zvonac 0 Posted May 17, 2008 (edited) Dali imas bravu (kvaku) za prednja lijeva vrata za passata medjuliniju??? I onu rucicu za stelanje retrovizora, elektricnih? Ako imas koliko para?? Edited May 18, 2008 by zvonac Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 17, 2008 (edited) javljam se odika da trazim krovni tapicirung za G2 sa siberom.. 5vrata i prednje rubnjake.... (GTI 1991god.) Pa ako ti išta naleti javi mi na PM Thnx Edited May 17, 2008 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 18, 2008 se pojavilo mozda nest? nista nazalost jel bi se nasao koji siber, tilt'n'slide, elektricni za mog golfa tricu ? PS. maknul kvake sa slova ... nemam nazalost imam vec par upita za siber sljedeci tjedan mi stize roba javi mi se krajem tjedna ima mo??da koja jetta2, noviji tip?? trebaju mi neke plastike... imam nesto napisi mi kaj treba e ima mozda kakvih siceva, za troja vrata iz trojke, dvojke ? imam od trojke za 3 vrata siceva a u pon ili uto mi dolazi dvojka 3 vrata 95 god pa mi se javi za koliko bi išle ove felge sa plave g3 ? može na PM, nadam se da su čitave. e da još daj samo dimenzije (valjda jesu 4x100, 13" ?) jel su retrovizori cijeli, jesu li mehanički ? 14 cola su 150 kn komad a 13 cola su 100 kn/kom ako uzmeš sve 4 dam ti skonto, a rettrovizor je samo desni čitav i mehanički je 140 kn Jel možda imaš rukavce za GIV za diskove 288mm i ako imaš pošto su. Evo slika iz Etke da budem precizniji, taj 8A što je markiran. Pozz nemam nazalost, imao sam ali je cijeli prednji most prodan ako naleti kaj cimnem te jel imas mozda duboki branik prednji, clear far prednji desni, desni blatobran, masku bez znaka, sve to za duju 91. god i kiler od 1.9 tdi 110 ks od 4-orke,malo sam ubio golfa pa potrazujem ovako, prednji blatobran imam cjena 150 kn, masku far, i branik duboki nemam(dolazi mi jedna dvojka neznam sto je gore), a imam i killer od IV je oko 600 kn ali zvrcni jos pa cemo se svadjat i skoro zaboravih i hauba prednja mi treba haubu imam cjena je 200 kn Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted May 18, 2008 hvala ti puno, trznem te pa se dog, al ja bi rade dosel tam pa da se mi tak izdogovaramo, javim ti se kroz tjedan ak mi saznas kaj za branik javi, tesko ga je nac u p.m. i da,jel imas taj cijeli motor jer ce mi trebat jos par dijelova sutra je auto u komadika pa ti javim,tipa lajtung od serva mi se zabio u kiler a ostalo nisam ovak vidio Share this post Link to post Share on other sites
Guest Žec Studio Posted May 18, 2008 Imaš li možda prednju haubu za Golf III Share this post Link to post Share on other sites
Guest grga Posted May 19, 2008 Pozdrav dru??tvo s obzirom da sam već jedno vrijeme član ovog foruma i apsolutno mi odgovara ekipa i teme na forumu sjetio sam se obavjestiti vas da je moj otac vlasnik auto-otpada Tomi u Zapre??iću( podno velikog mosta tj. na samome ulasku u Zapre??ić). Trenutno se čekaju jo?? neki papiri i trebali bi postati najveći privatni auto-otpad sa recikla??nim dvori??tem u Zagrebačkoj ??upaniji...da podjelim radost. Svoje slobodno vrijeme provodim dolje kad nemam faksa i ostalih obveza. Trenutno raspola??emo sa oko 400 automobila raznim marki i raznih godi??ta. Dijelova ima jaaaaako puno, no nemamo novijih automobila. Svi članovi ovog foruma imaju popust od 10 % na sve dijelove i naravno prednost oko rezervacije. Sva pitanja mo??ete mi slati na mail vhlasc@gmail.com ili PM ili na mob 091-525-0447. Popis dijelova neću stavljati jer nema smisla pa vam ??elim ugodno posljepodne....... Bok, daj mi javi jer imaš možda duboke branike za golf2. Share this post Link to post Share on other sites
mknezic 2 Posted May 19, 2008 14 cola su 150 kn komad a 13 cola su 100 kn/kom ako uzmeš sve 4 dam ti skonto, a rettrovizor je samo desni čitav i mehanički je 140 kn treba mi baš takav desni retrovizor, ajde mi ga sačuvaj do subote (ne stignem za radnog vremena). za felge vidim u subotu (treba mi za zimske gume, 13cola, ali mi je bitan dizajn original VW od trice jer već imam neke slične) Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 19, 2008 jesi vidio emni ono sta mi treba Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted May 19, 2008 getriba od dvojke za 1.3 masinu 5 brzina ? Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted May 19, 2008 Bok, daj mi javi jer imaš možda duboke branike za golf2. frende napiso ti je gore na mom postu da ih nema Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 21, 2008 original hauba golf 2? posto? