zadnjeg vozačevog kotača neki miris kao kod varenja i kod sam opipo felgu bila je poprilično topla usudio bi se reči vrela, osim toga čujem u auto neki kao čudan zvuk koji podsječa kao kad imaš kamenčić u ripni pa ono tucka kad se voziš a mislim da kad kočiš nestaje, sad jel moguče da je to u istom točku problem auto sam u zadnjih 7 dana vozio cca 600km autoceste brzina oko 160km konstantno,pun gepek i 4 osobe, i tu malo vozanja okolo grad i okolica imao sam problem sa senzorom abs onaj što kao struže po onom vjenčiču na ležaju i to sam kao sanirao sa kolegom, skinili taj vjenčić i istuckali da nejde više u osmicu jer mi je palio lampicu abs i esp u vožnji i na komjuteru je baco grešku brzinu vrtnje zadnji (jel lijevi ili desni nemam pojma) al nije više palio tu grešku poslje stručnog ravnanja eto molim neko stručno mišljenje Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted January 10, 2015 Da li je sa zadnjim kočnicama sve uredu ?! Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted January 10, 2015 čeljust blokira ?! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Milisic 0 Posted January 10, 2015 Blokira ti čeljust. Da li je ručna ok? Prvih par zubaca nije onako jako labavo? Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted January 10, 2015 Čeljust ti je sigurno problem, treba reparirat ili nova. Nije skupa nova. Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted January 10, 2015 celjust,imao to iskustvo,a ako mijenjas jednu najbolje ako se moze(lova) promijenit i drugu.. Share this post Link to post Share on other sites
bubi_vw 0 Posted January 10, 2015 (edited) da, upravo to, čeljust, nevrati se cilindar dovoljno nazad pa ostane taman toliko kao da kočim, + trebam nove pločice a možda i ležaj ukoliko je netko skoro mjenjao na svom tu čeljust, koja je bila cijena nove PS. jel se to isplati kupit polovno Edited January 10, 2015 by bubi_vw Share this post Link to post Share on other sites
nikola24 0 Posted January 10, 2015 vjerovatno čeljusti Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 10, 2015 isti problem imao, mehanizam od rucne nije vracao, skinuli celjusti razradili nove gumice i nema vise problema Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted January 10, 2015 reparacija ti je cca 250-300 kn , a nova , po mojem mišljenju nema smisla , košta previše Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted January 10, 2015 (edited) Nova od TRW-a 600kn(2.0 TDI), možda i manje za njegov model. Edited January 10, 2015 by kostolomac_cro Share this post Link to post Share on other sites