Guest il dottore Posted October 19, 2009 pozzz....jel imas mozda zadnju policu za golf iv???? Share this post Link to post Share on other sites
pacey 0 Posted October 19, 2009 koji bmw e39 u dijelovima? trebala bi mi neka lajsna na vratima, samo reci prvo dal imas, pa ti sliku stavim Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 23, 2009 a meni nisi pogledao za blatobran desni.. duja.. daj me podsjeti jel stara ili nova tipa Kupujem 5. vrata za Scenic 1997. god. Ako imaš javi mi, molim te! nemam nažalost ni jednog scenica Potrazujem knock senzore za abf-a? daj mi pomozi što je to??? pozzz....jel imas mozda zadnju policu za golf iv???? nemam nažalost koji bmw e39 u dijelovima? trebala bi mi neka lajsna na vratima, samo reci prvo dal imas, pa ti sliku stavim ma ne to je nova zvijer Stigla je nova roba ovako imam par prednjih krajeva za golfa trojku sa dvokomornim farovima Došla su vrata od međulinije zajedno sa blatobranima došla su dva seta airbaga, za golfa trojku, par centrala za zaključavanje , servo pumpe, ladice ona gore na armaturi i ona dolje...., bjele čukice od benzinca, vezni lim od starog pasata I dva para siceva profiliranih jedan za 5 vrata jedan sa 3 vrata i sicevi imaju originalne grijaće u sebi... I ovaj set felgi od golfa IV OEM BBS i zaboravio sam 2 seta čeličnih felgi 14 cola za zimu, od pasata i golfa MK3 sve rupe su 4X100 Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted October 23, 2009 koja je cijena jednog kompleta felgi 14'' 4x100 ako su u ok stanju? pun ti je inbox Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted October 23, 2009 (edited) imas jos onog cabrija mk3? i jel imas kakve siceve za trojku ili cetvorku s grijanjem? Edited October 23, 2009 by zizz Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted October 23, 2009 Getriba 5 brzina za 1.3 motor, plug and play!! Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted October 25, 2009 Koliko bi bio ovaj komplet sjedala plavo crnih od trice?....Jel moža slika zadnje klupe? Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted October 25, 2009 kolika bi bla cijena alu felgi od četvorke i koja je dimenzija Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 26, 2009 koja je cijena jednog kompleta felgi 14'' 4x100 ako su u ok stanju? pun ti je inbox 600 kn je set i ok su imas jos onog cabrija mk3? i jel imas kakve siceve za trojku ili cetvorku s grijanjem? Imam cabrija, i imam siceve za trojku sa grijačima ovisno dali je 3 ili 5 vrata sicevi nisu poderani počiste su i odlični su cjena je 100 eura po setu, zadnje klupe nemam Getriba 5 brzina za 1.3 motor, plug and play!! nemam trenutno, to je za dvojku kaj ne ? Koliko bi bio ovaj komplet sjedala plavo crnih od trice?....Jel moža slika zadnje klupe? 100 eura su sicevi stanje je super, nisu poderani, imaju originalne grijače i ovisi dali su tri ili 5 vrata , zadnje klupe nemam tj moram pogledati dal da nabavim jel trebaš kolika bi bla cijena alu felgi od četvorke i koja je dimenzija između 2500 i 2200 kn, bumo se svadjali dimenzija je 6.5 X16 et 42 OEM BBS dajem sa gumama gume su prolazne hauba od Venta??? nemam trenutno Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted October 28, 2009 (edited) trebaju mi sicevi za 3v, to su donji? imas instalacije? imam prekidac... i da li rade 100% grijaci, moze se to probati? daj mi reci jos, poklopci od retrovizora unutra(one plastikice) i lajsne prozora iznutra na vratima, od cabrija, cijene? Edited October 28, 2009 by zizz Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 28, 2009 Idem u inozemstvu i nema me 7 dana tj. do 05.11. sve pozive i upite uputite na 3311600 pozzzzz Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 2, 2009 @vekyman - za golf 3 da li imas bilokakav najjeftinij vozačev sic. Nije potreban nikakav recaro nego najjadniji najobičniji sic. Ako moze slika i cijena. Hvala ti Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted November 3, 2009 Ajde nabavi još i zadnju klupu u toj plavo crnoj kombinaciji,i ja bi sve to uzeo komplet.....Kolko bi onda cijena bila? Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted November 3, 2009 Imas sta dijelova limarije za Audia A4, 1996god?? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted November 4, 2009 to ti ja mogu reci da nema... pratite ljudi malo topic,veky svaki put lijepo napise da nema novih auti... ima novijih ali bas sad r32 ili gti ne Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted November 5, 2009 @vekyman - za golf 3 da li imas bilokakav najjeftinij vozačev sic. Nije potreban nikakav recaro nego najjadniji najobičniji sic. Ako moze slika i cijena. Hvala ti dodji naći ćemo nešto kaj trebaš konstrukciju ili??? trebaju mi sicevi za 3v, to su donji? imas instalacije? imam prekidac... i da li rade 100% grijaci, moze se to probati? daj mi reci jos, poklopci od retrovizora unutra(one plastikice) i lajsne prozora iznutra na vratima, od cabrija, cijene? Siceve za 3 vrata imam ako imaš grijaće mogu se isprobati, poklopce retrovizora moram potražiti a lajsne prozora bi se našle detaljno na pm Ajde nabavi još i zadnju klupu u toj plavo crnoj kombinaciji,i ja bi sve to uzeo komplet.....Kolko bi onda cijena bila? Moram vidjet za klupu zadnju... Imas sta dijelova limarije za Audia A4, 1996god?? Hvala nemam trenutno nažalost imas li zadnji branik za golf 5 GTI onaj donji dio ispod rege?? ne Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted November 5, 2009 Imaš stangu mjenjača i onaj cjeli mehanizam dole na tunelu od neke jedinice koja ima 5 brzina?? Imaš li nosač getribe od 5 brzinke sta se šerafi satrane a ne odozgo ko na 4 brzinkama isto s jedinice?? Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted November 5, 2009 Imas li mozda desni blatobran za passata medjumodel? i koja je cijena? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted November 6, 2009 Imaš stangu mjenjača i onaj cjeli mehanizam dole na tunelu od neke jedinice koja ima 5 brzina?? Imaš li nosač getribe od 5 brzinke sta se šerafi satrane a ne odozgo ko na 4 brzinkama isto s jedinice?? nemam nažalost ni jedno ni drugo Imas li mozda desni blatobran za passata medjumodel? i koja je cijena? imam cjena je 250 kn Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted November 8, 2009 imaš možda kompletan ispravan servo za opel corsu 1999g to je valjda corsa b ono da imaš sve za ugradnju u auto bez serva? Share this post Link to post Share on other sites
igor_ 0 Posted November 8, 2009 bok, jel imaš možda kompletnu unutrašnjost od g4 i komplet motor od g4 tdi sa svime Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 8, 2009 Imas ovo? prikljucak za airbag uispod sica -vozacev sic -tri zice moraju biti -za golf 4 tj od golfa 4,leona,bore,i kod vec treba mi on sa komadom zice bar par cm. Share this post Link to post Share on other sites
AXEL051 0 Posted November 9, 2009 (edited) Pozdrav,Imas li pragove za golfa 3 ,5vrata i cijenu molim te ?? Mislim na plasticne pragove ! Edited November 9, 2009 by AXEL051 Share this post Link to post Share on other sites