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 21, 2008 Daj molim te poslikaj tapecirunge od ove duje 5V ako su čitavi da ih vidim pa bi ih uzeo ako mi odgovaraju prodana su vozačeva vrata tak da nemam komplet nažalost pozzz... trebam za g4 pet vrata: -onaj mehaniam povise radia za case drzat,moj ne radi... -instrument tabla od novije linije(sa ringovima)...board comp,dizel... nemam pogledao sam Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted May 21, 2008 kompa jel imaš maglenke za mog bolida?može i samo ona plastika jer su moje podrobljene ako se da samo ona zamjenit...možeš i na mob javit...bok Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 21, 2008 Da li se pojavila kakva ispušna grana za Golf III 1.4 95.g. sa tri šerafa na spoju sa auspuhom? treba mi sljedeći tjedan doći roba ako naleti motor grnaa je tvoja imam te u vidu..... Dali imas bravu (kvaku) za prednja lijeva vrata za passata medjuliniju??? I onu rucicu za stelanje retrovizora, elektricnih? Ako imas koliko para?? imam originalnu 180 kn je kvaka dali je mehanička ili električna????, a onu ručkicu za štelanje retrovizora mislim da nemam, još ću pogledat javljam se odika da trazim krovni tapicirung za G2 sa siberom.. 5vrata i prednje rubnjake.... (GTI 1991god.) Pa ako ti išta naleti javi mi na PM Thnx Krovni nemam prodao sam, a prednji rubnjaci bi se našli Imaš li možda prednju haubu za Golf III Imam haubu cjena je 250 kn Bok, daj mi javi jer imaš možda duboke branike za golf2. nemam nažalost, to se traži kao igla u plastu sjena getriba od dvojke za 1.3 masinu 5 brzina ? getriba je oko 200 eura 5 brzinska javi mi se na pm ,ako te zanima pa čemo se svadjat.... original hauba golf 2? posto? 200 kn Evo stigla je dvojka 3 vrata nova tipa za djelove Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nix Posted May 21, 2008 jel imas mozda klimu za tipa '92 godiste? sedici valve,tj. 16v model i dali ima mozda podizac prozora vozacki i motoric od brisaca? hvala unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted May 24, 2008 celicne felge za golfa IV velicine 15",dali imas 4 komada da su u ok stanju Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted May 25, 2008 frende treba mi za g3 prekidači od ventilacije,cijeli taj dio u kompletu skupa sa pepeljarom i onima prekidačima između za zadnju šajbu,cijeli taj dio. Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted May 25, 2008 pozzzz frende dali imas mozda getribu za polo 6n2 gti pase i od 1.0-1.6 samo mora bit benzniac daj molimte vidi pa mi javi jer niko nema na ovom svjetu jeli imas i cijena HVALA Share this post Link to post Share on other sites
mknezic 2 Posted May 28, 2008 jel imaš dizne brisača (s prednje haube) za golf 3 ? sitnice, ali ipak smeta... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted May 29, 2008 (edited) kompa jel imaš maglenke za mog bolida?može i samo ona plastika jer su moje podrobljene ako se da samo ona zamjenit...možeš i na mob javit...bok zaboravio kompa na mene e sjetila se još nečega...trebam onu spužvu ak je dobra koja ide ispod poklopca haube....sva je moja puna ulja...ko da je prvi vlasnik ostavio poklopac ulja otvoren,koma. Edited May 30, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted May 30, 2008 e stari jel imas getribu za pasata 95 god 1.8 motor benz. na sajle je getriba ??? kolko para ??? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 30, 2008 jel imas mozda klimu za tipa '92 godiste? sedici valve,tj. 16v model i dali ima mozda podizac prozora vozacki i motoric od brisaca? hvala unaprijed! ovako majstore jel trebaš ti kompletnu klimu ako da komplet šaltera i svega od klime što ide uz to je 200 eura, samo kompresor je 100 eura, Podizać dali je električni ili je mehanički, a motorić imam cjena je oko 250 kn, a za sve se još možemo svadjat celicne felge za golfa IV velicine 15",dali imas 4 komada da su u ok stanju Nemam nažalost frende treba mi za g3 prekidači od ventilacije,cijeli taj dio u kompletu skupa sa pepeljarom i onima prekidačima između za zadnju šajbu,cijeli taj dio. imam sve dali trebaš set šaltera komplet sa pepeljarom i gumbičima pozzzz frende dali imas mozda getribu za polo 6n2 gti pase i od 1.0-1.6 samo mora bit benzniac daj molimte vidi pa mi javi jer niko nema na ovom svjetu jeli imas i cijena HVALA nemam imam ti od fabie 2002 1.4 16v motora pitaj jel ti paše Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted May 30, 2008 imas li sta dijelova iz putnog prostora fabie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nix Posted May 30, 2008 ovako majstore jel trebaš ti kompletnu klimu ako da komplet šaltera i svega od klime što ide uz to je 200 eura, samo kompresor je 100 eura, Podizać dali je električni ili je mehanički, a motorić imam cjena je oko 250 kn, a za sve se još možemo svadjat javim ti se na pm sutra ujutro... btw,nije to za mene nego poklon frendu za rodjendan covjek se kuha u tipu vec godinama pa se par nas odlucilo pomoci mu Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 30, 2008 imas li sta dijelova iz putnog prostora fabie? Imam samo siceve komplet, plavo zelena nijansa Share this post Link to post Share on other sites