vekyman1 0 Posted January 31, 2009 e bok daj mi reci dali bi se kod tebe slučajno našao koj 1.8T motor iz passata ili audija sa instalacijom!?? nemam vekyman1 pozdrav Ovak trebam remenicu za alternator s onim sklopom da u jednu stranu ima pogon a u drugu se vrti slobodnim hodom za pola 1.7 SDI koja godina je vozilo? pozz,dali imas mozd cijelu golf tricu vr6 full isprvnu....papiri nebitni.... Prednji branik za jettu 1 da nije pigan i strgan??? Edit: Tu tražim još neke sitnice, pašu od Golfa 1!! http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=20219 daj mi na pm točno kaj ti treba Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 31, 2009 koja godina je vozilo? 97 god Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 31, 2009 veki.... daj mi pogledaj dali ima brava prednjih desnih vrata od G4,bora,stara octavia ili passat 3b...iste su...nije hitno al pliz pogledaj i javi cijenu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest B@re Posted February 1, 2009 (edited) veky pozdrav, zanima me dali na "lageru" imas kojeg Fiat Tipa sa 1.6 motorom pa na jace, ili cak od Lancie motor kompletni sa svim instalacijama, moze i bez getribe, te mi treba potopna pumpa goriva za una 92 godinu 1.0 benzinac karb, te ako se moze nac 2000+ godina 1.2 16v motor za Twinga,moze i opruge za njega. Unaprijed hvala :=) Edited February 1, 2009 by B@re Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 2, 2009 97 god nemam nažalost veki.... daj mi pogledaj dali ima brava prednjih desnih vrata od G4,bora,stara octavia ili passat 3b...iste su...nije hitno al pliz pogledaj i javi cijenu. misliš na unutarnju ili vanjsku bravu veky pozdrav, zanima me dali na "lageru" imas kojeg Fiat Tipa sa 1.6 motorom pa na jace, ili cak od Lancie motor kompletni sa svim instalacijama, moze i bez getribe, te mi treba potopna pumpa goriva za una 92 godinu 1.0 benzinac karb, te ako se moze nac 2000+ godina 1.2 16v motor za Twinga,moze i opruge za njega. Unaprijed hvala :=) odg sam ti na mail, za twinga motor nemam Share this post Link to post Share on other sites
Guest B@re Posted February 2, 2009 imas jos jedan mail, hvala na odgovoru!! Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted February 3, 2009 Alo, jel imaš možda prvu haubu za golfa mk4? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 3, 2009 Alo, jel imaš možda prvu haubu za golfa mk4? nemamo nažalost Share this post Link to post Share on other sites
rbarcan 0 Posted February 3, 2009 Bok, imas rucicu mjenjaca od trojke, sa kucistem i sajlama? Ako imas, koliko krznenih zivotinja? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted February 3, 2009 veki, mislim na unutarnju bravu gdje su mikroprekidaci Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 3, 2009 imas li mozd dizalicu sto bude u prtljazniku od renoa clia 2003god ili thalia?? Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 3, 2009 pozdrav,koliko bi koštala zaštitna plastika ispod motora za g3 Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted February 4, 2009 Jel imaš zaštitnu plastiku ispod motora za Polo 6N 97 god diesel Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 6, 2009 Bok, imas rucicu mjenjaca od trojke, sa kucistem i sajlama? Ako imas, koliko krznenih zivotinja? Hvala ako misliš običan šaltung to imam a ovaj na sajle kaj ima gti, vr i tdi taj nemam veki, mislim na unutarnju bravu gdje su mikroprekidaci misliš ovo.. cjena bi bila 50 e imas li mozd dizalicu sto bude u prtljazniku od renoa clia 2003god ili thalia?? nemam nažalost pozdrav,koliko bi koštala zaštitna plastika ispod motora za g3 nemam ja si isto moram nabaviti ako nadjem javim Jel imaš zaštitnu plastiku ispod motora za Polo 6N 97 god diesel njet... ostalo je dosta dijelova od cabria, siceve nitko ne treba???? Share this post Link to post Share on other sites
StGTI 0 Posted February 8, 2009 Pozdrav kolega,trebao bi mi bijeli tacho ga G3 benzinac... slika Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted February 8, 2009 Poz, imas li servo pumpu za golf 3 1,9tdi 81kw, 1996g. moze i na pm. LP Share this post Link to post Share on other sites
K.K. 0 Posted February 8, 2009 pozz... imas li mozda za VW Polo 9N "resetkice ventilacije na armaturi" i to one dve u sredini iznad radija i ona desna suvozaceva? cijena? montaza? tnx Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted February 8, 2009 jel imas onaj drzac za case polo 9n3? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted February 12, 2009 Pozdrav kolega,trebao bi mi bijeli tacho ga G3 benzinac... slika nemam to se traži jako Poz, imas li servo pumpu za golf 3 1,9tdi 81kw, 1996g. moze i na pm. LP daj mi je poslikaj jer ima više vrsta pozz... imas li mozda za VW Polo 9N "resetkice ventilacije na armaturi" i to one dve u sredini iznad radija i ona desna suvozaceva? cijena? montaza? tnx nemam nažalost a nove su ti skupe u 3pm jel imas onaj drzac za case polo 9n3? nemam Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted February 12, 2009 e bok daj mi reci imaš kakav 1.8D za kadeta ili vectru 90 godište trebam za frenda!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest ivanV Posted February 17, 2009 imas li mozda ručicu putnog racunala za golf V? Share this post Link to post Share on other sites
harry007 0 Posted February 17, 2009 moze slika siceva od cabria Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 17, 2009 moze slika siceva od cabria Ovo neka zahebancija ili... Ovako mali bumpić, sicevi profilirani, neoštećeni sa original grijačima, relejom i instalacijom 150 eura-u slučaju više zainteresiranih javna aukcija Share this post Link to post Share on other sites
StGTI 0 Posted February 17, 2009 Meni bi trebao plateneni krov,al da je savršeno očuvan za G3cabrio... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted February 17, 2009 Meni bi trebao plateneni krov,al da je savršeno očuvan za G3cabrio... A to kao postoji... Share this post Link to post Share on other sites