u2boy4ever 0 Posted February 3, 2015 znači passat 2006 20 tdi 88kw 200 000km auto vuče dobro ali na 1800 obrtaja ponekad malo trzne ali preko 2500 ne ide skoro.trza gubi snagu na leru kad dam gasa isto počme gubit na 2500-2600 dizne zamjenjene prije 40 tisuća. pumpa goriva isto zamajac i kvačilo prije par dana ne pali nikakavu lampicu ima tko sličan problem? druga stvar što me zanima dali passat ima lampicu koja javlja za mjenjanje diskova-pločica ? Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 4, 2015 Da ti ne ode mozda u safe mode pa da zato nece preko 2500 okretaja? 2006 godina bi trebala imati indikaciju o potrosenosti plocica sad ovisi ako je netko vec mjenjao plocice pa da je stavio one bez indikacije za potrosenost, ali u orginalu ima. Share this post Link to post Share on other sites
u2boy4ever 0 Posted February 7, 2015 i ja sam pomislio da je safe mode, ali zar se onda nebi trebala paliti MIL lampica? druga stvar što mi je čudna je ta što mi se to najviše osjeti kad natočim preko pola rezervoara goriva ili možda to samo umišljam uglavnom imam kabel za dijagnostiku ali nisam baš provjeravao vcd-s pa me zanima kako mogu provjeriti dali je safe mode, ili je možda map senzor? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted February 7, 2015 znači passat 2006 20 tdi 88kw 200 000km auto vuče dobro ali na 1800 obrtaja ponekad malo trzne ali preko 2500 ne ide skoro.trza gubi snagu na leru kad dam gasa isto počme gubit na 2500-2600 dizne zamjenjene prije 40 tisuća. pumpa goriva isto zamajac i kvačilo prije par dana ne pali nikakavu lampicu ima tko sličan problem? druga stvar što me zanima dali passat ima lampicu koja javlja za mjenjanje diskova-pločica ? 2.0 TDI sa 88kw? To postoji? Moj je jednom nakon malo aktivnije voznje upalio lampicu za kocnice, a znao sam da se blizi promjena diskova i pakni (bile su vec narucene) tako da mi se cini da ima upozorenje. Share this post Link to post Share on other sites
u2boy4ever 0 Posted February 8, 2015 Naravno da ima taj model... 120ps Znači uglavnom ima lampica za pločice ali meni su diskovi kraju a mislim da za njih nema... valjda nisu skupi Jeli tko zna kako provjeriti jeli safe mode ili šta? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 9, 2015 (edited) Svatko zna kako i to je jedina opcija. Diagnostikaaa Edited February 9, 2015 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
u2boy4ever 0 Posted February 13, 2015 i dalje stoji pitanje kako? imam dijagnostiku ali gdje očitava dali je u safe modu? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted February 13, 2015 Pa postaj scan ovdje pa da vidimo koje greske baca. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 13, 2015 Komp pamti greske...odi na motor i iscitaj greske..il kompl scan Share this post Link to post Share on other sites
u2boy4ever 0 Posted March 16, 2015 auto spajano na dijagnostiku nema grešaka nikakvih, sve radi uredno,nije u safe modu ima tko ideju? Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted March 16, 2015 tandem pumpa Share this post Link to post Share on other sites
u2boy4ever 0 Posted March 17, 2015 to je šta? kako sigurno ispitat jeli do nje? Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted March 17, 2015 to ti je pumpa koja tira gorivo prema diznama,a uz to je i vakum pupa za podtlačni sustav.tj ajmo reći 2 pumpe spojene u jednu. znači kad gledaš motorni prostor s desne strane na glavi se nalazi ima dvi vrste luk i bosch evo slike s interneta http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://i.imgur.com/lPFXg.jpg&imgrefurl=http://uk-mkivs.net/topic/97817-fuel-pressure-pre-tandem-pump/&h=374&w=738&tbnid=fKfYxFChrCpZ6M:&zoom=1&docid=zPeexwBbsszhpM&hl=en&ei=jKIIVdv0MofdPY7ngfgD&tbm=isch&ved=0CCAQMygFMAU da dobiješ dojam šta je to e sad za ispitati jel do nje. potoji alat za miriti pritisak al to baš nije relevantno. najbolje bi bilo naći drugu ispravnu pa zaminiti i probati. polovne se kreću oko 100 eura (bar mislin) ima san jednog audija s sličnim problemima i isprobavano kao i kod tebe dok se nije došlo do tandem pumpe, zaminili drugu za probu i nestalo problema Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted March 18, 2015 Da i ja upadnem u temu,radi se o Audiu a3,2001 god,96 kw,prva,druga ide dobro,treca nekad ide,a do seste brzine koda be stane punit turbo poslije 2000-2200 okretaja,nema nikakvih gresaka Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted March 20, 2015 (edited) Nitko nista? Znao mi je par puta bacit u safe mode,ali kako bi bio daleko od kuce ugasio bi ga i upalio pa bi opet dobro islo.Dodem doma spojim dijagnostiku i nema greske.I danas prije kuce mi opet baci u safe mod i dovezem se doma i ne gasim ga,spojim dijagnostiku i bila je ova greska fault code 17965 - charge pressure positive deviation Citao sam malo po netu da bi mogla bit zacadena turbina,jel bi pomogla ona fora sa Mr. Muscolom? Edited March 22, 2015 by Robby Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted March 22, 2015 Crijeva od interkulera su pregledana,i ona od vakuma,sve je ok Share this post Link to post Share on other sites
u2boy4ever 0 Posted April 2, 2015 robby ovori novu temu e sad, kakvi su ovi setovi za mjenjat brtve u njoj, kao neki reparatur kitovi? i dali postoji ikakav način za provjerit je, nije problem ni uzet ali opet da sam bar siguran da je do nje.. i nije mi jasno zašto ima veze koliko goriva ima u tanku Share this post Link to post Share on other sites