Kazaam 0 Posted December 21, 2007 Daj kad proda?? ovu duju obećaj da će?? si kupit fotić jer su ti ove slike perverzne I opet duja s 5 vrata - jel ima?? koju sa 3 vrata da su vrata i tapecirunzi tip-top? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 22, 2007 evo fri??ke slike znaći da ponovim auto ima 1.8 8v k-jettronic(ili tak ne??) motor, centralno zadnji duboki branik, el ??timanje retrovizora, servo, automat. getribu, kromane lajsne oko stakla na vratima, plavu armaturu i unutra??njost, ??iroke lajsne po vratima i obe gume na vratima su super i sat sa turncelerom Share this post Link to post Share on other sites
tihomir 0 Posted December 23, 2007 (edited) kak delate drugi tjedan A u pon radimo do 3 negdje, utorak i srijedu ne radimo a u čet radimo, Edited December 23, 2007 by tihomir Share this post Link to post Share on other sites
Guest einzer Posted December 27, 2007 kaje prodana ona srednja konzola od golfa 1 ? pizda mu strinina, fakat svaki dan treba viseti na forumu inače banana.. daj PLIIIZZ ak ti opet uleti, STAVI SASTRANE i cimni PM !! pleaz! hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Guest audi_a6_2_5_td-i Posted December 27, 2007 ej,ako ces imati ralicu od GTI 2,daj molim te javi mi na PM,ja cu uzeti,samo mi javi,hvala Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 27, 2007 kaje prodana ona srednja konzola od golfa 1 ? pizda mu strinina, fakat svaki dan treba viseti na forumu inače banana.. daj PLIIIZZ ak ti opet uleti, STAVI SASTRANE i cimni PM !! pleaz! hvala! imam....... jedna je prodana imam jo?? jednu... ej,ako ces imati ralicu od GTI 2,daj molim te javi mi na PM,ja cu uzeti,samo mi javi,hvala Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted December 28, 2007 Od ove duje, el stimanje retrovizora, znaci mehanizmi, struja i prekidac, kolko para? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 28, 2007 ima li prednji branik za MK1 ? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 28, 2007 Od ove duje, el stimanje retrovizora, znaci mehanizmi, struja i prekidac, kolko para? a bili bi oko 300 kuna samo imam par ponuda paralelno pa ćemo slo??iti neku licitaciju da opet nebum ja kriv kao sa onim recaro sicevima.. danas sam ih probao rade ko urica ima li prednji branik za MK1 ? Odgovorio sam ti u tvom topicu zvrci me sutra oko cenera ajmo pun kofer djelova je jo?? tu od dvojkice? slike iznad Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogzzzz Posted December 30, 2007 jel imas mozda od pola 6n unutarnju plastiku koja ide na sredisnji dio ..di je radio , ventilacija itd. znaci samo plastika koja okruzuje te sve piz...ije? i koja bi bila cjena? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 30, 2007 plastiku ispod motora za B4 1.9tdi? cijena? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 2, 2008 jel imas mozda od pola 6n unutarnju plastiku koja ide na sredisnji dio ..di je radio , ventilacija itd. znaci samo plastika koja okruzuje te sve piz...ije? i koja bi bila cjena? nemam prodao sam cjeli armaturu na??alost..... plastiku ispod motora za B4 1.9tdi? cijena?Nemam Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 2, 2008 frend na novu godinu razbio B4, ima?? farove i ??mige? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 2, 2008 Kolko para za ovaj sjee zadnji branik? Jel origigi Share this post Link to post Share on other sites
tonyy 0 Posted January 3, 2008 Bog kolega, Treba mi krovni tapicirung za golfa 3 (bez sibera i petera vrata). Ako imas molio bi da me kontaktiras. Mozes i na broj moba 091 365 4492! Unaprijed zahvalan. Damir Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 3, 2008 ... da opet nebum ja kriv kao sa onim recaro sicevima.. :palica Reko si '' ne brini ima toga ko blata... bit će ih jo??...'' pa ih ne vidim ba?? u ponudi Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 4, 2008 Kolko para za ovaj sjee zadnji branik? Jel origigi moram pogledati dali je original sutra ti javim i cjenu naravno Bog kolega, Treba mi krovni tapicirung za golfa 3 (bez sibera i petera vrata). Ako imas molio bi da me kontaktiras. Mozes i na broj moba 091 365 4492! Unaprijed zahvalan. Damir zdravo i tebi imao sam i ugradio ga sebi javim ako kaj dodje Kolko para za ovaj sjee zadnji branik? Jel origigi original je, bio bi 300 kn Počinje aukcija za el retrovizore od golfa 2 komplet sa jojstickom i instalacijama, tko ponudi vi??e nosi... početna cjena je 300kn Znaći dva el retrovizora sa joystickom i kompletne instalacija za plug & pray Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted January 5, 2008 plug & pray Plug & Pray ha E jel ima?? kakvu duju sa 3 vrata novijeg godi??ta? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted January 5, 2008 bunker vrata za dvojku,samo lim bez lajsne,bez stakla,bez brave cifra? Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 6, 2008 nista, onda pocinjemo... Dajem 300,00 kn za el. retrovizore za golf 2! do kad ce trajati ta aukcija, da tako nazovem...? Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted January 7, 2008 El retrovizori 320kn Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted January 7, 2008 Jel imas ovakav nastavak za branik??? To je nastavak od seata samo sto je ovdje na passatu... Ako imas javi!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Paolo Posted January 7, 2008 znam da je ovo vw forum,ali po??to je to ipak auto otpad je ima slučajno dijelova od lancie delte 1 ili pak kompletna karoserija? Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 7, 2008 El. retrovizori Golf 2 340,01kn... Share this post Link to post Share on other sites