volf777 0 Posted February 17, 2015 jer bi mi je fora imat dobar radio al oni su skupi više mi se tablet isplati pojačalo imam magnat crosser 720w al me zanima dal postoji neki program da nemoram lemit prekidač vanjski ua on off za tablet jer ide u armaturu pa me zanima dal ima neki program za instalirat da recimo dodirnem s 4 prsta ekran i tablet se upali a i volio bi čut iskustva ako to ko ima u autu kako se pokazalo Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nano Posted February 17, 2015 A zašto si nekupiš držač za šajbu i ne nakačiš ga tako?...prisloniš na armaturu da se ne trese i bok...? Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted February 17, 2015 A zašto si nekupiš držač za šajbu i ne nakačiš ga tako?...prisloniš na armaturu da se ne trese i bok...? zato jer je to seljak-style... isto ko i tablet umjesto radia isuse... kud ide ovaj svijet Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 18, 2015 Sta ti znaci dobar radio, kvaliteta ili izgled? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted February 18, 2015 Imaju ti neki tableti to origigi, recimo Acer Iconie ti imaju po defaultu da kad dodirnes ekran sa 5 prsti, onda se upali, neznam mozda i drugi proizvodaci to nude Share this post Link to post Share on other sites
volf777 0 Posted February 19, 2015 hvala puno na komentarima tablet bi trebo ič u golf 2 a gledo sam neki auto radio kad bi išo kupit mi je minimalno 1000 kn a radio sa androjdom mi je oko 2500 kuna a vidio sam da ima dosta auta sa tabletom a volio bi da to bude u armaturi i da je tablet 7" jer mi je 10" prevelik a gledo sam novi tablet se na ebay ima kupit za 250 kuna a sve ostalo imam jedino šta me muči kako kad ga stavim u armaturu(kruškot kokpit itd.) onda me zeza taj on off Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 19, 2015 To će tako ružno izgledat da je to za nevjerovat! Pogotovo ako iskupusaris tablu, bi ce pravi selo tuning! Umjesto svega toga, lijepo si kupis neki radio da ima usb i amen.. čemu izmisljat toplu vodu s nekim kemijama i tabletima u golfu dvojci?!?! Pa nije RS6 ili Touareg da mu nabudzis 7 ili 10" ekran na tablu. Mislim tvoj je auto, mozes sto god hoces, ja sam samo iznio svoje misljenje.. po meni je to cisti promasaj! Share this post Link to post Share on other sites
T.Valjak 0 Posted February 20, 2015 vidi na netu imas Proclip nosac za mob/tablet za Golf 3... ili sam napravis nesto na tu foru... na njega stavis tablet... dolazi ti na mjesto otvora ventilacije... ako ti se ne sviđa, lako ga maknes i nemas nikakvih rezanja i kemijanja... Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted February 20, 2015 bolje ništa nego uvaliti cisto da je. golf 2 i tablet hmm Share this post Link to post Share on other sites
volf777 0 Posted February 20, 2015 Mislo sam ga stavit na mjesto pepeljare i one ladice ali odustajem uzet ču običan radio sa usb-om najpametnije Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 21, 2015 Ja sam bas htio pitat kom u autu treba android...uzmes neki blaupunkt cd ili becker sto pristoji tom autu Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted February 21, 2015 http://www.edition38.com/forums/index.php?showtopic=467157&page=22 Sasvim ok izgleda u golfu 3 Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted February 21, 2015 koji cirkus sunce ti j....... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted February 24, 2015 Ovo to si ti stavio nije tablet.. Share this post Link to post Share on other sites
