antoniomikulec 0 Posted January 23, 2015 http://www.voelkner-audiosysteme.de/vw-golf-iii.html Ovako zanima me kakvo je ovo platno koje se rasteze i namaze se s necim da se stvrdne? msm da nije ovo stakloplastika Share this post Link to post Share on other sites
GtdTdi 0 Posted January 23, 2015 to ti moze bit bilo koje platno koje se rasteze..stara majca, trenirke i tak te nek stvari...on je to stavio na kutiju da lakse moze namazat s utvrdjivacem istavljat stakloplastiku s unutarnje strane da moze dobit to sta je dobio..jer na takvoj kutiji ti je to najlakse napravit s takvim rastezljivim platnom jer da ides radit s necim drugim nece ti ispast najbolje evo imas u ovom ducanu u zgu takvog materijala http://www.novelius.eu/wstest/index.php?route=product/product&product_id=444 Share this post Link to post Share on other sites
antoniomikulec 0 Posted January 23, 2015 Hvala puno, a to platno se namaze sa smolom prvo pa dok se malo posusi i iznutra ide stakloplastika? I cito sam da ide prek tog neki bodyfiler il kak se to kaze na hrv, sta nemoze ic cementkit?vidio sam nadebelo prek tog mazu taj filer Share this post Link to post Share on other sites
GtdTdi 0 Posted January 23, 2015 a moras mjesat valjda utvrdjivac i smolu ili kak to vec ide neznam tocno...i s tim mazes prvo platno pa onda na njega stavljas sloj vlakana pa onda to mazes i tak dok ne imas debelo kolko ti treba..u vecini slucajeva 8-9 slojeva da budes siguran da je tvrdo i debelo...moze ic filer ako mislis farbat ili lijepis platno ak je pripremljeno na fino a za cement kit neznam nisam nikad radio s tim Share this post Link to post Share on other sites
antoniomikulec 0 Posted January 23, 2015 ma znam kak ide sa stakloplastikom, sam ovo za plano mi bilo cudno jer na platnu se ne stvrdne to uopce, a sta na tak mekano platno iznutra ide stakloplastika a izvana filer taj?? Share this post Link to post Share on other sites
antoniomikulec 0 Posted January 24, 2015 I di ima za kupit mediapana 10 ili 8 mm u blizini sesveta sve sta gledam na netu neki web shopvi Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 24, 2015 Elgrad na Slavonskoj. Share this post Link to post Share on other sites