sever 0 Posted January 15, 2015 jel ima netko shemu za instalaciju od podizaca farova na golfu 2 ?? imam motorice , imam potenciometar , samo instalaciju ne , pa me sad kopa da i to idem osposobit Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 15, 2015 Nadji original instalaciju...svaka druga duja to ima,bar to nije problem Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted January 15, 2015 pas mater , onda ja bas nemam srece , nebi ni ove dijelove imao da burazu nisam iscupao , sve je imao osim instalacije naravno , opcija je da se nađe orginal instalacija , ali ako nece tak ic , idemo ju sami napravit hmm , imam doma passata za dijelove , mozda bi iz njega mogo iscupat , samo konektore zamjenit Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted January 15, 2015 Pase ti sa passata instalacija,ja stavljao sebi Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted January 16, 2015 treba konektore promjenit , bar na prekidacu , za motorice neznam ali eto , ako netko ima shemu cisto da znam po kojem principu radi Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted January 16, 2015 Ja sam imao ce2 instalaciju,sa sva 4 zmigavca na rucicama tako da mi je sve pasalo. Mislim da imas dvije zice za spojit,ne sjecam se tocno,a konektori za prekidac i motorice bi trebali bit isti,al nisam siguran Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted January 16, 2015 a probat cu nesto iskemijat Share this post Link to post Share on other sites