kutina1 0 Posted January 17, 2008 centralno mi je preskupo to necu al daj mi reci oa rucica za brisac ma meni ti treba ona rucica sta aktivira zadnji brisac i prednje naravno sta je kod volana za to trazis 50 kuna? i daj mireci sta sa obrucima na felgama jel to na prodaju i gdje si u zagrebu?? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 17, 2008 (edited) jel bi mogao mozda nabavit kompjuter od 2.0 gti-a golfa i instalaciju oko motora do kutije osiguraca? sorry 8v.. Edited January 17, 2008 by sony_3 Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted January 17, 2008 pozz jel bi pasalo to centralno na golf 2?? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 17, 2008 centralno mi je preskupo to necu al daj mi reci oa rucica za brisac ma meni ti treba ona rucica sta aktivira zadnji brisac i prednje naravno sta je kod volana za to trazis 50 kuna? i daj mireci sta sa obrucima na felgama jel to na prodaju i gdje si u zagrebu?? prijatelju koliko sam shvatio ti treba?? set ??altera oko volana, a ne ruku brisaća i obrući su na pridaju sutra ujutro stavim cjenu za oba, ja sam ti na ulasku u zapre??ić pozz jel bi pasalo to centralno na golf 2?? imam ja centralno za tebe jel bi mogao mozda nabavit kompjuter od 2.0 gti-a golfa i instalaciju oko motora do kutije osiguraca? sorry 8v.. mogu probat, ako nadjem kaj javim ti.... Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 18, 2008 (edited) Jel imaš policu?????????????????????????????????????????? Edited January 18, 2008 by matko Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 18, 2008 Jel ima?? policu?????????????????????????????????????????? za tricu? sorry sto se guram, veky, al ako nema, imam ja Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted January 18, 2008 za vw polo oprosti ??ta niam napiso za ??ta,malo gore ima?? moj post Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted January 19, 2008 Jel ima?? koji IC?? Dalje jel ima?? koju dobru turbinu od t3-a? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 19, 2008 Jel ima?? koji IC?? Dalje jel ima?? koju dobru turbinu od t3-a? ima jedan dečko original za gtd, a za turbinu moram pogledat Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted January 19, 2008 Super pitaj koliko hoće za nju, al neznam da mi nije preslab taj IC kad bi stavio KKK25 od t3?? Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted January 20, 2008 Jel imas onaj nastavak sto ide na prednji branik od seat toleda??? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 21, 2008 Super pitaj koliko hoće za nju, al neznam da mi nije preslab taj IC kad bi stavio KKK25 od t3?? poslo sam mu poruku ali mi jo?? nije odgovorio!! Jel imas onaj nastavak sto ide na prednji branik od seat toleda??? nemam na??alost.. jel treba jo?? tko maglenke za mk3???, djelove limarije, ili interijera??? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 21, 2008 original je, bio bi 300 kn Jel ide ??ta ni??e zadnji branik od duje po??to nije ba?? neko stanje. Pitao sam te u PM-u ali nisi mi ni??ta odgovorio. Share this post Link to post Share on other sites
toolkit 0 Posted January 21, 2008 Ima?? mo??da za passata 1.9d 90. god. servo letvu, servo pumpu, posudu, lajtunge? Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted January 21, 2008 hallo majstore, farove si ostavio kod frenda i ok je, samo sto ih ja nisam jos vidio, ali on mi kaze da je jedan malo iznutra zamagljen, ili prljav, a neznam kako je to moguce, jedino ako si ih otvarao, rekao si da su farovi ok, ponavljam: nisam ih jos vidio, nadam se da nije nista, ali ti najbolje znas. I nisi nista javio za branik, jel ima toga ili ne????? Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 22, 2008 Veky trebam sa one plave duje prednji Lim koji je ispod branika na njega dolazi onaj plasticni Lip ako nije spigan koja je cijena ? nadam se da znas na sta mislim ! