Guest luki Posted January 27, 2008 Za Polo 96 godina, zadnji brisac ili metlica i zadnja polica gepeka. Sorry sto nisam napisao, odmah. E da, ako imas cijena? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 28, 2008 ej veki jos me zanimaju tapecirungi vrata koje su boje i kakvo stanje dal su o??tečeni stavi neku sliku ako mos pa da uzmem to sve u kompletu lova te ceka plave su boje imam i plavu armaturu!!!!!! kompletnu, bum sutra stavio slike Za Polo 96 godina, zadnji brisac ili metlica i zadnja polica gepeka. Sorry sto nisam napisao, odmah. E da, ako imas cijena? to je ona sa plastićnom za??titom onako ljepo zaobljena. Mislim metlica policu nemam Dru??tvo jel treba to djelove limarije za golfa 3 ili golfa 2 ili golfa 1imam par armatura od trojke i od dvojke i te gluposti??? Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 28, 2008 Imas motor 1.6 TD sa ili bez getribe i kolko cjenis motor a kolko getribu Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 31, 2008 Imas motor 1.6 TD sa ili bez getribe i kolko cjenis motor a kolko getribu motor bez agregata je 500 eura, getriba je 1000 kn, a turbina je 100 eura, a komplet je 700 eura Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted January 31, 2008 Ej pozdrav vekyman! Imas mo??da pragove rubove i lajsne od golfa 2 gti ili gt ili od jette! Ako ima?? kolika je cijena za komplet? Share this post Link to post Share on other sites
Guest luki Posted January 31, 2008 Ok, ako policu nemas, mislim da je to ta metlica. koliko trazis za nju. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nix Posted February 2, 2008 jel imas mozda skoljku od MK3 sa papirima? ali samo skoljku,bez motora,ziceva i ostalog. ubiti moze i podvozje ako je u dobrom stanju... ja i kompic namjeravamo slagati pa ono Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 2, 2008 imam ti ja skoljku sa papirima,al frend je nabio prednji lijevi kraj ,dalje na p.m ili ako nekog zanima... Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted February 2, 2008 Bok. Ima?? mo??da turbinu za audija 80 b4 1.9 tdi 94.g. Share this post Link to post Share on other sites
ri5ac 0 Posted February 3, 2008 Bok, jel ima?? prednji lijevi far za golfa 3 ali da je dvokomorni? Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted February 4, 2008 bok imaš od g4 kablove od ploče osigurača do kmh sata? 1.6 benzinac '99, al mislim da svi imaju isto (benzinci) Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted February 5, 2008 golf 3 blatobrani,hauba i maska koja lova i koje stanje Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted February 5, 2008 a3 hauba, oplata motora (plastika ispod), unutra??njost ? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 5, 2008 Ej pozdrav vekyman! Imas mo??da pragove rubove i lajsne od golfa 2 gti ili gt ili od jette! Ako ima?? kolika je cijena za komplet? trenutno nemam komplet veky kad ces poslikat tapecirunge ??? sory nije me bilo dva dana zbog faksa i prodali su ih, ostala mi je jo?? armatura plave boje i ima dobar podni tapecirung plavi Ok, ako policu nemas, mislim da je to ta metlica. koliko trazis za nju. metlica je 70 kuna tj ona plastika u koju ide metlica jel imas mozda skoljku od MK3 sa papirima? ali samo skoljku,bez motora,ziceva i ostalog. ubiti moze i podvozje ako je u dobrom stanju... ja i kompic namjeravamo slagati pa ono vidim da su i drugi odgovorili, ja ti imam ??koljke ali na??alost ne smijem ih prodavati, jer sam pod ugovorom Bok, jel ima?? prednji lijevi far za golfa 3 ali da je dvokomorni? nemam samo jednokomorni Bok. Ima?? mo??da turbinu za audija 80 b4 1.9 tdi 94.g. nemam na??alost prodan je cjeli motor bok ima?? od g4 kablove od ploče osigurača do kmh sata? 1.6 benzinac '99, al mislim da svi imaju isto (benzinci) nemam ni??ta trenutno od IV a3 hauba, oplata motora (plastika ispod), unutra??njost ? ni??ta na??alost golf 3 blatobrani,hauba i maska koja lova i koje stanje sve sam prodao cjeli prednji kraj ostala mi je samo maska ona je oko 100 kn originalna je i stanje je ok Share this post Link to post Share on other sites
Guest audi_a6_2_5_td-i Posted February 6, 2008 ej,probaj nabavit motor 2.0 S16 za peugeot 306 96-97 godina,sa ili bez getribe,ako mozes,ili jos bolje 2.0 gti motor,ili mozda od citroena saxo,neki malo jaci Share this post Link to post Share on other sites
marko polo 0 Posted February 7, 2008 bok,imam jedno pitanje za frenda.bmw,petica ona do 95 godista,da li imas prednje zmigavce al ne narancaste nego da su bijeli???hvala Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 10, 2008 ej,probaj nabavit motor 2.0 S16 za peugeot 306 96-97 godina,sa ili bez getribe,ako mozes,ili jos bolje 2.0 gti motor,ili mozda od citroena saxo,neki malo jaci sutra ti javim nisam stigao prije.... bok,imam jedno pitanje za frenda.bmw,petica ona do 95 godista,da li imas prednje zmigavce al ne narancaste nego da su bijeli???hvala nemam na??alost čisto informativno dali vas zanimaju i djelovi od drugih auti ili ??elite da ostanu samo vw djelovi kao prije???? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 10, 2008 Nemam pojma.. mene ne diraju i ostali auti ... Nego reci ti meni... imas jos onu policu zadnju od onog keca apoteke? Ja zaboravio na to skroz... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 11, 2008 Bum sutra pogledao ali sumnjam, ja sam rekao ekipi ali je dosta toga oti??lo... Imam jo?? u ponudi dobar podni tapecirung za golfa jedinicu i za golfa 2 po meni je tepih dučan, nigdje o??tečen čak mislim da i nije pu??eno unutra pa nema onih rupa na podu Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 11, 2008 Neka hvala... kupio sam davno ocuvan tapecirung.. nego samo ti vidi za policu... Share this post Link to post Share on other sites
Guest kiki2603 Posted February 12, 2008 jel imas mozda lijevi retrovizor za audi a3 (99´)?? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 12, 2008 Neka hvala... kupio sam davno ocuvan tapecirung.. nego samo ti vidi za policu... pogledao sam ali nemam, tj prodana je jel imas mozda lijevi retrovizor za audi a3 (99´)?? dru??tvo stigla je golfa jedinica dizelana motor ko urica CABRIO, stavim poslje slike kad dodjem doma evo slikice, ide cjeli za djelove bye Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted February 13, 2008 vec je pisao negdje da ga ne moze dati u kompletu zbog nekog ugovora Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 13, 2008 vec je pisao negdje da ga ne moze dati u kompletu zbog nekog ugovora Share this post Link to post Share on other sites