Punta993 0 Posted February 14, 2015 Pozz ekipa.. Ovako imam golfa 3 1.6 benzin 55 kw oznaka motora aee.. Stavio sam sat i instalaciju sata te putno računalo od golfa 3 gti 2.0 8v.. Sad mi se javlja jedan problem. Naime sve radi, kilometri, okretaji, potronja ( makar kaže 55 litara ) ali kad se vozim ako ga dignem iznad 2200 okretaja upali mi se lampica od ulja i pisti .. Te ne prestaje dok ga ne ugasim i opet upalim Dok se vozim ispod tih okretaja sve je ok.. U indikatoru nije problem jer mi se nije javljao problem na starim satu.. Sat sam stavio jučer i danas idem na probu i vidim da mi se ti deava.. Molim vas za kakav savjet, pomoć bilo ta jer me najvie iritira to ta pisti Haha Ali i nisam siguran dali će pokazati kad ulja fali ako ovako za..baVa.. Dali je itko imao sličan problem?? Unaprijed hvala na pomoći Share this post Link to post Share on other sites
Punta993 0 Posted February 17, 2015 (edited) Itko? :/ Edited February 17, 2015 by Punta993 Share this post Link to post Share on other sites
Punta993 0 Posted April 20, 2015 Kak nitko nije imao ovakav problem Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 20, 2015 Ja sam imao,odlemio zvucnik i izvadio lampicu Share this post Link to post Share on other sites
T.Valjak 0 Posted April 20, 2015 (edited) Sorry, krivi post... Edited April 20, 2015 by T.Valjak Share this post Link to post Share on other sites