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 22, 2008 (edited) Jel ide šta niže zadnji branik od duje pošto nije baš neko stanje. Pitao sam te u PM-u ali nisi mi ništa odgovorio. vjerovao ili ne baš sam ti sad htio odgovoriti, jer me već 5 dana zeka wireless doma, no nema veze ajd bum nekaj dogovorio pa ću ti pm poslat sutra Super pitaj koliko hoće za nju, al neznam da mi nije preslab taj IC kad bi stavio KKK25 od t3?? dečko traži 600 kn za intercooler hallo majstore, farove si ostavio kod frenda i ok je, samo sto ih ja nisam jos vidio, ali on mi kaze da je jedan malo iznutra zamagljen, ili prljav, a neznam kako je to moguce, jedino ako si ih otvarao, rekao si da su farovi ok, ponavljam: nisam ih jos vidio, nadam se da nije nista, ali ti najbolje znas. I nisi nista javio za branik, jel ima toga ili ne????? farovi imaju neku sitnu prašinu na sebii unutra i neko smeće sitno uz rub, ja nisam profil čovjeka da ću ih čistiti sa štapićem za uho da izgledaju super, farovi su originalni, nemaju oštečenja, i zamagljeni nisu sigurno, ako još nešto trebaš vezano uz farove pm mi pošalji da ne opterećujemo topic p.s. imam i branik i nosać sutra ti na mob pošaljem cijenu Imaš možda za passata 1.9d 90. god. servo letvu, servo pumpu, posudu, lajtunge? sutra ću pogledati Veky trebam sa one plave duje prednji Lim koji je ispod branika na njega dolazi onaj plasticni Lip ako nije spigan koja je cijena ? nadam se da znas na sta mislim ! čekaj lipa ili lima??? Edited January 22, 2008 by vekyman1 Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 23, 2008 pa lima tog evo probo sam ti oznacit na sta mislim. samo me zanima dali je ovo u crvenom kruzicu spigano ili ? Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted January 23, 2008 dečko tra??i 600 kn za intercooler mellow.gif 600kn?? previ??e... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 23, 2008 vekyman1 sa onog ??uteg keca jesu one plastike na zadnjim rubnjacima čitave ako da kolko love i jel su mu čitavi oni nosači od sunco brana meni pukli Share this post Link to post Share on other sites
shifty 0 Posted January 24, 2008 Trebam anlaser za Vento 1.9 TD .94' godina. javi mi na pm ako imaš. poprilično hitno Share this post Link to post Share on other sites
tdi pde 0 Posted January 24, 2008 halo majstore,imas li mozda egr ventil mk 4 tdi ispravna?pozz Share this post Link to post Share on other sites
Guest luki Posted January 25, 2008 Pozdrav Daj mi reci jel imas, zadnji brisac (moze i metlica brisaca), i zadnju policu gepeka. Ako imas,,, cijena ????? Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted January 26, 2008 kolega jel ima?? duboke branike za duju, ako ima?? u kakvom stanju i koliko para?i ako slučajno ima?? one plastike ??ta idu na rub branika? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 26, 2008 Jel ide ??ta ni??e zadnji branik od duje po??to nije ba?? neko stanje. Pitao sam te u PM-u ali nisi mi ni??ta odgovorio. mogu ga spustit na 250 ispod zbilja nemrem Ima?? mo??da za passata 1.9d 90. god. servo letvu, servo pumpu, posudu, lajtunge? imam letvu cjena je oko 600 kn jo?? se dogovorimo ostalo na pm Veky trebam sa one plave duje prednji Lim koji je ispod branika na njega dolazi onaj plasticni Lip ako nije spigan koja je cijena ? nadam se da znas na sta mislim ! imam lim u super stanju je cjena je oko 100 kn pm-aj me za detalje koliko trazis za masku od duje kakvo je stanje jesu sve kopce na mistu dal lipo sida? + plastike na pragovima unutra one sto idu preko tapecirunga na kopce. i dali imas kakve 15" celicare 4*100. mos mi javit i na mob 0915223039 Ovako maska je 70 kn i ima kopće i sjeda koliko sam vidio mogu je jo?? skinut i pregledat ako oče??, plastike na pragovima ti dam sve 4 za 120 kn, a 15 cola čelične trenutno nemam 600kn?? previ??e... ma lik pusti ga isto to sam mu i ja rekao kad za 800 kn dobije?? IC od iveca vekyman1 sa onog ??uteg keca jesu one plastike na zadnjim rubnjacima čitave ako da kolko love i jel su mu čitavi oni nosači od sunco brana meni pukli plastike na suncobranu bi se na??li a ostalo moram pogledat za detalje pm Trebam anlaser za Vento 1.9 TD .94' godina. javi mi na pm ako ima??. poprilično hitno imam cjena je oko 600 kn halo majstore,imas li mozda egr ventil mk 4 tdi ispravna?pozz nemam na??alost Pozdrav Daj mi reci jel imas, zadnji brisac (moze i metlica brisaca), i zadnju policu gepeka. Ako imas,,, cijena ????? what car dude?????? kolega jel ima?? duboke branike za duju, ako ima?? u kakvom stanju i koliko para?i ako slučajno ima?? one plastike ??ta idu na rub branika? imam zadnji branik duboki jedino ba?? me pitao pikzib... a rubnjake koje treba?? prednje ili zadnje ili sve? OVako dru??tvo prodan je prednji kraj od onog golfa 3 samo da znate Share this post Link to post Share on other sites