0
vwtonco

Rucica mjenjaca g3

Recommended Posts

Znaci potrebna mi je pomoc

Odlucio sam na golf 3 stavit rucicu mjenjaca od golfa 4 ! Pa me sada zanima sa kojeg modela golfa4 mi pase rucica na moju trojku 1.6 ?

Citam ,trazim ali nema konkretnog odgovora pa ako ko zna neka napise bio bi zahvalan :)

Ma procitao sam negdje da je razlika u debljini poluge na koju ide rucica pa mislim bolje pitat mozda neko zna prije nego sto narucim !

Hvala :)

Edited by vwtonco

dobro si procitao ima razlike, ja sam nedugo kupio rucicu i nije isla, imala je lufta pun kurac, zavrsila u peci,nakraju odustao od toga

Ja saam trebao sa susjedom mijenjati svoju "univerzalnu momo" ručicu iz trojke za njegovu orginal od 4 1.4.. Ali nije ila moja njemu jer je stanga pun k***c deblja od moje kao sto je rekao kolega iznad..

Vjerojatno uz neke.male prerade bi mogao to izvesti..

Edited by Punta993

A sad ni sam neznam

Odlicno mi to izgleda i vidio sam na vise golfova tu rucicu od golfa 4 ..

Probat cu posudit od nekog i probat cine se da nema druge opcije :)

Original rucica od trojke je na navoj...a ja imam od cetvorke koja je na selnu...sad ne znam jel original ili ne ta selna al uglavnom rucica sjeda na sipku i samo zategnem selnu i gotovo

I koza pase samo se prepravi donji dio..ubaci se komad spage ili gume da se stegne oko onog obruca na plasticnom okviru...

u mene je također od četvorke i šira je nego poluga, i onda sam sa izolir trakom prešao malo po poluzi i nabio ručicu i taman je sad niti se okreće ni ništa...

Hmm, onda izgleda da sam imao sreće. Kod mene je od golfa 5 i pasala je, samo stegnem onu šelnu ispod i to je to..

Koju rucicu stavit na Polo 6n 1.4? Trenutno je neka crvena "sporCka" nakarada, volio bih stavit gore nesto OEM s kasnijih modela..

0