Atrax 1 Posted April 2, 2015 što više gledam slike to mi je sve teže, ali nisam mogao nikako doći... a bili ste tu 20km od mene. velik broj predobrih auta na jednom mjestu, 99% ljudi ne znam , znam samo vxr-a ćao Ivane, gdje mi je kesa? stvarno se okupio velik broj ljudi, ako mogu reci, iznedađen sam! svejedno, pozdrav svima, valjda se vidimo dogodine na istom mjestu, a prije toga u Dubrovniku, ako Bog da.... LP Share this post Link to post Share on other sites
enes 0 Posted April 2, 2015 steta sto se nije moglo doci , iduceg puta se abd vidimo , super vam je bilo koliko se vidi Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted April 2, 2015 Atrax..stvarno steta sto nisi dosao a tu smo susjedi.Bit ovih susreta i jest upoznavanje ekipe i druzenje tako da ti to sto nikoga neznas nebi prestavljalo nikakv problem. Sto se tice broja mi nismo bili iznenadeni posto je doslo samo 10-15 nenajavljenih auta ali smo iznanadeni podrskom i posjecenosti tu nasih ljubusaka koji su dosli tu samo kao promatraci iako ih je bilo jos takvih sa svih strana.A mislim da smo odradili dosta dobar posao jer nije bilo lako isplanirat i osigurati besplatnu hranu i pice za ovoliki broj ljiudi. A nadam se i ja da se vidimo u Dubrovniku ako posao ne pomrsi planove. Enese da si nam ti dosao onda bi se naseg meeta stvarno postidili i mnogi styling show susreti i iskreno se nadam da nam dogodine i ti dolazis,ove godine smo imali odlicnu podrsku iz Bosne a to je bio Asim Tica sa svojim kecom i svak mu cast sto je dosao. Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted April 2, 2015 što više gledam slike to mi je sve teže, ali nisam mogao nikako doći... a bili ste tu 20km od mene. velik broj predobrih auta na jednom mjestu, 99% ljudi ne znam , znam samo vxr-a ćao Ivane, gdje mi je kesa? stvarno se okupio velik broj ljudi, ako mogu reci, iznedađen sam! svejedno, pozdrav svima, valjda se vidimo dogodine na istom mjestu, a prije toga u Dubrovniku, ako Bog da.... LP Kao što kaže Marko to te nije trebalo brinuti eno je doma negdje u ormaru,moram iskopati Dubrovnik je uskoro,vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 3, 2015 Moze mala pomoc. Nista mi nije jasno u ovom topiku. Slike i snimke sa Worthersee-a, a vi spominjete Ljubuski!?? Sala naravno. Poanta je da gledam aute i stvarno kao da gledas Worthersee po kvaliteti auta. ??? Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 3, 2015 stvarno su auti prekrasni....koji vwortex koji worthersee.... Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted April 3, 2015 (edited) Evo da se i ja nadovežem na kolegu Rallye-a, ako su gosti ostali samo 10% oduševljeni kao mi, onda smo naš cilj postigli. (@ Baljulj), a sama kvaliteta susreta i auta uvelike ovisi od gostiju koji su prevalili veći ili manji put da pokažu djelo svoga truda, a Bogu hvala imali su šta pokazati. Ja se još jednom zahvaljujem svima koji su se odvažili da nas podrže, a samim tim ugodno druže i zabave. Uskoro ide još videa a do tada Link na vimeo za one koji nemaju Facebook Ekipa vidimo se na nadolazećim susretima.VW|TEAM Ljubuški https://vimeo.com/123695260 Edited April 3, 2015 by ramljak Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 3, 2015 Ramljak; to si u pravu. Ipak treba danas moc odvojiti novce da mozes odvaliti dug put, a samo na dan dva. Svaka cast svima. Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted April 5, 2015 vidimo se iduce godine sve pohvale ??? Share this post Link to post Share on other sites