A N D R I J A 0 Posted June 14, 2008 Samo podsjetnik za krovni tapecirung Golf 2 s šiberom,4 vrata.... Pozdrav... Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted June 15, 2008 Imam set siceva za golfa IV, prednji vezni lim, killer, killer klime, prednje vilice, prednji most, zadnji dio školjke, i motor 1.9 sdi može slike ? Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 16, 2008 pozdrav vekyman.. trebam za golf 4 tdi,pd,ajm motor(85kw) pumpu volana,tj servo pumpu i letvu volana.... imas šta??? Share this post Link to post Share on other sites
Guest _smr_ Posted June 18, 2008 pozdrav imaš možda koju getribu za golfa I sa 5 brzina... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 19, 2008 može slike ? slike čega siceva, veznog, mosta???? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Nix Posted June 19, 2008 veky,kak to da vise ne stavljas slike nove robe koja dodje? ovak se znalo dosta toga naci (ako je trebalo kome ili ekipi)... a posto nisi cesto na netu ne odgovoris na sva pitanja i potraznju... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 19, 2008 veky,kak to da vise ne stavljas slike nove robe koja dodje? ovak se znalo dosta toga naci (ako je trebalo kome ili ekipi)... a posto nisi cesto na netu ne odgovoris na sva pitanja i potraznju... prijatelju dajem sve od sebe, delam po cjele dane završavam svog cabria, zajebava me faks moram ispite dat, moram dosta slika stavit jednostavno ne stignem zbilja mi je žao ali ču se potruditi to sve rješiti kroz par dana da sve bude kak je bilo, a za sve ostalo ću odgovorit navečer i ako je što hitno a mene nema online neka me zovnu na mob, jer sam zbilja u frci s vremenom hebiga Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted June 19, 2008 Zbilja je istina,danas sam bio tamo sa zenom kod vekija na autootpadu i stvarno je puno radio...stalno je bio prezaposlen... Sorry na OT.. Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 19, 2008 pozdrav vekyman.. trebam za golf 4 tdi,pd,ajm motor(85kw) pumpu volana,tj servo pumpu i letvu volana.... imas šta??? nemam nažalost servo letva je prodana a za pumpu ću sutra pogledati Kuka za golf 3???? sutra pogledam, ako se sjetiš cimni mi na mob poruku, da me podsjetiš Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted June 19, 2008 veky jos nista od praga? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 19, 2008 pozdrav imaš možda koju getribu za golfa I sa 5 brzina... Imam 100 eura je cjena veky jos nista od praga? ništa nažalost danas su mi došle škare brisaća sa el. motorom, posuda za vodu i prednji most sa vilicama za golfa IV i imam motor 1.9 od MK4 Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted June 19, 2008 ja tek sad skuzio da imamo iste auto,tako da ti potpuno vjerujem da znas koje pragove trebam ...ako dode PM-aj Share this post Link to post Share on other sites
Guest tommyleezg Posted June 19, 2008 Pozdrav, jel imaš razbijenu desnu lampu sa g3, treba mi samo kučište za H1 žarulju? Da ne kupujem cijelo svijetlo.. Hvala! Ako ne, koliko ti je svjetlo desno, da je ok? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 19, 2008 veky.. do kad se kod tebe subotom radi????doso bi pogledat onog rasturenog G4 Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 19, 2008 veky.. do kad se kod tebe subotom radi????doso bi pogledat onog rasturenog G4 Ajd ak nije problem i poslikaj. Naravno ak nećeš sve uzet Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 19, 2008 probat cu s mobicem...valjda ce bit koja ok slika.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest grga Posted June 24, 2008 bok evo mene opet, daj mi reci jer imaš tapicirunge za g2 90 s dvojim vratima ali da su u dobrom stanju. Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 24, 2008 Pozdrav, jel imaš razbijenu desnu lampu sa g3, treba mi samo kučište za H1 žarulju? Da ne kupujem cijelo svijetlo.. Hvala! Ako ne, koliko ti je svjetlo desno, da je ok? daj mi sliku što točno trebaš??? da pogledam Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted June 24, 2008 oces poslikati tog golf 4 razbijenog Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 24, 2008 (edited) nemogu uploadat slike bum probo za sat vremena poslikao sam golfa 4, evo mogu ovdje imas lajsne za duju 5 vrata one široke ? nemam komplet bok evo mene opet, daj mi reci jer imaš tapicirunge za g2 90 s dvojim vratima ali da su u dobrom stanju. nemam prodani su kad uleti stavit ću ovdje slike evo friških djelova golf 1, ima profilirane siceve, i srednju konzolu sa pokazivačima, i dvije golf 2 zeka me upload site pa evo par slika navečer stavim ostale Edited March 19, 2009 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 24, 2008 poslao ti pm vezano za cetvorku pa javi kad stignes Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted June 25, 2008 ej, kakvi su sicevi u ovoj jedinici, ono dosta ocuvani ili... i koje su sve vurice na ovoj konzoli i koliko novaca bi trazio za njih ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest grga Posted June 26, 2008 nemam prodani su kad uleti stavit ću ovdje slike ok hvala puno. Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted June 26, 2008 ej, kakvi su sicevi u ovoj jedinici, ono dosta ocuvani ili... i koje su sve vurice na ovoj konzoli i koliko novaca bi trazio za njih ? Sicwevi su profilirani stanje je ok, ak mene pitaš najbolje bi bilo da nav ratiš pa da ih sam vidiš, a čukice ti javim Share this post Link to post Share on other sites