-145Boxer- 0 Posted February 13, 2008 Pozz Veky, eto nije VW nego fiat, trebao bi prednje kočnice, zapravo klije??ta L/D sa diskovima i pločicama sa Fiata Tipo 1.8 16v, 2.0 ie, a Alfe 145/6 1.7 16v, s Crome 2.0i.e. i 2.5 TD, s Lancie Delte/Dedre, s Fiata Bravo 1.8 16v, s 145/6 1.6 TS s ABS-om uglavnom sa svih mogućih auta iz fiat grupe koji imaju 257mm diskove vetilirajuće, ako ima?? kaj od toga od jednog od tih auta daj napi??i cijenu za komplet 2xklije??ta,2xdiskovi i 2 seta pločica? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted February 13, 2008 Imas li mozda 4 celicne felge 14 cola 4x100 ? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted February 13, 2008 Ja bi retrovizore s ovog kabria i jel imaju pode??avanje iznutra? i daj malo unutra??njost poslikaj ako ti se da i koji je motor unutra? Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted February 13, 2008 ima li sta za corrada? mozda prekidac podizaca stakala vozacev onaj dupli za passat '90? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 14, 2008 auto ima profilirane siceve unutra.... slike sutra ili navečer Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted February 15, 2008 Ima?? li mo??da za BMW-a(524 1991god) ko??ni volan,ovakav: http://img107.imageshack.us/my.php?image=picture007cb5.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 20, 2008 Pozz Veky, eto nije VW nego fiat, trebao bi prednje kočnice, zapravo klije??ta L/D sa diskovima i pločicama sa Fiata Tipo 1.8 16v, 2.0 ie, a Alfe 145/6 1.7 16v, s Crome 2.0i.e. i 2.5 TD, s Lancie Delte/Dedre, s Fiata Bravo 1.8 16v, s 145/6 1.6 TS s ABS-om uglavnom sa svih mogućih auta iz fiat grupe koji imaju 257mm diskove vetilirajuće, ako ima?? kaj od toga od jednog od tih auta daj napi??i cijenu za komplet 2xklije??ta,2xdiskovi i 2 seta pločica? tra??im jo?? uvijek malo sam u gu??vi ispiti i tak to Imas li mozda 4 celicne felge 14 cola 4x100 ? Hvala mislim da bi se na??le zvrcni me sutra popodne Ja bi retrovizore s ovog kabria i jel imaju pode??avanje iznutra? i daj malo unutra??njost poslikaj ako ti se da i koji je motor unutra? slikat nisam stigao samo je vozačev retrovizor originalni sa ??telanjem iznutra cjena je 100 kn Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted February 20, 2008 Ima?? li mo??da za BMW-a(524 1991god) ko??ni volan,ovakav: http://img107.imageshack.us/my.php?image=picture007cb5.jpg Pa mogu li ja bar jednom dobit odgovor ??ta sam got pito nisam dobio odgovor Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted February 21, 2008 I dalje ni??ta za G4??? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 24, 2008 ima?? li za mk3 prednji branik orginalni kojem se farba gornji dio... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 29, 2008 Ima?? li mo??da za BMW-a(524 1991god) ko??ni volan,ovakav: http://img107.imageshack.us/my.php?image=picture007cb5.jpg do??ao mi je jedan 524 poslikat ću ti volan.. nisam zaboravio hebiga imao sam ispite i bio sam luuuuddd majstore pozdrav , esi mi pogleda za ono sto sam ti posla poruku na pm... ima 4 grilla maska je 100 kuna ako je to to I dalje ni??ta za G4??? ovako cjela mi nije do??la do??ao mi je zadnji dio limarije i mislim da treba sutra prekosutra doći zadnja hauba ima?? li za mk3 prednji branik orginalni kojem se farba gornji dio... naručio sam 3 ??koljke od mk3 trebaju doći iz ??vabije strpi se malo ako ne uspije?? nabaviti zvrcni me za 7 dana imat ću originalne.... Ajmo dru??tvo jo?? ima djelova za mk1 cabrio vrata limarija i profilirani sicevi... do??la je zadnja ??koljka od mk4 slika iznad Share this post Link to post Share on other sites
Guest gogzzzz Posted February 29, 2008 e stari reci mi jel imas mozda za civica 5 gen, tj od 92-95 treba mi jedna lajsna koja dode kod prednje sajbe ..gledano izvana s lijeve strane (s vanjske strane ) Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 1, 2008 e stari reci mi jel imas mozda za civica 5 gen, tj od 92-95 treba mi jedna lajsna koja dode kod prednje sajbe ..gledano izvana s lijeve strane (s vanjske strane )bum pogledao u pon daj mi sliku kaj ti točno treba Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted March 1, 2008 senzor za količinu benzina za g4 imaš ili možeš nabaviti? Share this post Link to post Share on other sites
pere 0 Posted March 4, 2008 imas li prednji branik od audi B4, sa maglenkama i ??migavcima u njemu Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted March 5, 2008 Trbam zadnja desna kociona klije??ta za pasata(međuliniju... Ovako izgledaju pa ako imas, koja je cijena?? Neznam jel pa??u sa nekog drugog auta, ako pa??u uzeo bi... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 10, 2008 senzor za količinu benzina za g4 ima?? ili mo??e?? nabaviti? ova IV nema rezervoar ako mi kaj uleti javim ti imas li prednji branik od audi B4, sa maglenkama i ??migavcima u njemu nemam prodan je imam trenutno od b3 neznam jel ti pa??e Trbam zadnja desna kociona klije??ta za pasata(međuliniju... Ovako izgledaju pa ako imas, koja je cijena?? Neznam jel pa??u sa nekog drugog auta, ako pa??u uzeo bi... imam poslao sam ti na pm Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted March 11, 2008 a3 hauba, oplata motora (plastika ispod), unutra??njost , display klime, sredisnji naslon za ruku? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 13, 2008 a3 hauba, oplata motora (plastika ispod), unutra??njost , display klime, sredisnji naslon za ruku? nemam na??alost Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted March 13, 2008 ima?? li mo??da za BMW kocku maglenke za prednji branik? ako ima?? stavi sliku Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted March 13, 2008 Trebam sjedala za g2, profilirana (u kompletu sa zadnjom klupom) i da su u dobrom stanju! Ako nema??, gdje bi ih mogao nabaviti? Cijena nije bitna, al opet da nije neka svemirska! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 15, 2008 ima?? li mo??da za BMW kocku maglenke za prednji branik? ako ima?? stavi sliku ne??to sam na??ao moram pogledati i poslikati Trebam sjedala za g2, profilirana (u kompletu sa zadnjom klupom) i da su u dobrom stanju! Ako nema??, gdje bi ih mogao nabaviti? Cijena nije bitna, al opet da nije neka svemirska! Trenutno nemam ako kaj dodje javim Imam kompletni prednji lim od Golfa IV sa killerom i killerom klime i imam izvrsnu turbinu za golfa 2 treba tko??? Share this post Link to post Share on other sites
Guest silver79 Posted March 17, 2008 pozdrav! reci mi molim te za passata 98, sredisnji naslon za ruku i 4 alu felge 16" ako imas nesto(slikaj) Share this post Link to post Share on other sites
Guest ??ec Studio Posted March 18, 2008 Pozdrav Da li si mi mo??da na??ao ispu??nu granu za G3 1.4. Na auspuh se spaja sa tri ??erafa? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tomo3 Posted March 19, 2008 Molim vas ako mi itko moze pomoc...treba mi sajla za el podizac u golf 3 za vozacevu stranu. unaprijede hvala Share this post Link to post Share on other sites