T.Valjak 0 Posted February 24, 2015 znam da nije, ali cisto da vidi covjek kako bi izgledalo u 3ci... Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted February 25, 2015 (edited) Mislo sam ga stavit na mjesto pepeljare i one ladice ali odustajem uzet ču običan radio sa usb-om najpametnije Jedna obična gamma sa tvorničkim ispohopn ili philips papirnatim zvučnicima točnije odsvira bilokoju vrstu glazbe u odnosu na nabrijani alpine, pioneer sa neznam kakvim zvučnicima sa kevlarskim membranama i uz pomoć pojačala od 100-200-500 W. Zato uvijek smatram najbolju opciju oem radio, pa je u slučaju dvojke bolje izdvojiti 200-300 kuna za gammu 1998-2001, zamijeniti smd ledice iz plavog u zeleno osvjetljenje, prikopčati se na ulaz integrirca slijedeći glavu kazetofona i nju odspojiti i tako napraviti aux ulaz koji možeš provući iza table i spojiti kao izvor smartphone ili neki mp3 player, mehanizam kazetofona ne odspajaš nego ga ostaviš da prebaci na aux ulaz kad gurneš kazetu i za parsto kuna si dobio i vizualno i zvučno bolji radio koje će svirati bolje nego većina aparata do prilično visoke cijene. Edited February 25, 2015 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
volf777 0 Posted February 25, 2015 ovo sa originalnim radiom mi je fora jer imam od audia a4 b5 radio pa bi onda čak to radio jer mi je fora kad je sve u elementu ledice mi nije problem zamjenit ledice to bi onda najrađe i napravio jer nevolim neke svemirske radije a tablet mi je bio u jer mi je prijatel uzeo 2 din radio za seat cordobu a meni je to bilo fora pa sam mislio je inprovizirat nešto Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted February 25, 2015 Jedna obična gamma sa tvorničkim ispohopn ili philips papirnatim zvučnicima točnije odsvira bilokoju vrstu glazbe u odnosu na nabrijani alpine, pioneer sa neznam kakvim zvučnicima sa kevlarskim membranama i uz pomoć pojačala od 100-200-500 W. Zato uvijek smatram najbolju opciju oem radio, pa je u slučaju dvojke bolje izdvojiti 200-300 kuna za gammu 1998-2001, zamijeniti smd ledice iz plavog u zeleno osvjetljenje, prikopčati se na ulaz integrirca slijedeći glavu kazetofona i nju odspojiti i tako napraviti aux ulaz koji možeš provući iza table i spojiti kao izvor smartphone ili neki mp3 player, mehanizam kazetofona ne odspajaš nego ga ostaviš da prebaci na aux ulaz kad gurneš kazetu i za parsto kuna si dobio i vizualno i zvučno bolji radio koje će svirati bolje nego većina aparata do prilično visoke cijene. To za Alpinu mozes pricati nekome ko nikad nije vidio radio. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted February 25, 2015 U odnosu na ove čang šlang radije sa peveca i konzuma OEM je definitvno bolji. Ja sam kupio pionner za 800kn i izbacio sam ga van jer je zvuk od OEM Gamme IV iz golfa 3 nezamislivo boljil na original Nokia zvučnicima za mk2.Ima i dobrih starijih radija koji se uklapaju u starije armature, a po performansama su bolji od većine novih.Kolega je konkretno kupio ovo za 200kn. Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted February 26, 2015 To za Alpinu mozes pricati nekome ko nikad nije vidio radio. Samo moje mišljenje na temelju 2 alpinea (jedan 9880 i drugog se stvarno ne sjećam broja) koja imam i poredbe sa vw gamma iz 1996, 1999 i delta iz 2003. Dakako, bili su spojeni na iste zvučnike u autu. Praksa sa zvučnicima je pokazala da oem philips i isophon zvuče bolje spojeni samo na HU jer većina aftermarket zvučnika traži i pojačalo jer imaju nižu osjetljivost, a često je i napuhana vrijednost osjetljivosti. 15 godina sam uvučen u kućni hi-fi i jedno od najljepših stvari koje sam naučio jest da sam prestao slušati uređaje i počeo slušati glazbu. Share this post Link to post Share on other sites