vekyman1 0 Posted October 18, 2008 imas mozda sine od sjedala za mk2 bez nagiba itd. znaci standard sine od tasovca ili tak nesto? sjedalo neko razvaljeno, ne treba imat ni naslon, samo da mogu iskoristiti sine za ugradnju skoljke... šine na autu ili one dvije ruke na sicu???? jel imas od g3, 1.4i motor plovak od mjerenja goriva? 92 godina nemam trenutno nažalost Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 18, 2008 šine na autu ili one dvije ruke na sicu???? sa starog sica mi trebaju nosaci... ne na karoseriji... Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted October 19, 2008 Jel imaš vrata prednja za Golfa keca, linija s 5-ortim vratima!!!??? Trebao bi vozačka i suvozačka. HVALA Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted October 20, 2008 Imas li zadnju haubu za keca sa staklom? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted October 20, 2008 Daj mi javi jesi šta riješio za servo letvu za g2. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 20, 2008 da malo dodam potraznju.... trebao bi mi tacho za mk2 GTD sa brojem okretaja... postoji li to josh na ovoj planeti? :lol Share this post Link to post Share on other sites
zizzi 0 Posted October 21, 2008 ovako, trebao bi malo više dijelova i malo mi je hitno. dijelovi su za golfa III noviji model (96.)god 1. prednja hauba 2.prednji lijevi blatobran s ovalnom rupom za žmigavac 3. branik prednji bez žmigavaca, maglenki i lipa 4. prednje staklo 5. prednje lijevo (vozačevo) staklo, model 3 vrata 6. intercooler 7. prednja lijeva škara auto je zelene boje tak da bi bilo idealno ak imaš dijelove u toj boji, ak ne nema veze. molim te da mi napišeš cijene za gore navedene dijelove, odnosno kaj od toga imaš na lageru. hvala, Alen Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 21, 2008 Jel imaš vrata prednja za Golfa keca, linija s 5-ortim vratima!!!??? Trebao bi vozačka i suvozačka. HVALA pašu ti od jette Imas li zadnju haubu za keca sa staklom? nemam trenutno otišlo mi je par komada, a ovo kaj je ostalo je tak tak, ao naleti bum tu napisao Daj mi javi jesi šta riješio za servo letvu za g2. šta si ti rješio prijatelju mi smo sve manje više dogovorili i onda si nestao???? pm-aj me da malo dodam potraznju.... trebao bi mi tacho za mk2 GTD sa brojem okretaja... postoji li to josh na ovoj planeti? :lol strpi se zadnji sam prodao prošli tjedan, naletit će ovako, trebao bi malo više dijelova i malo mi je hitno. dijelovi su za golfa III noviji model (96.)god 1. prednja hauba 2.prednji lijevi blatobran s ovalnom rupom za žmigavac 3. branik prednji bez žmigavaca, maglenki i lipa 4. prednje staklo 5. prednje lijevo (vozačevo) staklo, model 3 vrata 6. intercooler 7. prednja lijeva škara auto je zelene boje tak da bi bilo idealno ak imaš dijelove u toj boji, ak ne nema veze. molim te da mi napišeš cijene za gore navedene dijelove, odnosno kaj od toga imaš na lageru. hvala, Alen nažalost od prednjeg kraja trenutno nemam ništa jer čekam dvije trojke da mi dodju, ako niš ne rješiš javi se kroz tjedan dva a ja ću ti još pitati ako je hića. Meni kad dodju auti ovdje ću ih staviti Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted October 21, 2008 pašu ti od jette Hvala na savjetu!!!!! Jel imaš kakva???? Ne jako hrđava!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted October 21, 2008 (edited) Ništa nisam rješio, čekao sam tebe. Zvrcnut ću te sutra da se dogovorimo kak da dodjem do tebe. Edited October 21, 2008 by Josip sk Share this post Link to post Share on other sites
AK47 0 Posted October 22, 2008 imas li obrve za dvojku(2 fara), i ralicu od gti-a? Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted October 22, 2008 Rucica mjenjaca za T4,volan za T4,i getriba za T4 2.4d 1991god? Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted October 22, 2008 dali imas od audia kvake,stavi bih na duju.znaci trebaju mi sa limom. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 22, 2008 strpi se zadnji sam prodao prošli tjedan, naletit će ajde molim te cim budes prvi imao javi mi, najbolje na privat da vidim... fkt mi treba... tnx unaprijed... Share this post Link to post Share on other sites
KARO 0 Posted October 28, 2008 oj veky, trebo bi igle sa satova od G4 (sve4), znam da je picajzla request al nikad se nezna... Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted October 29, 2008 Imaš gti bodykit za golf mk2 3 vrata? Ako imaš javi na pm Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted October 29, 2008 dali imas od audia kvake,stavi bih na duju.znaci trebaju mi sa limom. piši 2x,meni isto trebaju 2 kom s limom Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted November 6, 2008 (edited) jel imaš možda zadnji most za golf mk4 ?? (octavia,A3,beetle,bora) Edited November 6, 2008 by bandit99 Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted November 6, 2008 Hvala na savjetu!!!!! Jel imaš kakva???? Ne jako hrđava!! imam i ljeva i desna cjena je oko 200 kn po kom s tim da su ljeva u lošijem stanju.... imas li obrve za dvojku(2 fara), i ralicu od gti-a? nemam nažalost to mi sve odmah pokradu Rucica mjenjaca za T4,volan za T4,i getriba za T4 2.4d 1991god? pogledat ću pa ti javim sutra dali imas od audia kvake,stavi bih na duju.znaci trebaju mi sa limom. našle bi se kvake ali na golim vratima i već sam pisao o tome cjena je vrata 400 kn po kom, u ovakvom slučaju dam sva 4 vrata za 1000 kn, jer ja nemogu rezati i uništiti vrata samo radi kvake, pa ako te zanima javi jer sam već prodao par kompleta baš za duju oj veky, trebo bi igle sa satova od G4 (sve4), znam da je picajzla request al nikad se nezna... nemam nažalost imao sam sat ali sam ga prodao u kompletu Imaš gti bodykit za golf mk2 3 vrata? Ako imaš javi na pm nemam nažalost jel imaš možda zadnji most za golf mk4 ?? (octavia,A3,beetle,bora) nemam prodao sam ga neki dan Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted November 6, 2008 nemam prodao sam ga neki dan možeš mi molim teri za koju lovu je prodan? imaš možda letvu volana za golf mk4 ? Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted November 6, 2008 Ljevu rucicu za paljenje zmigavaca od Transportera T4 zmedu 96-04 moze i od multivana ali koji je imo Tempomat ? ? Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted November 22, 2008 Imas podizace od golfa 4 suvozaceva strana? Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted November 22, 2008 pozz..vidim da imas mac duji pa...ako imas zadnji kratki branik sa org. crveno crtom-gti a ako imas i prednji i zadnji uzeo bi oboje i treba mi suvozacev(desni)blatobran od vw t4 kombia sa resetkicama za zrak...ako nemas kad dobijes rezerviram ove djelove..hvala Share this post Link to post Share on other sites
oluja5895 1 Posted November 25, 2008 jel imas getribu za golf iv 1.4 16v,99.g.? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 25, 2008 jel imas mozda koju opel omegu treba mi uljna pumpa sa motora 2.5tds od omege ili bmw-a Share this post Link to post Share on other sites