Guest capri Posted September 17, 2009 pozdrav, jel ima sta dijelova za audi a3 8l godista od 00´ do 03´, za leona 1m ili golf IV? Share this post Link to post Share on other sites
Guest zzac Posted September 17, 2009 Bok, imaš li ABS senzor, prednji ljevi za Passata 2.0 godište 93 ? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted September 18, 2009 (edited) ovako dali možda imaš prednju haubu za audi b4 boja nebitna ako imaš koliko lofe Edited September 18, 2009 by ivan80b4 Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted September 21, 2009 imas tepihe za Golfa 3, original? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted September 22, 2009 Frende imaš možda felge 16", 5x112, za mk5, treba mi nešto za zimu nemam nažalost pozdrav, jel ima sta dijelova za audi a3 8l godista od 00´ do 03´, za leona 1m ili golf IV? njet Bok, imaš li ABS senzor, prednji ljevi za Passata 2.0 godište 93 ? isti je kao od trojke, al me zanima tko će ga van izvaditi?????imam ga ovako dali možda imaš prednju haubu za audi b4 boja nebitna ako imaš koliko lofe nemam prodano je imas tepihe za Golfa 3, original? nemam Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 22, 2009 pa naći ćemo neš do kolko love?? ma neka sica ....sto gori to bolje...uglavnom da zeljezarija valja ajd na pm kad stignes Share this post Link to post Share on other sites
Guest Kreso_or Posted September 22, 2009 pozz jel imas mozda bocu od plina sto ide umjesto rezervnog kotaca... god proizvodnje atest nebitan... neznam u kojim to dimenzijama ide... Share this post Link to post Share on other sites
Guest zzac Posted September 23, 2009 isti je kao od trojke, al me zanima tko će ga van izvaditi?????imam ga Cijena? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 23, 2009 pozz jel imas mozda bocu od plina sto ide umjesto rezervnog kotaca... god proizvodnje atest nebitan... neznam u kojim to dimenzijama ide... mozda ovo pomogne http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=29051 Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted September 24, 2009 Cijena? po 100 kn su kod mene ma neka sica ....sto gori to bolje...uglavnom da zeljezarija valja ajd na pm kad stignes navrati k meni pa ćemo naći pozz jel imas mozda bocu od plina sto ide umjesto rezervnog kotaca... god proizvodnje atest nebitan... neznam u kojim to dimenzijama ide... nemam nažalost Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 24, 2009 navrati k meni pa ćemo naći uzeti cu br tvog moba iz profila pa ti se javim kad budem za zg Share this post Link to post Share on other sites
Guest zzac Posted September 24, 2009 po 100 kn su kod mene Prihvatljiva cijena. Ispravan ? Znači u pitanju je Pasat 2.0, prednji lijevi senzor je "kihnuo". Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted September 25, 2009 Prihvatljiva cijena. Ispravan ? Znači u pitanju je Pasat 2.0, prednji lijevi senzor je "kihnuo". ispravana na autu je golf III isti su samo neznam tko će ga vaditi van(jel ima dobrovoljaca na forumu) jer oni koji su to radili znaju koje je to sranje Share this post Link to post Share on other sites
Guest zzac Posted September 25, 2009 ispravana na autu je golf III isti su samo neznam tko će ga vaditi van(jel ima dobrovoljaca na forumu) jer oni koji su to radili znaju koje je to sranje Huh, da ja znam kako se vadi, izvadio bih ga no šalu na stranu...šteta, jedini spas mi je ako se javi neki dobrovoljac na forumu pa možemo zajedno zasukati rukave. Ajd dobrovoljci i znalci ima li Vas. Čevapi i piva zagarantirani. Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted September 25, 2009 Mozes li nabavit kilometar sat za duju TD sa obrtomjerom sa dva dzeka,u ispravnom stanju? Share this post Link to post Share on other sites
Guest belscak Posted September 25, 2009 Pozdrav Veky Imaš možda čelične felge 4koom za polo Classic ,4 rupe 14"( sad su gume 185).Cijena? Share this post Link to post Share on other sites
Jambo 0 Posted September 26, 2009 Imas za audi a3 1996-2001 -prednji branik -prednji spojler -prednji vezni lim -prednji lijevi far -prednji lijevi zmigavac tnx Share this post Link to post Share on other sites
HgsDodo 0 Posted September 26, 2009 pozz imas kojeg vr-a s strujom? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted September 26, 2009 pozz imas kojeg vr-a s strujom? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=27856&hl= Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 1, 2009 Mozes li nabavit kilometar sat za duju TD sa obrtomjerom sa dva dzeka,u ispravnom stanju? trenutno nemam ni jedan prati temu pa kad naleti tvoj je Pozdrav Veky Imaš možda čelične felge 4koom za polo Classic ,4 rupe 14"( sad su gume 185).Cijena? nemam trenutno sve je prodano Imas za audi a3 1996-2001 -prednji branik -prednji spojler -prednji vezni lim -prednji lijevi far -prednji lijevi zmigavac tnx ništa od navedenoga pozz imas kojeg vr-a s strujom? nemam nažalost Share this post Link to post Share on other sites
Guest Denno1986 Posted October 1, 2009 bok.. jel imaš prednji branik za audi a4 b5 linija ? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 9, 2009 bok.. jel imaš prednji branik za audi a4 b5 linija ? nemam Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted October 9, 2009 a meni nisi pogledao za blatobran desni.. duja.. Share this post Link to post Share on other sites
variant 0 Posted October 10, 2009 Kupujem 5. vrata za Scenic 1997. god. Ako imaš javi mi, molim te! Share this post Link to post Share on other sites
HgsDodo 0 Posted October 10, 2009 Potrazujem knock senzore za abf-a? Share this post Link to post Share on other sites