0
squizl

Golf 5 hrđa na blatobranu i varenje plastike

Recommended Posts

Neki dan sam se spizdio u stup s nekih 10km/h ili manje i to s prednjim lijevim krajem auta. Oštećenja naizgled nije bilo iako sam bio poprilično uvjeren da su kopče branika dobile. No, par dana kasnije skužim pukotinu na prednjoj desnoj strani branika i skužim da između branika i desnog krila ima malo više lufta nego na lijevoj strani. Pukotina je možda 5cm i ne širi se. Uglavnom branik svakako mora dolje, ali me zanima kome ga odnijeti da se zavari ta pukotina i eventualno kopče ako su pošteno dobile. Poželjno istok Zagreba ili Novi Zagreb. Čuo sam da postoji neki lik na staroj Sisačkoj koji je ok, jel on radi još? Ima tko kontakt? Nađoh i ove likove (http://dampini.com/) jel netko čuo za njih?

Problem drugi - na desnom krilu na samom vrhu blatobrana mi je počela bubriti boja i očito ispod ima hrđe. Izguglo sam da je to standardni problem za Golfiće, u UK i ostatku belog sveta postoji servisna akcija za to, ali me zanima kako naši servisi dišu kad im drugi vlasnik auta dođe nakon 8 godina s time i poziva se na garanciju? Imam šanse izvući nešto ili da pustim limara da i to riješava? Ako saznam broj servisne akcije jel to globalno svugdje isto (da im mogu mahati s time pred nosom) ili ovisi o državi?

Ako netko zna dokazano pouzdanog limara koji može složiti i plastiku i blatobran i još neke sitnice slobodno mi šibne kontakt na mail.

Viđao sam radove koje je radio dampini, i svaka im čast. Vrhunski odrađeno, kao iz tvornice.

Neznam kakve su im cijene, ali defintivno jedni od kvalitetnijih što sam osobno vidio.

sto se garancije na blatobrane, od toga nista. Mehanicko ostecenje i gotova prica.

Tnx na odgovorima. Niš, odvest ću to do Dampinija u srijedu pa ćemo vidjeti što i kako.

0