18 18
vekyman1

Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

Recommended Posts

Guest kalnik

Lijep pozdrav. Imaš li možda svjetlo tablice za POLO 2007? Trebam oba. Navukla mi se voda i sve pregorilo i istrunulo.

Guest kalnik
ide u kompletu sa branikom sve je điđi vw cjena je 100 eura

Imaš li slučajno maglenke za POLO 2007?

kupi to u ovlastenom,to bar nije puno,mene su oba za moj ispala oko 80 max 100kn...

prednji grill od dvojke i zadnje lampe u odlicnom stanju imas ?

prednji grill sa 4 fara ili dva fara, i štopovi zatamnjeni, ili originalni crveni

plovak za golfa mk3 i dvokomorni farovi,, jel imas i kolko love?? ako moze odg na pm...

hvala unaprijed

koji motor je u autu(plovak je 300 kn), farove dvokomorne imam 250 kn je kom

Lijep pozdrav. Imaš li možda svjetlo tablice za POLO 2007? Trebam oba. Navukla mi se voda i sve pregorilo i istrunulo.

nemam to ti novo nije skupo oko 80 kn komad

kupi to u ovlastenom,to bar nije puno,mene su oba za moj ispala oko 80 max 100kn...

:mellow: tjeraš mi kupce :rotfl

Pozz, nisi mi odgovorio na p.m. u vezi dijelova za polo? znači polo 93, rubnjaci, polica, volan gt?

Pozz zanima me jel imas retrovizor desni za peugeot 206 desno obicni...?

jel imaš možda desni sic od g4 nemora imat niš na sebi samo da je sjedeči dio ispravan, profilirani

Pozdrav!!!

jel mi mozes rec jel bi prodao i a kolko one lajsne na branicima i bocne u boji auta s onog crvenog pola???

e i ako imas kvake u boji auta od vozačevih i suvozačevih vrata i onaj stalak za čaše :)

Edited by kresho

jel imaš možda desni sic od g4 nemora imat niš na sebi samo da je sjedeči dio ispravan, profilirani

imam ti jedino kompletni sa airbagom, nemam niš raskopano, ali reci mi jel trebaš 3 ili 5 vrata

pozdrav dali imas krovni tapecirung za golfa 3 sa otvorom za šiber.hvala

Nemam nažalost sve je prodano trenutno

Pozdrav!!!

jel mi mozes rec jel bi prodao i a kolko one lajsne na branicima i bocne u boji auta s onog crvenog pola???

e i ako imas kvake u boji auta od vozačevih i suvozačevih vrata i onaj stalak za čaše :)

te lajsne ne prodajem zasebno idu zajedno s branikom, i kvake neznam kolko ti se isplati kupovati ove samo zato jer su crvene... razmisli, a kaj se tiče stalka imam on je 100 kn

imam ti jedino kompletni sa airbagom, nemam niš raskopano, ali reci mi jel trebaš 3 ili 5 vrata

ma nije mi važan cijeli sic meni ti treba samo sjedeča spužva, jer je moja potrgana a sic je cijeli tak da je svejedno jel 3 ili 5 vrata samo da je jeftin

pozdrav, el imas od ford fieste 3v (2002 godina) verzija gepek vrata,zadnji vezni lim, desni zadnji branik ?

ma nije mi važan cijeli sic meni ti treba samo sjedeča spužva, jer je moja potrgana a sic je cijeli tak da je svejedno jel 3 ili 5 vrata samo da je jeftin

stvar je u tome kod mene je sic 300 kn, prekolpni sa airbagom i to je to, prodaje se samo u kompletu.

pozdrav, el imas od ford fieste 3v (2002 godina) verzija gepek vrata,zadnji vezni lim, desni zadnji branik ?

nemam ni jednu 2002 fiestu

stvar je u tome kod mene je sic 300 kn, prekolpni sa airbagom i to je to, prodaje se samo u kompletu.

aj spusti koju kunu i ja dolazim po njega, nemoj se ljutit ali moram se malo cijenjkat, malo mi je puno 300 kn iz siska sam dok dođem u zg po njega, nemam ekonomske računice

bili se naslo jedno crijevo od klime,, golf mk3 96 god. 1.9 tdi.

treba mi crijevo koje ide sa kompresora na onaj razvodnik ispod srajbe onaj sa onim ozracnikom

- ne znam jesam li se dobro izrazio, ali trebam one 2 zastitne gume za lijeva i desna vreta sto sluze da se provuku kablovi-imam te gume 50 kn su dvije(to su one iz vrata u štok ak se ne varam)

- desni retrovizor najobicniji, sa stelovanjem iz vana za noviju tipu vrata-potražiti ću ako imam 100 kn

- volan za mk2 onaj sa 4 kraka-150 kn

aj spusti koju kunu i ja dolazim po njega, nemoj se ljutit ali moram se malo cijenjkat, malo mi je puno 300 kn iz siska sam dok dođem u zg po njega, nemam ekonomske računice

ajd moram si zgruntat

bili se naslo jedno crijevo od klime,, golf mk3 96 god. 1.9 tdi.

treba mi crijevo koje ide sa kompresora na onaj razvodnik ispod srajbe onaj sa onim ozracnikom

mislim da nemam sve je potrgano, u slučaju da nadjem odmah ti javim

mislim da nemam sve je potrgano, u slučaju da nadjem odmah ti javim

aj molim te vidi ako bi se naslo,, hitno mi je,, hvala!!

Jel imaš profilirane prednje siceve za golf 1 ili 2, preklopne?

Ima li kakvih dijelova za Scirocco mk1,Alfu gtv6,ili motor 1.8 t audi ili vw od 180 ks na dalje...

njet

Imaš kaj od venta,prednja lj lampa i maska?

18 18