betbos 0 Posted January 24, 2015 Vozim golfa 6.tdi...počelo je neko lagano sređivanje,..trenutno sam u fazi odabira gewindi,zato molim neke preporuke(znam da je već izlizana tema)..prije sam imao na golfu 5 lowtec(stelanje visine i udobnost)..propisale za 3 mjeseca,..pa eto mozr neki savjet koje uzeti,..dali samo stelanje visine ili jedno i drugo...ići će felga od audia fat fives,.a i auto je za every day.u doumici sam koje uzeti..savjetujte. Share this post Link to post Share on other sites
MarkoTDI 0 Posted January 24, 2015 Za takvav automobil, mislim na godine i to sve stavio bih kvalitetu neku tipa KW ili tako nešto.. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted January 24, 2015 Po meni sa h&r nečeš pogriješiti . znam dosta ekipe iz italije i svi na H&R-u .. . Share this post Link to post Share on other sites
betbos 0 Posted January 24, 2015 Razmišlja sam o ap gewindama,vidia sam ima u gabreka,.ili fk.. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted January 26, 2015 AP, Eibach ili Kw Nista drugo ne moras ni gledat, tako im idu i cijene ap najjeftinije, kw najskuplje, ne treba ti stelanje tvrdoce Share this post Link to post Share on other sites
betbos 0 Posted January 26, 2015 baš zato sam i pitao,.jel prije su mi bile s stelanjem visine,.sad sam gleda ap,al i mislia sam bez stelanja visine,.jel nevirujem da ce ici doli vise od nekih4,5cm... mislia sam reci bez stelanja udobnosti,. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted January 26, 2015 (edited) Ne treba ti stelanje tvrdoce. Ja sam imao na bmw e46 od eibacha, spustene do kraja i bile su taman. Ne pre tvrde Edited January 26, 2015 by Mouse-RI Share this post Link to post Share on other sites
betbos 0 Posted January 27, 2015 E hvala,...nista onda,uzet od ap bez stelanja tvrdoce,pa cemo vidit kakv će biti,..zovem danas gabreka,da vidim ima lj ih uopće.. Share this post Link to post Share on other sites