18 18
vekyman1

Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

Recommended Posts

Guest tommyleezg
daj mi sliku što točno trebaš??? da pogledam

Bok, evo to je ono što mi treba. Pozz

post-4130-1214845539.jpgpost-4130-1214845563.jpg

Guest tommyleezg
Bok, evo to je ono što mi treba. Pozz

post-4130-1214845539.jpgpost-4130-1214845563.jpg

riješeno, novi far je gore.pozz

susjed imaš masku bilokakvog stanja za mog auteka,trebam jednu da mi se od moje makne znakić

Krovne lajsne u dobrom stanju za Golf II troja vrata ako imaš ili budeš imao i reci po kojoj cijeni bi bile.

Guest dejanvw

dali možda imaš prednju šajbu od mazde 323 1.3i

i orginal akumulator

susjed imaš masku bilokakvog stanja za mog auteka,trebam jednu da mi se od moje makne znakić

Prvo isprike svima nije me opet bilo na foruma za hitne slučajeve tu je moj mob, ali svrha moje odsutnosti je dolje slikica...

emma ne brini sutra ću pogledati pa ti javim

Krovne lajsne u dobrom stanju za Golf II troja vrata ako imaš ili budeš imao i reci po kojoj cijeni bi bile.

moram pogledati to se traži ko igla u plastu sjena sutra ti javim

dali možda imaš prednju šajbu od mazde 323 1.3i

i orginal akumulator

šajbu mislim da imam cjena je oko 300 kn, a akumulator nažalost nemam

post-923-1216246378.jpg

Prvo isprike svima nije me opet bilo na foruma za hitne slučajeve tu je moj mob, ali svrha moje odsutnosti je dolje slikica...

emma ne brini sutra ću pogledati pa ti javim

kad imaš vremena tu mi šibni cijenu znam da imaš posla a i faks pa neču smetat :rolleyes: na mob....sve ok.bum došla po nju pa ako treba nekom na mojoj relaciji nekaj pokupit tam samo nek javi,pozz

Guest 1psh4

e a imaš možda sinhron 2 brzine za golfa dvojku.?al da je baš iz 2ke..

tnx unaprijed..

Edited by 1psh4

Bok.

Jel imaš možda glavu motora za Renault Lagunu 2.2 D, oznaka je 8gt mislim

Guest deanzg

E jel imas sklopku za siber za golfa 3 94. godina???

Bok,svaka cast za slaganje auta :respekt ,daj nesto slika da se jos malo divimo :) !!! trebaju mi za golfa IV (imam troja vrata)-prednji podizaci stakla,ali cijeli komplet,i ako imas el.retrovizore,ili ako imas koje poput m3 onda ni nemoraju biti na elektriku.-daj odmah cijenu -pozdrav

Sorry sto pitam na vw forumu...meni trebaju vrata bunkera za ford mondeo mk1, el imas mozda koji mondeo na otpadu??

veky,

Imas kakvih dijelova za audi a3? Zanimaju me dijelovi unutrašnjosti - tapecirunzi, sjedala, oplate vratiju i stijena sredisnji naslon za ruku...

za golf II '91. prednji tapecirungi 3vrata i relej za el podizače,najbitnije da ima ovakve pinove 30, 85, 86, 87,isto za dvojku

Edited by wildD

Guest boban

Pozdrav,

imas mozda dio s oznakom 1j0 919 506 H

s golfa IV, bore...

to je relej klime-ventilatora...

(negdi ispod akumulatora se nalazi)

tnx

dali imas mozda prekidac za elektricne podizace za golf 2????

e a imaš možda sinhron 2 brzine za golfa dvojku.?al da je baš iz 2ke..

tnx unaprijed..

nemam sinhrone samo cjele getribe

Bok.

Jel imaš možda glavu motora za Renault Lagunu 2.2 D, oznaka je 8gt mislim

nažalost imam samo donji dio glavu sam prodao...

E jel imas sklopku za siber za golfa 3 94. godina???

misliš na onaj prekidač???? za otvaranje

Bok,svaka cast za slaganje auta :respekt ,daj nesto slika da se jos malo divimo :) !!! trebaju mi za golfa IV (imam troja vrata)-prednji podizaci stakla,ali cijeli komplet,i ako imas el.retrovizore,ili ako imas koje poput m3 onda ni nemoraju biti na elektriku.-daj odmah cijenu -pozdrav

ovako imam vrata od golfa IV ali za 5 vrata pa su i podizaći drukčiji, ostalo trenutno nemam, ako naleti kaj tu stavim

Sorry sto pitam na vw forumu...meni trebaju vrata bunkera za ford mondeo mk1, el imas mozda koji mondeo na otpadu??

nema frke imam ja sve vrste automobila daj mi reci jel karavan ili običan????

Bok. Imaš li možda nešto od petice gti-a ili R32?

ništa zasad još koja godina i ........ :palci bit će

veky,

Imas kakvih dijelova za audi a3? Zanimaju me dijelovi unutrašnjosti - tapecirunzi, sjedala, oplate vratiju i stijena sredisnji naslon za ruku...

nemam ni jednog a3, ali reci mi što trebaš na pm, pa možda nabavim

za golf II '91. prednji tapecirungi 3vrata i relej za el podizače,najbitnije da ima ovakve pinove 30, 85, 86, 87,isto za dvojku

zadnji set sam prodao u sub, treba mi jedna dvojka i jedna trojka doći, kad dodje stavit ću ovdje

Pozdrav,

imas mozda dio s oznakom 1j0 919 506 H

s golfa IV, bore...

to je relej klime-ventilatora...

(negdi ispod akumulatora se nalazi)

tnx

znam crna kutija.. nemam nažalost

dali imas mozda prekidac za elektricne podizace za golf 2????

nemam

maglenke za audi B4 ali onaj noviji tip branika 94-95 g, mozes i PM jer cu zaboravit pogledat ovdje

eh vidis....daj pogledaj na onom G4 jel mu tapecirung pr.ljevog a-stupa citava ostala...moze cak i oba...

Bok Veky,Andrija je.

Samo da te podsjetim za krovni tapecirung za Golf 2 sa šiberom i 5 vr a trebaju mi i krovne lajsne ako imaš.

Pozdrav!

Pozdrav dru??tvo s obzirom da sam već jedno vrijeme član ovog foruma i apsolutno mi odgovara ekipa i teme na forumu sjetio sam se obavjestiti vas da je moj otac vlasnik auto-otpada Tomi u Zapre??iću( podno velikog mosta tj. na samome ulasku u Zapre??ić). Trenutno se čekaju jo?? neki papiri i trebali bi postati najveći privatni auto-otpad sa recikla??nim dvori??tem u Zagrebačkoj ??upaniji...da podjelim radost. Svoje slobodno vrijeme provodim dolje kad nemam faksa i ostalih obveza. Trenutno raspola??emo sa oko 400 automobila raznim marki i raznih godi??ta. Dijelova ima jaaaaako puno, no nemamo novijih automobila. Svi članovi ovog foruma imaju popust od 10 % na sve dijelove i naravno prednost oko rezervacije. Sva pitanja mo??ete mi slati na mail vhlasc@gmail.com ili PM ili na mob 091-525-0447. Popis dijelova neću stavljati jer nema smisla pa vam ??elim ugodno posljepodne....... :mah:mah

Bog,

Molim te dali imas maglenke za golfa 3..

Original hella?

Moj mob je 091 365 4492 -Damir

18 18