MoS 0 Posted February 27, 2015 (edited) Pozdrav, najvjerojatnije u narednih tjedan dva ću uzimati auto pa mi treba savjet, mišljenje. Obzirom da je budžet ograničen na cca 1500€, u obzir dolazi G3. Trebam auto kroz narednih godinu, dvije. Ne bih godišnje prelazio više od 12 - 13000 km. Uglavnom jednom mjesečno put od cca 500km otvorene ceste, ostalo po gradu. Gledam one najbolje primjerke na njuškalu, koliko to može biti pouzdano. Da li u tom slučaju radije savjetujete dizel ili benzin? Također, da mi potrošnja ne bude viša od 7; 7,5 L/100 km na otvorenoj. Bilo bi super manje. Gradska ne više od 9L. Mislio sam gledati 1.4, ali čuo da troši jednako kao 1.8 (75KS). To bi mi bilo OK. 1.6 povuče i do 8,9 na otvorenoj, pretpostavljam. Što se dizela tiče, da li je bolje gledati SDI ili TDI? Auto da li je trom ili nije, to mi je manje bitno. Više bih volio proći bez generalke (što je mala vjerojatnost kontam, obzirom na starost auta). Hvala svima unaprijed na trudu i vremenu. EDIT: ako sam na krivom mjestu pokrenuo temu, isprika Edited February 27, 2015 by MoS Share this post Link to post Share on other sites