Guest kalnik Posted January 2, 2010 Lijep pozdrav. Imaš li možda svjetlo tablice za POLO 2007? Trebam oba. Navukla mi se voda i sve pregorilo i istrunulo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kalnik Posted January 2, 2010 ide u kompletu sa branikom sve je điđi vw cjena je 100 eura Imaš li slučajno maglenke za POLO 2007? Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted January 2, 2010 kupi to u ovlastenom,to bar nije puno,mene su oba za moj ispala oko 80 max 100kn... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 4, 2010 prednji grill od dvojke i zadnje lampe u odlicnom stanju imas ? prednji grill sa 4 fara ili dva fara, i štopovi zatamnjeni, ili originalni crveni plovak za golfa mk3 i dvokomorni farovi,, jel imas i kolko love?? ako moze odg na pm... hvala unaprijed koji motor je u autu(plovak je 300 kn), farove dvokomorne imam 250 kn je kom Lijep pozdrav. Imaš li možda svjetlo tablice za POLO 2007? Trebam oba. Navukla mi se voda i sve pregorilo i istrunulo. nemam to ti novo nije skupo oko 80 kn komad kupi to u ovlastenom,to bar nije puno,mene su oba za moj ispala oko 80 max 100kn... tjeraš mi kupce Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 4, 2010 Pozz, nisi mi odgovorio na p.m. u vezi dijelova za polo? znači polo 93, rubnjaci, polica, volan gt? Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted January 5, 2010 Pozz zanima me jel imas retrovizor desni za peugeot 206 desno obicni...? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 5, 2010 Pozz zanima me jel imas retrovizor desni za peugeot 206 desno obicni...? nemam Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted January 7, 2010 jel imaš možda desni sic od g4 nemora imat niš na sebi samo da je sjedeči dio ispravan, profilirani Share this post Link to post Share on other sites
kresho 0 Posted January 7, 2010 (edited) Pozdrav!!! jel mi mozes rec jel bi prodao i a kolko one lajsne na branicima i bocne u boji auta s onog crvenog pola??? e i ako imas kvake u boji auta od vozačevih i suvozačevih vrata i onaj stalak za čaše Edited January 7, 2010 by kresho Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 7, 2010 jel imaš možda desni sic od g4 nemora imat niš na sebi samo da je sjedeči dio ispravan, profilirani imam ti jedino kompletni sa airbagom, nemam niš raskopano, ali reci mi jel trebaš 3 ili 5 vrata pozdrav dali imas krovni tapecirung za golfa 3 sa otvorom za šiber.hvala Nemam nažalost sve je prodano trenutno Pozdrav!!! jel mi mozes rec jel bi prodao i a kolko one lajsne na branicima i bocne u boji auta s onog crvenog pola??? e i ako imas kvake u boji auta od vozačevih i suvozačevih vrata i onaj stalak za čaše te lajsne ne prodajem zasebno idu zajedno s branikom, i kvake neznam kolko ti se isplati kupovati ove samo zato jer su crvene... razmisli, a kaj se tiče stalka imam on je 100 kn Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted January 7, 2010 imam ti jedino kompletni sa airbagom, nemam niš raskopano, ali reci mi jel trebaš 3 ili 5 vrata ma nije mi važan cijeli sic meni ti treba samo sjedeča spužva, jer je moja potrgana a sic je cijeli tak da je svejedno jel 3 ili 5 vrata samo da je jeftin Share this post Link to post Share on other sites
matija_cip 0 Posted January 7, 2010 pozdrav, el imas od ford fieste 3v (2002 godina) verzija gepek vrata,zadnji vezni lim, desni zadnji branik ? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 9, 2010 ma nije mi važan cijeli sic meni ti treba samo sjedeča spužva, jer je moja potrgana a sic je cijeli tak da je svejedno jel 3 ili 5 vrata samo da je jeftin stvar je u tome kod mene je sic 300 kn, prekolpni sa airbagom i to je to, prodaje se samo u kompletu. pozdrav, el imas od ford fieste 3v (2002 godina) verzija gepek vrata,zadnji vezni lim, desni zadnji branik ? nemam ni jednu 2002 fiestu Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted January 9, 2010 jel imas ovo http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=33508 Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted January 9, 2010 stvar je u tome kod mene je sic 300 kn, prekolpni sa airbagom i to je to, prodaje se samo u kompletu. aj spusti koju kunu i ja dolazim po njega, nemoj se ljutit ali moram se malo cijenjkat, malo mi je puno 300 kn iz siska sam dok dođem u zg po njega, nemam ekonomske računice Share this post Link to post Share on other sites
speedburn 0 Posted January 10, 2010 bili se naslo jedno crijevo od klime,, golf mk3 96 god. 1.9 tdi. treba mi crijevo koje ide sa kompresora na onaj razvodnik ispod srajbe onaj sa onim ozracnikom Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 10, 2010 jel imas ovo http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=33508 - ne znam jesam li se dobro izrazio, ali trebam one 2 zastitne gume za lijeva i desna vreta sto sluze da se provuku kablovi-imam te gume 50 kn su dvije(to su one iz vrata u štok ak se ne varam) - desni retrovizor najobicniji, sa stelovanjem iz vana za noviju tipu vrata-potražiti ću ako imam 100 kn - volan za mk2 onaj sa 4 kraka-150 kn aj spusti koju kunu i ja dolazim po njega, nemoj se ljutit ali moram se malo cijenjkat, malo mi je puno 300 kn iz siska sam dok dođem u zg po njega, nemam ekonomske računice ajd moram si zgruntat bili se naslo jedno crijevo od klime,, golf mk3 96 god. 1.9 tdi. treba mi crijevo koje ide sa kompresora na onaj razvodnik ispod srajbe onaj sa onim ozracnikom mislim da nemam sve je potrgano, u slučaju da nadjem odmah ti javim Share this post Link to post Share on other sites
speedburn 0 Posted January 10, 2010 mislim da nemam sve je potrgano, u slučaju da nadjem odmah ti javim aj molim te vidi ako bi se naslo,, hitno mi je,, hvala!! Share this post Link to post Share on other sites
scmedia 0 Posted January 10, 2010 Jel imaš išta od ovog: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=33474 Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted January 10, 2010 Jel imaš profilirane prednje siceve za golf 1 ili 2, preklopne? Share this post Link to post Share on other sites
grgaa 1 Posted January 10, 2010 ajd moram si zgruntat ovakav sic mi treba da ima sjedište http://slike.hr/slike/beznaslova_93152.jpg.htm Share this post Link to post Share on other sites
Scirocco GT mk 1 0 Posted January 10, 2010 Ima li kakvih dijelova za Scirocco mk1,Alfu gtv6,ili motor 1.8 t audi ili vw od 180 ks na dalje... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted January 11, 2010 Ima li kakvih dijelova za Scirocco mk1,Alfu gtv6,ili motor 1.8 t audi ili vw od 180 ks na dalje... njet Share this post Link to post Share on other sites
Špeljo 0 Posted January 11, 2010 Imaš kaj od venta,prednja lj lampa i maska? Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted January 11, 2010 Dal imaš prednji spojlerčić ko sa ove ibize - http://slike.hr/slike/seatibizagtibig_5a125.jpg.html Ili za Pola Classic plastiku iznad rege, zaokružena na slici - http://slike.hr/slike/024x768wallpaper08_97fa0.jpg.html Share this post Link to post Share on other sites