vekyman1 0 Posted September 29, 2008 Prvo da stavim frišku robu...pa ću odgovarat Imamo dvije golf dvojke, 1.6 d motori, tapcirunzi su usčuvani, jedna dvojka ima el.podizaće obadva su 5 vrata, i imaju one pretince na vratima... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted September 29, 2008 ima san i nekih drugih opcija ali nisan u mogucnosti tako da evo mene ovdi, posla san na pm por ali nisi javlja, one kopce crne sto drze donji dio tapecirunga vrata i one bijele sta se zabodu u vrata, pa se vidama taperirung zavidava u njih, 6 crnih, 6 bijelih, ja tebi novce, ti meni kopce! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted September 30, 2008 stigao seat toledo 1.8 ima evo slike bio je cjeli prije dan vremena.... jel stiglo kaj novog mislim na duju podsjeti me šta ono??? Trebao bi za duju 3vr, vrata lijeva i desna noviji tip??? imam i ljeva i desna pm-oko cjene Meni treba komplet kokpit od corrada ,neka prednja sportska sjedala, el siber od nekog vwagena i el podizaci stakala takodjer corrado. Imas slucajno sta od toga? od corrada nemam ništa, sjedala sportske kakva ti trebaš nemama trenutno, el šiber dali trebaš komplet ili samo motor, dali od trojke, dvojke pasata???? Bok,imaš li za FIATA STILA 2003god zracne jastuke i koja bi bila cijena? nemam nažalost octavia '98...okvir oko maske? nemam Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 30, 2008 MK3 prednji branik sa lajsnom crnom hrapavom ? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted September 30, 2008 neznam kaj sam više stavio kaj ne ali evo ukupno zadnja dva dana Golfa dvojka stara tipa 2 vrata, ima gti-volan.hi hi hi seat toledo 1.8 golf mk2 4 vrata,el podizaći.. Golf mk2 isto 4 vrata pa eto... ako treba tko kaj proceduru znate poz svima Share this post Link to post Share on other sites
vedran 0 Posted September 30, 2008 IMAS MOŽDA POLO 2003 GRILL Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted September 30, 2008 Jel imas prednji lijevi (sa vozaceve strane) far za passata medjuliniju? I masku izmedju farova, onu gdje je znak. Share this post Link to post Share on other sites
KARO 0 Posted October 1, 2008 imaš maf za trojku tdi 110ks? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 1, 2008 imaš maf za trojku tdi 110ks? od turbine ???? ako je ima dva senzora koji je kataloški broj Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted October 1, 2008 Jel imas prednji lijevi (sa vozaceve strane) far za passata medjuliniju? I masku izmedju farova, onu gdje je znak. ??? Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted October 2, 2008 Imas li zadnji lijevi far za Jettu (Mk2)? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 2, 2008 ??? nemam nažalost, ali daj mi sliku pošalji za svaki slučaj jer imam par komada a te godine su neki prijelazi Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 2, 2008 stari, imas balans stangu od kakvog pola (bilo kojeg do onog 6n, tj. do 96. god)? Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 2, 2008 (edited) za jettu mk2 imam i ljevi i desni Edited October 2, 2008 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted October 2, 2008 čeličane 15" 4x100?za vw Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 2, 2008 ??? far imam, cjena je 200 kn Imas li zadnji lijevi far za Jettu (Mk2)? nemam nažalost ali ću još pogledati stari, imas balans stangu od kakvog pola (bilo kojeg do onog 6n, tj. do 96. god)? imam do 96 god. cjena je oko 250 kn cca, ako trebaš pm-pa ćemo se svadjat za jettu mk2 imam i ljevi i desni ????? čeličane 15" 4x100?za vw samo 14 cola za sad ako naleti već me netko pita stavit ću ovdje Share this post Link to post Share on other sites
KARO 0 Posted October 2, 2008 Imas zamašnjak od 1.9tdi 110ks? od turbine ???? ako je ima dva senzora koji je kataloški broj Neznam onaj koji se kopca prije filtra zraka Share this post Link to post Share on other sites
Guest gox Posted October 2, 2008 (edited) bok, neznam da li sam pitao tebe vec jednom, ako jesam sorry, imas mozda crne plastike za stokove za mk3, ako nemas da li mozes nabavit i plastiku ispod motora tdi 90ks Edited October 2, 2008 by gox Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted October 4, 2008 Imaš možda vrata od mk2 noviji tip?Znaci model sa 3vr..thx Share this post Link to post Share on other sites
Caspero1986 0 Posted October 4, 2008 Kolega imas li ikakav prednji branik za golfa 3 a da je original Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 4, 2008 bok, neznam da li sam pitao tebe vec jednom, ako jesam sorry, imas mozda crne plastike za stokove za mk3, ako nemas da li mozes nabavit i plastiku ispod motora tdi 90ks Jesi pitao si,i rekli smo ti da su toliko rijetki da trebas imat hebene srece na njih naletit.. I eto Veky mi je porucio da Vam kazem da ga nema iducih 7-8 dana jer je u inozemstvu.Samo za HITNE stvari 3311600 Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted October 16, 2008 Imas zamašnjak od 1.9tdi 110ks? Neznam onaj koji se kopca prije filtra zraka zamašnjak nemam a ovo drugo se zove luftmengemesser i nemam ga mogu ti ga probat nabavit ako je hića Imaš možda vrata od mk2 noviji tip?Znaci model sa 3vr..thx koja vrata ljeva ili desna imam oba kao što vidite vratih se thanx lazi na p.s poruci i sad sam tu do daljnjega Share this post Link to post Share on other sites
Guest josipra Posted October 16, 2008 jel imas od g3, 1.4i motor plovak od mjerenja goriva? 92 godina Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 17, 2008 imas mozda sine od sjedala za mk2 bez nagiba itd. znaci standard sine od tasovca ili tak nesto? sjedalo neko razvaljeno, ne treba imat ni naslon, samo da mogu iskoristiti sine za ugradnju skoljke... Share this post Link to post Share on other sites