18 18
vekyman1

Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

Recommended Posts

Pozz Veky, eto nije VW nego fiat, trebao bi prednje kočnice, zapravo klije??ta L/D sa diskovima i pločicama sa Fiata Tipo 1.8 16v, 2.0 ie, a Alfe 145/6 1.7 16v, s Crome 2.0i.e. i 2.5 TD, s Lancie Delte/Dedre, s Fiata Bravo 1.8 16v, s 145/6 1.6 TS s ABS-om uglavnom sa svih mogućih auta iz fiat grupe koji imaju 257mm diskove vetilirajuće, ako ima?? kaj od toga od jednog od tih auta daj napi??i cijenu za komplet 2xklije??ta,2xdiskovi i 2 seta pločica?

Imas li mozda 4 celicne felge 14 cola 4x100 ? Hvala

Ja bi retrovizore s ovog kabria i jel imaju pode??avanje iznutra? i daj malo unutra??njost poslikaj ako ti se da i koji je motor unutra? :mah

ima li sta za corrada? :huh:

mozda prekidac podizaca stakala vozacev onaj dupli za passat '90?

Pozz Veky, eto nije VW nego fiat, trebao bi prednje kočnice, zapravo klije??ta L/D sa diskovima i pločicama sa Fiata Tipo 1.8 16v, 2.0 ie, a Alfe 145/6 1.7 16v, s Crome 2.0i.e. i 2.5 TD, s Lancie Delte/Dedre, s Fiata Bravo 1.8 16v, s 145/6 1.6 TS s ABS-om uglavnom sa svih mogućih auta iz fiat grupe koji imaju 257mm diskove vetilirajuće, ako ima?? kaj od toga od jednog od tih auta daj napi??i cijenu za komplet 2xklije??ta,2xdiskovi i 2 seta pločica?

tra??im jo?? uvijek malo sam u gu??vi ispiti i tak to

Imas li mozda 4 celicne felge 14 cola 4x100 ? Hvala

mislim da bi se na??le zvrcni me sutra popodne

Ja bi retrovizore s ovog kabria i jel imaju pode??avanje iznutra? i daj malo unutra??njost poslikaj ako ti se da i koji je motor unutra? :mah

slikat nisam stigao samo je vozačev retrovizor originalni sa ??telanjem iznutra cjena je 100 kn

ima?? li za mk3 prednji branik orginalni kojem se farba gornji dio...

Ima?? li mo??da za BMW-a(524 1991god) ko??ni volan,ovakav: http://img107.imageshack.us/my.php?image=picture007cb5.jpg

do??ao mi je jedan 524 poslikat ću ti volan.. nisam zaboravio hebiga imao sam ispite i bio sam luuuuddd

26022008001.jpg

majstore pozdrav , esi mi pogleda za ono sto sam ti posla poruku na pm... :)

ima 4 grilla maska je 100 kuna ako je to to

I dalje ni??ta za G4???

ovako cjela mi nije do??la do??ao mi je zadnji dio limarije i mislim da treba sutra prekosutra doći zadnja hauba

28022008004.jpg

ima?? li za mk3 prednji branik orginalni kojem se farba gornji dio...

naručio sam 3 ??koljke od mk3 trebaju doći iz ??vabije strpi se malo ako ne uspije?? nabaviti zvrcni me za 7 dana imat ću originalne....

Ajmo dru??tvo jo?? ima djelova za mk1 cabrio vrata limarija i profilirani sicevi...

do??la je zadnja ??koljka od mk4 slika iznad

Guest gogzzzz

e stari reci mi jel imas mozda za civica 5 gen, tj od 92-95 treba mi jedna lajsna koja dode kod prednje sajbe ..gledano izvana s lijeve strane (s vanjske strane )

e stari reci mi jel imas mozda za civica 5 gen, tj od 92-95 treba mi jedna lajsna koja dode kod prednje sajbe ..gledano izvana s lijeve strane (s vanjske strane )
bum pogledao u pon daj mi sliku kaj ti točno treba :rolleyes:

senzor za količinu benzina za g4 imaš ili možeš nabaviti?

imas li prednji branik od audi B4, sa maglenkama i ??migavcima u njemu

Trbam zadnja desna kociona klije??ta za pasata(međuliniju...

Ovako izgledaju pa ako imas, koja je cijena??

1478361178229_33_full.jpg

Neznam jel pa??u sa nekog drugog auta, ako pa??u uzeo bi...

senzor za količinu benzina za g4 ima?? ili mo??e?? nabaviti?

ova IV nema rezervoar ako mi kaj uleti javim ti

imas li prednji branik od audi B4, sa maglenkama i ??migavcima u njemu

nemam prodan je imam trenutno od b3 neznam jel ti pa??e

08032008007.jpg

Trbam zadnja desna kociona klije??ta za pasata(međuliniju...

Ovako izgledaju pa ako imas, koja je cijena??

1478361178229_33_full.jpg

Neznam jel pa??u sa nekog drugog auta, ako pa??u uzeo bi...

imam poslao sam ti na pm

a3 hauba, oplata motora (plastika ispod), unutra??njost , display klime, sredisnji naslon za ruku?

a3 hauba, oplata motora (plastika ispod), unutra??njost , display klime, sredisnji naslon za ruku?

nemam na??alost

Guest MRX

ima?? li mo??da za BMW kocku maglenke za prednji branik? ako ima?? stavi sliku :palacg

Guest Josip sk

Trebam sjedala za g2, profilirana (u kompletu sa zadnjom klupom) i da su u dobrom stanju! Ako nema??, gdje bi ih mogao nabaviti? Cijena nije bitna, al opet da nije neka svemirska! :palacg

ima?? li mo??da za BMW kocku maglenke za prednji branik? ako ima?? stavi sliku :palacg

ne??to sam na??ao moram pogledati i poslikati

Trebam sjedala za g2, profilirana (u kompletu sa zadnjom klupom) i da su u dobrom stanju! Ako nema??, gdje bi ih mogao nabaviti? Cijena nije bitna, al opet da nije neka svemirska! :palacg

Trenutno nemam ako kaj dodje javim

Imam kompletni prednji lim od Golfa IV sa killerom i killerom klime i imam izvrsnu turbinu za golfa 2

treba tko???

Guest silver79

pozdrav!

reci mi molim te za passata 98, sredisnji naslon za ruku i 4 alu felge 16" ako imas nesto(slikaj)

Guest ??ec Studio

Pozdrav

Da li si mi mo??da na??ao ispu??nu granu za G3 1.4. Na auspuh se spaja sa tri ??erafa?

Guest Tomo3

Molim vas ako mi itko moze pomoc...treba mi sajla za el podizac u golf 3 za vozacevu stranu. unaprijede hvala

18 18