0
bubi_vw

golf v zadnja lijeva felga je jako topla (vruča)

Recommended Posts

krasno me krenilo več u startu ove godine, naime danas se vratim iz konzuma i parkiram u garažu i kad sam osjetio kod zadnjeg vozačevog kotača neki miris kao kod varenja i kod sam opipo felgu bila je poprilično topla usudio bi se reči vrela, osim toga čujem u auto neki kao čudan zvuk koji podsječa kao kad imaš kamenčić u ripni pa ono tucka kad se voziš a mislim da kad kočiš nestaje, sad jel moguče da je to u istom točku problem

auto sam u zadnjih 7 dana vozio cca 600km autoceste brzina oko 160km konstantno,pun gepek i 4 osobe, i tu malo vozanja okolo grad i okolica

imao sam problem sa senzorom abs onaj što kao struže po onom vjenčiču na ležaju i to sam kao sanirao sa kolegom, skinili taj vjenčić i istuckali da nejde više u osmicu jer mi je palio lampicu abs i esp u vožnji i na komjuteru je baco grešku brzinu vrtnje zadnji (jel lijevi ili desni nemam pojma) al nije više palio tu grešku poslje stručnog ravnanja

eto molim neko stručno mišljenje

celjust,imao to iskustvo,a ako mijenjas jednu najbolje ako se moze(lova) promijenit i drugu..

da, upravo to, čeljust, nevrati se cilindar dovoljno nazad pa ostane taman toliko kao da kočim, + trebam nove pločice a možda i ležaj

ukoliko je netko skoro mjenjao na svom tu čeljust, koja je bila cijena nove PS. jel se to isplati kupit polovno

Edited by bubi_vw

isti problem imao, mehanizam od rucne nije vracao, skinuli celjusti razradili nove gumice i nema vise problema

reparacija ti je cca 250-300 kn , a nova , po mojem mišljenju nema smisla , košta previše

0