puks 0 Posted March 15, 2015 (edited) Poštovani istomišljenici I ove godine obilježit ćemo druženje VW ekipa iz cijele lijepe nam naše a dobrodošli su i strani Opet ćemo se družiti u poznatom okruženju u Toya baru u Donjoj Stubici. Više detalja uskoro Edited March 15, 2015 by puks Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted March 15, 2015 Dobronamjeran savjet; ako je ikako moguce promijeni termin na vikend prije ili par vikenda kasnije jer je od 1.-3.5. masa ekipe na Wortherseeu Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 16, 2015 Hvala na savjetu ali morat će tako ostati, više stvari utječe na datum Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 16, 2015 šteta da se datum nemože promjenit Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted March 16, 2015 Nadam se da budem slobodan pa dojdem! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 18, 2015 (edited) Kakav see kakvi bakraci... Kruno sve znash P.s na prvi meet mogli su bar zagrebcani u velikom broju doci i podrzat kolege iz zagorja Sad ce se izvlacit na see i na tko zna sta hehh Edited March 18, 2015 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted March 22, 2015 Daj Puks promijenite datum Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted March 22, 2015 steta, gro ekipe ce bit gore na wsee-u... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 22, 2015 (edited) ja sam u veldenu Edited March 23, 2015 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted March 22, 2015 Prosle godine je kisa neumorno padala dan prije eventa, a i na sam event sto je odbilo mnogo ljudi, no opet nas se skupio solidan broj, narocito zagrepcana. Steta sto se ove godine preklapa sa Wseeom, ali nadam se da ce biti dosta posjetitelja Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 27, 2015 (edited) I ja se iskreno nadam da će, ako već ne ekipa koja je rezervirala See, doći onaj ostatak koji je taj vikend u HR Nažalost datum mora ostati Puks prima ispričnice od ekipe sa see-a hehehe BTW Za sve one koji nam se odluče pridružiti iz udaljenijih krajeva Hrvatske, Europe, Svijeta i šire organizirali smo spavanje na već poznatoj lokaciji od prošle godine u pansionu "Zagi" u Oroslavju, nedaleko od našeg meeta. Isto bih molio da se otvori lista posjetitelja da si približno olakšamo organizaciju Kotizacija će biti kao i prošle godine 100 kn u što je uključen poklon dobrodošlice i večera Pića će biti po promotivnim cjenama Tko treba spavanje nek dopiše pokraj Nicka 1. Puks i Puksići 2. Vlatka and Toya bar osoblje 3. Edited March 27, 2015 by puks Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 27, 2015 Htio bih spomenuti domaćim vwagenašima iz našega zagorskog kraja ako imaju želju i volju biti s nama u organizaciji i zajedno sa nama biti domaćini pomoć nam je uvijek dobrodošla i slobodno nek se jave Puks 091 5194 288 Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted April 2, 2015 ja sam vam voljan pomoči pa ako treba što javi.. Share this post Link to post Share on other sites
croatianmusclecar 0 Posted April 9, 2015 1. Puks i Puksići 2. Vlatka and Toya bar osoblje 3. Karmann team (4-5) - (za spavanje će biti dio već od petka pa ću zvati onda "Zagi"..) Share this post Link to post Share on other sites
Kristina MK1 0 Posted April 23, 2015 1. Puks i Puksići 2. Vlatka and Toya bar osoblje 3. Karmann team (4-5) - (za spavanje će biti dio već od petka pa ću zvati onda "Zagi"..) 4. Jaaaa i nas par Karlovčana Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted April 23, 2015 . Puks i Puksići 2. Vlatka and Toya bar osoblje 3. Karmann team (4-5) - (za spavanje će biti dio već od petka pa ću zvati onda "Zagi"..) 4. Jaaaa i nas par Karlovčana 5. Sonny11kr MarkoMK1 i još tri auta koja nema na forumu Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted April 27, 2015 . Puks i Puksići 2. Vlatka and Toya bar osoblje 3. Karmann team (4-5) - (za spavanje će biti dio već od petka pa ću zvati onda "Zagi"..) 4. Jaaaa i nas par Karlovčana 5. Sonny11kr MarkoMK1 i još tri auta koja nema na forumu 6-7 tehničar i Marina (spavanje) Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted April 28, 2015 Hoce tko od dubrovnik ekipe imati mjesta za prevest dio? 099 692 72 16- broj ako ima koja dobra duša, u pitanju klima za keca Share this post Link to post Share on other sites
Vrky ZD 0 Posted April 28, 2015 . Puks i Puksići 2. Vlatka and Toya bar osoblje 3. Karmann team (4-5) - (za spavanje će biti dio već od petka pa ću zvati onda "Zagi"..) 4. Jaaaa i nas par Karlovčana 5. Sonny11kr MarkoMK1 i još tri auta koja nema na forumu 6-7 tehničar i Marina (spavanje) 2 2 8.9.Vrky Zd i Antonia(spavanje) Share this post Link to post Share on other sites
Goxi 0 Posted April 29, 2015 pozdrav hoće li biti db draga? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 30, 2015 Nema natjecanja samo druženje i igre VW ekipe Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 2, 2015 Hebes Verterze kad je u igri grahče. Zagorje meet rocks our streetZ Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 2, 2015 Puks, drago mi je kaj sam te vidio i ostalu ekipu. MKI Wolfpack je dosao poduprijeti vas bar na kratko. Nazalost, nije bilo mogucnosti duze ostati. VELIKU KAPU SKIDAM DU ekipi koju nazalost nisam imao priliku upoznati. Konacno su pokazali bit susreta. Potegnuti TOLIKI put i trosak da bi se DRUZILI svjesni da nema priznanja i pehara. Momci svaka vam cast. Tako se to radi. Velika kapa do šljuka (kako bi Imoćani rekli) ili kak se veli u narodu kapa do poda. Ne sumnjam u zabavu do ranih jutarnjih sati uz onakvu cugu i ekipu Share this post Link to post Share on other sites
Mate 2 Posted May 5, 2015 Puks, drago mi je kaj sam te vidio i ostalu ekipu. MKI Wolfpack je dosao poduprijeti vas bar na kratko. Nazalost, nije bilo mogucnosti duze ostati. VELIKU KAPU SKIDAM DU ekipi koju nazalost nisam imao priliku upoznati. Konacno su pokazali bit susreta. Potegnuti TOLIKI put i trosak da bi se DRUZILI svjesni da nema priznanja i pehara. Momci svaka vam cast. Tako se to radi. Velika kapa do šljuka (kako bi Imoćani rekli) ili kak se veli u narodu kapa do poda. Hvala ti , al i hvala našem Puksu sto nas je ugostio. Neće nam nikad biti žao doć gore i družiti se , jebo aute Share this post Link to post Share on other sites