18 18
vekyman1

Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

Recommended Posts

Imaš koju staru duju/jettu 2 sa ovakvom konzolom?

ed01_1.JPG

Imas li lijevi far (onaj na vozacevoj strani) za passata medjumodel?

Bio sma ti slao pp kad smo se pisali al ti je inbox bio full. Ma pitam ono u svezi keca cabrio.. pa ona brtva krova povise pr sajbe....

društvance stigla je jetta evo slikica i sutra bi trebao doći polo 97 i vento sa full opremom čim stignu stavim slike pozzzz

24022009226.jpg

24022009227.jpg

:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

pa to je prijateljeva Đeta, mislim da sam stavio negdje i slike :lol2

Ova Đeta je ZAKON :bravo

daj mi napiši cjene za stražnju klupu ako je djeljiva komplet s nosaćima i naslonima za glavu

i prednji farovi s žmigama

ako može PM

300 kn je kompletna klupa, a farovi su prodani ja mislim još ću provjeriti skinuti su i čekaju čovjeka da dodje po njih, ako ne dojde javim ti

ajd reci cjenu za rubnjake od cabria??

cjena bi bila 400 kn idu u setu i originalni su

imas mozda Pierburg 2e3 frgazer s golfa 2 1.3 ?

imam cjena je 350 kn

Imas li lijevi far (onaj na vozacevoj strani) za passata medjumodel?

koja godina je auto jel ovaj na slici???

Bio sma ti slao pp kad smo se pisali al ti je inbox bio full. Ma pitam ono u svezi keca cabrio.. pa ona brtva krova povise pr sajbe....

ova????

11032009276.jpg

Imaš koju staru duju/jettu 2 sa ovakvom konzolom?

ed01_1.JPG

nemam nažalost

koja godina je auto jel ovaj na slici???

Da ovaj na slici... 96 godina od 94 do 96....

Imas li i koliko para?

300 kn je kompletna klupa, a farovi su prodani ja mislim još ću provjeriti skinuti su i čekaju čovjeka da dodje po njih, ako ne dojde javim ti

daj mi reci jel klupa djeljiva (tj četverodjela) ili dvodjela???

ova????

11032009276.jpg

Daaaa baš ta! I ako nije problem pogledaj one "bravice" na A stupovima gdje se iznutra krov zakopčava za taj dio A nosača. Ako se neklimaju i njih bi uzeo al javim ti jos kad vidim stanje mojih.

Mozes mi na PP javit cjenu il odika.. svejedno mi je. P.S. Kakav je krov iznutra...jel onaj tapicirung bez greške?

bok..imas za golfa 3 prekidac za maglenku i svjetla,onaj sa ljeve strane volana...treba mi da se moze izvlacit van za maglenke

Da ovaj na slici... 96 godina od 94 do 96....

Imas li i koliko para?

imam cjena je 300 kn originalni hellin je

daj mi reci jel klupa djeljiva (tj četverodjela) ili dvodjela???

pa 4 djela 2 djela tamo di se nasloniš i dva dijela tamo di sjediš

Jel imas celicne felge 15cola 4x100 rupe 4komada i kolko novceka

nemam

Daaaa baš ta! I ako nije problem pogledaj one "bravice" na A stupovima gdje se iznutra krov zakopčava za taj dio A nosača. Ako se neklimaju i njih bi uzeo al javim ti jos kad vidim stanje mojih.

Mozes mi na PP javit cjenu il odika.. svejedno mi je. P.S. Kakav je krov iznutra...jel onaj tapicirung bez greške?

bravice nisu na a stupovima nego gore u kutu kod stakla ako se ne varam

bok..imas za golfa 3 prekidac za maglenku i svjetla,onaj sa ljeve strane volana...treba mi da se moze izvlacit van za maglenke

svi imaju za maglenku i svjetla posebno samo dali trebaš onaj koji ide dva puta van tj posebno za zadnje a posebno za prednje maglenke, ili onaj kaj ide samo jednom van i onda se pale i prednje i zadnje maglenke

Guest Baćo

Imaš li za audi b4 1992 godište prednji branik i farove i koliko bi to koštalo pojedinačno

kvake s limovima od 80-ke b4 ljeva i desnja moze i zadnje ako nema s prednje,i jel imas ijednja skrsena vrata od duje-vozaceva,treba mi onaj dio di dode retrovizor taj lim tj.da mi izrezes samo taj dio

I meni isto treba zadnja hauba od trojke i zadnji branik(idealno u ljubicasto plavoj boji) ili bilo koja druga... imo sudar pa moram slagati :unsure:

Imaš li za audi b4 1992 godište prednji branik i farove i koliko bi to koštalo pojedinačno

nemam nažalost

kvake s limovima od 80-ke b4 ljeva i desnja moze i zadnje ako nema s prednje,i jel imas ijednja skrsena vrata od duje-vozaceva,treba mi onaj dio di dode retrovizor taj lim tj.da mi izrezes samo taj dio

kvake s limovima ti imam, za vrata moram pogledati, javi mi se na pm prekosutra

golf 3

vrata od gepeka sa stakloma

ako imaš možda i može slika

ja trenutno nemam ni jedna dobra vrata ali ću potražiti pa javim

veky, kuda se tocno dodje do tebe? onim putem sto je preko puta one privatne benzinske ili tamo negdje nakon semafora (prije mosta) kad se skrene u pravcu ZG?

jel imas sajlu za audia a3 1997. za otvaranje vrata??

sajla ide od one unutarnje kukice do brave na vratima, nadam se da zans na sta mislim

mozda stima i od a4 , pa cak mozda i b4

najbolje bi bilo uslikati i izmjeriiti duzinu ako nemas bas od a3

Edited by srki

pa koliko para kvake???

zvrcni me pa ćemo se dogovoriti moram sa starim vidjet jer ti moram vrata prodat, jer ne vadim samo kvake s limom van onda mi umjesto vrata ostane željezo

veky, kuda se tocno dodje do tebe? onim putem sto je preko puta one privatne benzinske ili tamo negdje nakon semafora (prije mosta) kad se skrene u pravcu ZG?

e točno 20 metara prije privat benz mtf filko imaš skretanje za vrtni centar i produžetak te ulice je otpad.... i da bilo je vrijeme da platiš kafu kad navrneš, a kad ideš kroz podsused onda nakon tunela ideš za zaprešić tj ljevo na semaforu i onda prvo desno prema vrtnom centru

jel imas sajlu za audia a3 1997. za otvaranje vrata??

sajla ide od one unutarnje kukice do brave na vratima, nadam se da zans na sta mislim

mozda stima i od a4 , pa cak mozda i b4

najbolje bi bilo uslikati i izmjeriiti duzinu ako nemas bas od a3

mislim da nemam ali mi pošalji sliku pa se možda nadje nešto od pasata ili slično

društvo jel ima tko kakve dobre siceve od mk4 sa dvoje vrata profilirane sa airbazima ha????????

nemam sliku ,ali stima samo od a3 zbog duzine i kukica, jer su razlicito okrenute

bravice nisu na a stupovima nego gore u kutu kod stakla ako se ne varam

Da... bravica je bravica gdje god bila.

Dakle ta brtva za početak.. Cjenu mozes na PP

18 18