FlashBack 0 Posted March 10, 2009 imas mozda Pierburg 2e3 frgazer s golfa 2 1.3 ? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted March 10, 2009 Imaš koju staru duju/jettu 2 sa ovakvom konzolom? Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted March 10, 2009 Imas li lijevi far (onaj na vozacevoj strani) za passata medjumodel? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 10, 2009 Bio sma ti slao pp kad smo se pisali al ti je inbox bio full. Ma pitam ono u svezi keca cabrio.. pa ona brtva krova povise pr sajbe.... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 11, 2009 društvance stigla je jetta evo slikica i sutra bi trebao doći polo 97 i vento sa full opremom čim stignu stavim slike pozzzz pa to je prijateljeva Đeta, mislim da sam stavio negdje i slike Ova Đeta je ZAKON Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 11, 2009 daj mi napiši cjene za stražnju klupu ako je djeljiva komplet s nosaćima i naslonima za glavu i prednji farovi s žmigama ako može PM 300 kn je kompletna klupa, a farovi su prodani ja mislim još ću provjeriti skinuti su i čekaju čovjeka da dodje po njih, ako ne dojde javim ti ajd reci cjenu za rubnjake od cabria?? cjena bi bila 400 kn idu u setu i originalni su imas mozda Pierburg 2e3 frgazer s golfa 2 1.3 ? imam cjena je 350 kn Imas li lijevi far (onaj na vozacevoj strani) za passata medjumodel? koja godina je auto jel ovaj na slici??? Bio sma ti slao pp kad smo se pisali al ti je inbox bio full. Ma pitam ono u svezi keca cabrio.. pa ona brtva krova povise pr sajbe.... ova???? Imaš koju staru duju/jettu 2 sa ovakvom konzolom? nemam nažalost Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted March 11, 2009 koja godina je auto jel ovaj na slici??? Da ovaj na slici... 96 godina od 94 do 96.... Imas li i koliko para? Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted March 11, 2009 300 kn je kompletna klupa, a farovi su prodani ja mislim još ću provjeriti skinuti su i čekaju čovjeka da dodje po njih, ako ne dojde javim ti daj mi reci jel klupa djeljiva (tj četverodjela) ili dvodjela??? Share this post Link to post Share on other sites
Antunhr 0 Posted March 11, 2009 Jel imas celicne felge 15cola 4x100 rupe 4komada i kolko novceka Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 11, 2009 ova???? Daaaa baš ta! I ako nije problem pogledaj one "bravice" na A stupovima gdje se iznutra krov zakopčava za taj dio A nosača. Ako se neklimaju i njih bi uzeo al javim ti jos kad vidim stanje mojih. Mozes mi na PP javit cjenu il odika.. svejedno mi je. P.S. Kakav je krov iznutra...jel onaj tapicirung bez greške? Share this post Link to post Share on other sites
Mirnette 0 Posted March 12, 2009 bok..imas za golfa 3 prekidac za maglenku i svjetla,onaj sa ljeve strane volana...treba mi da se moze izvlacit van za maglenke Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 12, 2009 Da ovaj na slici... 96 godina od 94 do 96.... Imas li i koliko para? imam cjena je 300 kn originalni hellin je daj mi reci jel klupa djeljiva (tj četverodjela) ili dvodjela??? pa 4 djela 2 djela tamo di se nasloniš i dva dijela tamo di sjediš Jel imas celicne felge 15cola 4x100 rupe 4komada i kolko novceka nemam Daaaa baš ta! I ako nije problem pogledaj one "bravice" na A stupovima gdje se iznutra krov zakopčava za taj dio A nosača. Ako se neklimaju i njih bi uzeo al javim ti jos kad vidim stanje mojih. Mozes mi na PP javit cjenu il odika.. svejedno mi je. P.S. Kakav je krov iznutra...jel onaj tapicirung bez greške? bravice nisu na a stupovima nego gore u kutu kod stakla ako se ne varam bok..imas za golfa 3 prekidac za maglenku i svjetla,onaj sa ljeve strane volana...treba mi da se moze izvlacit van za maglenke svi imaju za maglenku i svjetla posebno samo dali trebaš onaj koji ide dva puta van tj posebno za zadnje a posebno za prednje maglenke, ili onaj kaj ide samo jednom van i onda se pale i prednje i zadnje maglenke Share this post Link to post Share on other sites
