adrijan26 0 Posted February 6, 2015 Molim pomoc. Stiglo centralno sa ebaya i spojio ga po shemi koju sam dobio ali nece radit. Evo slika sheme ako imate iskustva sa spajanjem. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 6, 2015 pajdo koji auto, koje centralno, sheme ti nema tu, ne mozemo pomoci Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 6, 2015 Sliku ubacim sutra ali pise ovako -----siva -----smedja -----plava te su central locking -----zelena -----zuta -----zuto-crna ----------ljubicasta ---zmigavci -----crvena + -----crna - ----- roza power window output(-) ----- ljubicasta trunk release output Ovaj drugi dio mi je jasan i to sam spojio ali nigdje nema struje za motorice. Golf mk3 nema centralno. Ubacujem modul i motorice. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 7, 2015 znaci ubacujes samo motorice, ne spajas daljinsko jos na to? kad motorice pospajas na vrata i slozis sve, postekas u modul, modul spajas na plus i minus u autu, izvuces plus sa osiguracke kutije, stavis osigurac i to je to Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 7, 2015 Spajam centralno/daljinsko. Jedan modul za oboje. Evo stavim sliku sheme za koju minutu da vidite pa ako moze pomoc. Hvala! http://imageshack.com/a/img540/8153/XHvEPa.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/70x70q90/c/540/XHvEPa.jpg Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 7, 2015 jesi dobio sve komplet, znaci modul, zasebno motorice 2 ili 4 koliko trebas, iz njih viri 5-6 zica i komad instalacije koji razvodis od modula do glavnog motorica na vozacevim vratima i do ostalih motorica? kad postekas motorice na svoja mjesta, i pospajas instalaciju koju si dobio po bojama, nemas sta fulati, onda spajas stalni plus, znaci neki direkt s akumulatora koji uvijek ima struje, masu na sasiju ili negdje na insalaciju, to su crvena i crna, ljubicastu spajas na zmigavce, ako imas jednu moras uzeti u chipoteci dvije diode da bi ti sve radilo kako treba, ako imas dvije ljubicaste spajas ih na lijevu i desnu stranu zmigavaca. central locking to su zice izmedu modula i motorica dodano mozes jos i ove za kepek i prozore ili da ti svirne kad zakljucas. mozes se i javit na whatsapp ili viber na broj iz profila ak zapnes negdje, brze ti je tako Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 7, 2015 typeR imas Pm. pozz Plus i minus spojeni kako i trebaju biti. Ljubicaste zice ima dvije tako da ne moram dijelit, jedino sto me muci je to da ne dobijam struju na ove zice koje su za centralno. Napon je stalno 0. klikam po prekidacu ali i dalje 0. S unimerom ispitujem Share this post Link to post Share on other sites
GtdTdi 0 Posted February 7, 2015 znaci da nisi spojio dobro..najbolje ti je ako imas nekog kabla priblizne kvadrature kakvi ti ide iz mogula da nadostukas i spojis direktno sve na akumulator i plus i minus i mora raditi ako je sve ispravno ..a motorice moras sloziti da na vozaceva vrata ide s 5 zica a na ostala vrata s 2 zice idu motorici ..a ove zice na zmigavce mogu i nemoraju bit spojene..ja sam sebi sve ugradjivao u golf 2 i nisam ih spojio al sam zato struju direkt na aku i radi bez greske Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 7, 2015 evo slika modula.. po shemi nema ovog lock, unlock. Jel moze netko sad oznacit sta gdje spajat? Glavni motoric ima 5 zica, a suvozacev 2 zice. Auto sa 3 vrata. ili ako netko zna sta znaci ovo NC i NO Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 7, 2015 rijesio problem )) evo ako nekome bude trebalo.. Ja sam spajao po slici D jer nemam ugradjeno centralno pa mi treba ovako. Kako kome treba samo neka prati shemu provjereno radi Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 7, 2015 Sad odjednom 16 shema. Nek si rijesio Share this post Link to post Share on other sites
adrijan26 0 Posted February 9, 2015 Sheme nasao na nekoj blesavoj stranici. Svi moduli su manje vise isti, samo je bitno ovo pozitiv i negative trigger Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 12, 2015 Ja daljinsko stavljao po semi i prc.. tri osiguraca i odjebo semu i sam trazio sta i kako... 3 sata sexa i evo radi jos Share this post Link to post Share on other sites