0
stipe_zd

par pitanja o HU na polu...

Recommended Posts

planirao sam izvaditi original radio i staviti svoj stari pioneer deh7700, imam jos i pojacalo, sub, pa mi on puno vise pase...

u polu mi je ovakav radio, pretpostavljam da je to rcd 210

hero_rcd210.jpg

i on iza ima taj quadlock prikljucak...

sad me zanima, da li moram kupiti posebno taj steker

PC2-75-4VW.jpg

ili mogu jednostavno uzeti u chipoteke euro prikljucke i zalemiti na postojece zice?

zanima me hoce li sto blesirati struju , a koliko vidim po ovim slikama, ne bi trebalo...

i sto je sa antenom?

vidim da tu ima kao nekakvo pojacalo...

00080720abb.jpg

jel bi i to tribao uzimati, ili ima poseban adapter, bez pojacala?

i zadnje pitanje..

kako saznati kod za radio? imam VCDS, jel se moze izvuci iz kompa ili moram ici u ovlasteni?

Treba ti ovaj drugi komplet, i moraš povuć žicu kontakta od nekud, jer na tvorničkoj instalaciji se pali preko canbusa.

A zašto na ovaj radio ne spojiš pojačalo, sa nekih se čak može izvuć preout za pojačalo. Ako ne može spojiš preko konvertera.

a nekako sam navikao na ovaj pioneer, imam ga vec u 3 auta i 9 godina :D jednostavno mi je savrsen :)

a za kontakt... ako ima 12v stalnih, onda bi ostavio na tome... ionako sam cesto oko auta, pa dok slusam radio, da ne radi kontakt...

Pretpostavljam da je kao na mom polu 9n3 jer konektor je isti i isto je canbus...

Treba ti quadlock na iso adapter, oko 35 kn i adapter za antenu, isto oko 30 kn, to spojis i na to svoj radio i sve sljaka...

Na novom quadlock na iso 2 zice nece biti u konektoru, njih spajas tamo gdje je u original konektoru stalni plus i plus preko brave...

Par min posla ;)

I ne mora ti radit kontakt dok slusas radio, samo das kontakt da upali radio i onda vratis kljuc nazad da skine kontakt, i dok god ne izvuces kljuc iz brave on ce raditi ;)

kako saznati kod za radio? imam VCDS, jel se moze izvuci iz kompa ili moram ici u ovlasteni?

Ako ne mislis prodavat radio, nego ga jednog dana vratit u svoj auto, onda ti code niti ne treba, jer kada ga spojis nazad u svoj auto, nece te pitat da upises code, jer je auto vec upoznat sa tim radiom ;)

Edited by Mouse-RI

0