sanel_g3 1 Posted May 30, 2008 može sve u kompletu,ja sam svaki dan u dubravi pa se možemo naći kad i di tebi odgovara Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted May 31, 2008 Imam samo siceve komplet, plavo zelena nijansa a siceve sam rijesio sporcke... ako ti uleti kakva fabia trebaju mi crne plastike Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 31, 2008 (edited) Imam set siceva za golfa IV, prednji vezni lim, killer, killer klime, prednje vilice, prednji most, zadnji dio školjke, i motor 1.9 sdi e stari jel imas getribu za pasata 95 god 1.8 motor benz. na sajle je getriba ??? kolko para ??? imam cjena je oko 200 eura Edited March 19, 2009 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted May 31, 2008 jesi mozda dobio one pragove za trojku kaj sam te jos prije pitao? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nix Posted May 31, 2008 ako imas kompjuter abs-a za fabiu benzinac iz 2002g javi mi se HITNO na privat da se dogovorimo! pa cemo onda trgovati i za onu klimu ali ovaj ABS ju HITNOCA NAJVECA Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted May 31, 2008 Prijatelju imas li siber za golfa 3 ispravan i kompletan Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 1, 2008 Svima odg. kroz sat vremena, evo nova roba, golf II gt, recaro sjedala, board comp, 5 vrata, dupli farovi itd itd itd... Share this post Link to post Share on other sites
TomoP 0 Posted June 1, 2008 Bok Dal imaš sjedalo recaro ili neko drugo profilirano da paše u vw t4 96, ili da ide uz manje preinake? Središnju konzolu za vw t4, ovakvu ko na slici ili sličnu Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted June 1, 2008 el podizači za g II noviji tip stakla Share this post Link to post Share on other sites
Guest sabulj Posted June 2, 2008 Imaš li kontakt bravu i plašt za ručicu mjenjača za passat 98' i ako imaš koliko para tražiš Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 2, 2008 jesi mozda dobio one pragove za trojku kaj sam te jos prije pitao? ništa mi nije došlo ako imas kompjuter abs-a za fabiu benzinac iz 2002g javi mi se HITNO na privat da se dogovorimo! pa cemo onda trgovati i za onu klimu ali ovaj ABS ju HITNOCA NAJVECA nemam samo te djelove, nije mi došao auto Prijatelju imas li siber za golfa 3 ispravan i kompletan nemam puno me ljudi to traži, čim stigne ja ga stavim ovdje nema frke to bas i nisu recaro sjedala to su obicna profilirana ... koliko maska para ? 200 kn je maska, a za sjedala imaš pravo moj bed Bok Dal imaš sjedalo recaro ili neko drugo profilirano da paše u vw t4 96, ili da ide uz manje preinake? Središnju konzolu za vw t4, ovakvu ko na slici ili sličnu imam ti od voyagera one komforne sa 3 sjedišta imaju naslone za ruke i ta sranja ako te zanima cjena bi bila oko 100 eura još se možemo svadjat el podizači za g II noviji tip stakla nemam nažalost Imaš li kontakt bravu i plašt za ručicu mjenjača za passat 98' i ako imaš koliko para tražiš imam samo od međulinije kaj nitko ne treba profilirana sjedala od dvojke Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted June 2, 2008 kaj nitko ne treba profilirana sjedala od dvojke Koja cijena? Dali su ostecena? Moze PM Share this post Link to post Share on other sites
Guest sabulj Posted June 3, 2008 imam samo od međulinije Koliko tražiš i kad bi se to moglo pokupiti Share this post Link to post Share on other sites
TomoP 0 Posted June 3, 2008 imam ti od voyagera one komforne sa 3 sjedišta imaju naslone za ruke i ta sranja ako te zanima cjena bi bila oko 100 eura još se možemo svadjat Meni treba samo vozačevo sjedalo... Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted June 3, 2008 imas klimu za g2 i g3? cijene? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Josip sk Posted June 3, 2008 Jel ti možda uletio kakav prednji duboki branik za dvojku? Ili možda znaš tko ima? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 5, 2008 veky... ajd pogledaj jeli od onog crvenog G4 zadnji most ispravan..imam najvjerovatnije kupca za njega..hitno daj info Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 5, 2008 Meni treba samo vozačevo sjedalo... nemam nažalost, sve ostalo je prodano imas klimu za g2 i g3? cijene? nemam majstore imam jednu kompletnu na autu, ali ću sebi ugrađivat od trojke, ako kaj naleti nema frke.. veky... ajd pogledaj jeli od onog crvenog G4 zadnji most ispravan..imam najvjerovatnije kupca za njega..hitno daj info imam most, cjena je 200 eura i ispravan je Share this post Link to post Share on other sites
igor99 0 Posted June 6, 2008 Da li imate možda prednju masku za Lupo? Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted June 6, 2008 ništa mi nije došlo ako dode,stavljaj na stranu i NE PRODAVATI,osim meni naravno Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted June 6, 2008 Branik prednji za dvojku ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nix Posted June 7, 2008 e,dal imas kakvih djelova za hyundai coupe iz '97? treba mi limarija,elektronika... sve i svasta. javi se ako imas sto prije Share this post Link to post Share on other sites
GHOST RIDER 0 Posted June 8, 2008 (edited) Ej... Dal možda imaš kompletnu instalaciju od motora do brave(žice i kompjutor) od Passata 1.8 benzinca, 90 ks, 1990 godina???? Edited June 8, 2008 by GHOST RIDER Share this post Link to post Share on other sites
K.K. 0 Posted June 9, 2008 bok rista, imas kaj za polo 9n '02-'05? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 10, 2008 Da li imate možda prednju masku za Lupo? nemam nažalost Branik prednji za dvojku ... kakav branik, plitki, duboki, kromirani, plastični??? e,dal imas kakvih djelova za hyundai coupe iz '97? treba mi limarija,elektronika... sve i svasta. javi se ako imas sto prije nemam ni jednog nažalost Ej... Dal možda imaš kompletnu instalaciju od motora do brave(žice i kompjutor) od Passata 1.8 benzinca, 90 ks, 1990 godina???? imam treba doći pogledati, cjena je 400 kn Share this post Link to post Share on other sites