Guest Baćo Posted March 12, 2009 Imaš li za audi b4 1992 godište prednji branik i farove i koliko bi to koštalo pojedinačno Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 12, 2009 kvake s limovima od 80-ke b4 ljeva i desnja moze i zadnje ako nema s prednje,i jel imas ijednja skrsena vrata od duje-vozaceva,treba mi onaj dio di dode retrovizor taj lim tj.da mi izrezes samo taj dio Share this post Link to post Share on other sites
tihomir 0 Posted March 16, 2009 golf 3 vrata od gepeka sa stakloma ako imaš možda i može slika Share this post Link to post Share on other sites
Antunhr 0 Posted March 16, 2009 I meni isto treba zadnja hauba od trojke i zadnji branik(idealno u ljubicasto plavoj boji) ili bilo koja druga... imo sudar pa moram slagati Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 17, 2009 Imaš li za audi b4 1992 godište prednji branik i farove i koliko bi to koštalo pojedinačno nemam nažalost kvake s limovima od 80-ke b4 ljeva i desnja moze i zadnje ako nema s prednje,i jel imas ijednja skrsena vrata od duje-vozaceva,treba mi onaj dio di dode retrovizor taj lim tj.da mi izrezes samo taj dio kvake s limovima ti imam, za vrata moram pogledati, javi mi se na pm prekosutra golf 3 vrata od gepeka sa stakloma ako imaš možda i može slika ja trenutno nemam ni jedna dobra vrata ali ću potražiti pa javim Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted March 17, 2009 pa koliko para kvake??? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 17, 2009 veky, kuda se tocno dodje do tebe? onim putem sto je preko puta one privatne benzinske ili tamo negdje nakon semafora (prije mosta) kad se skrene u pravcu ZG? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 17, 2009 (edited) jel imas sajlu za audia a3 1997. za otvaranje vrata?? sajla ide od one unutarnje kukice do brave na vratima, nadam se da zans na sta mislim mozda stima i od a4 , pa cak mozda i b4 najbolje bi bilo uslikati i izmjeriiti duzinu ako nemas bas od a3 Edited March 17, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 18, 2009 pa koliko para kvake??? zvrcni me pa ćemo se dogovoriti moram sa starim vidjet jer ti moram vrata prodat, jer ne vadim samo kvake s limom van onda mi umjesto vrata ostane željezo veky, kuda se tocno dodje do tebe? onim putem sto je preko puta one privatne benzinske ili tamo negdje nakon semafora (prije mosta) kad se skrene u pravcu ZG? e točno 20 metara prije privat benz mtf filko imaš skretanje za vrtni centar i produžetak te ulice je otpad.... i da bilo je vrijeme da platiš kafu kad navrneš, a kad ideš kroz podsused onda nakon tunela ideš za zaprešić tj ljevo na semaforu i onda prvo desno prema vrtnom centru jel imas sajlu za audia a3 1997. za otvaranje vrata?? sajla ide od one unutarnje kukice do brave na vratima, nadam se da zans na sta mislim mozda stima i od a4 , pa cak mozda i b4 najbolje bi bilo uslikati i izmjeriiti duzinu ako nemas bas od a3 mislim da nemam ali mi pošalji sliku pa se možda nadje nešto od pasata ili slično Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 18, 2009 društvo jel ima tko kakve dobre siceve od mk4 sa dvoje vrata profilirane sa airbazima ha???????? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 18, 2009 nemam sliku ,ali stima samo od a3 zbog duzine i kukica, jer su razlicito okrenute Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 18, 2009 bravice nisu na a stupovima nego gore u kutu kod stakla ako se ne varam Da... bravica je bravica gdje god bila. Dakle ta brtva za početak.. Cjenu mozes na PP Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 18, 2009 oplata ispod motora i getribe od B4? Share this post Link to post Share on other sites