smoki 0 Posted December 11, 2009 Ona dvojka 1.8i šta si dofurao, dali je motor ispravan i koliko novcova? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 11, 2009 Ona dvojka 1.8i šta si dofurao, dali je motor ispravan i koliko novcova? jap cvaj hundard ojro Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted December 11, 2009 Pozdrav Dali imas: - prednji GTI lip za Mk2 -duboke branike u sto boljem stanju -Prednji desni plasticni rubnjak na blatobranu. (pogledaj sliku) Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 12, 2009 lambdu sondu od trice 1.6 al ona 100ks Share this post Link to post Share on other sites
Guest zzac Posted December 13, 2009 koja je godina tvoj pasat jel onaj stari ili međulinija Stari, 93 godište, karavan. Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 14, 2009 Pozdrav Dali imas: - prednji GTI lip za Mk2 -duboke branike u sto boljem stanju -Prednji desni plasticni rubnjak na blatobranu. (pogledaj sliku) nemam ništa od navedenoga lambdu sondu od trice 1.6 al ona 100ks nemam nažalost Stari, 93 godište, karavan. 600 kn komplet Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 15, 2009 e frend..ima li sta za onu plastiku ispod motora? poceo snijeg.. :D Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted December 16, 2009 -lajsne sa vozaceve strane komplet (auto ima dvoje vrata) -zadnju policu za bunker -vrata bunkera bijela boja (mora bit u dobrom stanju) -suvozaceva bijela vrata isto tako odlicnom stanju bijele boje -prednji grill od duje GTI i ako moze cijene hvala Share this post Link to post Share on other sites
Guest mariok Posted December 17, 2009 Lijep pozdrav! Da možda nemate branik za POLO 97 godine prednji branik, po mogućnosti bijeli! Hvala puno! Share this post Link to post Share on other sites
Eddie 0 Posted December 17, 2009 plasticno kuciste filtera zraka golf 3 benzin(ima iza 2 izlaza i dole onu klapnu) Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted December 17, 2009 pozdrav .zanimame jel imas polugu od mijenjaca za golfa 3 tdi.i koja je cijena Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 17, 2009 opet ja..cuj trebam sljledece da mi javis cijene..macje oci+plastika za zmizgavce(narancaste) za golfa 3..onda onaj komplet cijevi il cega sve ne za pranje zadnje sajbe za tricu,probat cu raskopat plastiku za vikend pa poslikam i stavim tu... + ona plastika i dalje... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 18, 2009 e frend..ima li sta za onu plastiku ispod motora? poceo snijeg.. :D nemam nažalost nisam si ni ja još nabavio -lajsne sa vozaceve strane komplet (auto ima dvoje vrata) -zadnju policu za bunker -vrata bunkera bijela boja (mora bit u dobrom stanju) -suvozaceva bijela vrata isto tako odlicnom stanju bijele boje -prednji grill od duje GTI i ako moze cijene hvala ovako ovo sve nemam jer sam prodao eventualno zadnja bijela hauba ide, pogledati pa javim Lijep pozdrav! Da možda nemate branik za POLO 97 godine prednji branik, po mogućnosti bijeli! Hvala puno! nemam nažalost prodano plasticno kuciste filtera zraka golf 3 benzin(ima iza 2 izlaza i dole onu klapnu) koji motor je unutra prijatelju pozdrav .zanimame jel imas polugu od mijenjaca za golfa 3 tdi.i koja je cijena njet nažalost prodano.... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 18, 2009 evo ekipo polo 2002 1.4 16v komplet za dijelove see ya Share this post Link to post Share on other sites
Guest toxicity Posted December 18, 2009 pozz veky, imaš možda za pežoja 309 89.g. benzinca plovak koji pokazuje količinu goriva? Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted December 18, 2009 imaš možda alternator za vr-a?? Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted December 18, 2009 jel ovaj znak sa pola stima na golfa 3/vento? kolko kesa? Share this post Link to post Share on other sites
Kaki 0 Posted December 19, 2009 pozz ... dali imas karter ,posudud za vw polo , ibiza, fabia htp , od 02-08.g ? 1.2 motor Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 19, 2009 jel ovaj znak sa pola stima na golfa 3/vento? kolko kesa? mislim da je malo velik za prednju masku Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted December 19, 2009 evo ekipo polo 2002 1.4 16v komplet za dijelove see ya jel ima taj polo komfortblinker iliti ovo http://www.passatplus.de/umbauten/blinker/000998229.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 19, 2009 pozz veky, imaš možda za pežoja 309 89.g. benzinca plovak koji pokazuje količinu goriva? jel imaš plovak na pumpi goriva ili zasebno, daj mi reci gdje se plovak nalazi i reci mi koji motor je unutra imaš možda alternator za vr-a?? daj mi sljiku i reci mi kolko je hampera jel ovaj znak sa pola stima na golfa 3/vento? kolko kesa? ne paše ti nema veze jedan sa drugim jel ima taj polo komfortblinker iliti ovo http://www.passatplus.de/umbauten/blinker/000998229.jpg wtf di se to nalazi???? i by the way kaj je to Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 19, 2009 Nema komfort nikad nije imo taj model serijski ! Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted December 19, 2009 Trebala bi mi ona mini rezervna guma, uska koja paše na Golf Dvicu. Imaš možda kakvu? Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted December 19, 2009 Nema komfort nikad nije imo taj model serijski ! baš nemam sreče, novi u zubaku 366 kn ko da je od zlata Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted December 19, 2009 daj mi sljiku i reci mi kolko je hampera nemam sliku,120amp Share this post Link to post Share on other sites