18 18
vekyman1

Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

Recommended Posts

društvo jel ima tko kakve dobre siceve od mk4 sa dvoje vrata profilirane sa airbazima ha????????

Frend,nisam zaboravio na tebe al nisam isao vec 3tj....Javi ak prije nadjes :palacg

Guest Bojan

pozdrav društvo!!prednji branik za g3 od gt ako ima??

nemam sliku ,ali stima samo od a3 zbog duzine i kukica, jer su razlicito okrenute

onda nemam nažalost

oplata ispod motora i getribe od B4?

nemam nažalost

Frend,nisam zaboravio na tebe al nisam isao vec 3tj....Javi ak prije nadjes :palacg

ja se nadam da nisi

thanx čuo sam se već s dečkom, nisu profilirani obični su i još neke sitnice koje nisu bitne

ali thanx anyway

motor? oprema?

poslikaj malo iznutra pliz

Dali imaš slucajno ispravan tj neisavijan nosac zadnjeg širokog branika od VW Golfa 2?

Ako imaš javi mi na pm cijenu i telefon da mogu naruciti!

Hvala!

motor? oprema?

poslikaj malo iznutra pliz

ovako motor je 2.4 d pet cilindara o opreme nema baš puno meh su pdizaći ono kaj mi je zapelo za oko ima tahograf na kilometarsatu i sad dalje neznam kaj ti treba napiši mi

ima li tragu tricama?

frajera nekaj jebu sa carinom u usbotu je rekao da če doći ovo je informacija za sve treba mi doći dva tri prednja kraja od golfa trojki čim dodje ja ću odmah staviti ovdje

Dali imaš slucajno ispravan tj neisavijan nosac zadnjeg širokog branika od VW Golfa 2?

Ako imaš javi mi na pm cijenu i telefon da mogu naruciti!

Hvala!

nemam nažalost ni jedna dvojka mi nije imala široke branike

Pozdrav, daj mi reci dali imaš možda zadnje lampe hella za keca (velike)...

Pozdrav zanima me za međuliniju Passata 93' B4 ovi djelovi

Tapecirung krovni cijeli sa šiber otvorom ( limuzina)

Šiber kompletni ili samo motorić kompletni šibera

metlice ( blatobrani)

maglenke doljnje,

nešto od unutrašnje plastike ( na vratima i kod komandne ploče)

ako može odoka cijene za tapecirung šiber i metlice.... te maglenke.

Hvala, uskoro cu ici u zagreb pa mi napisi ako ima sta mozda i navratim tj ne mozda, ako ima navratim 100 posto

imas li mozda papire za prodat od duje al da je crvena??

ne prodajem papire nažalost

Pozdrav, daj mi reci dali imaš možda zadnje lampe hella za keca (velike)...

može slikice neka

Pozdrav! Jel imaš možda poklopac ladice (bez zračnog) ispred suvozača za G3 ? :palci

trebaš poklopac ili kvaku za otvaranja

došla su mi vrata danas 4 komada svjetlo plava i imam još jedan set crvenih od golfa IV imaju retrovizore mehaničke i mehaničke podizaće i došli su mi originalni predni i zadnji branik od golfa IV i imam još jedan zadnji branik evo slikice i da imam još zadnju policu, imam prednji most od IV-ke imam 2 krove ako je netko krovirao auto imam killer i killer klime od tdi-ja i imam intercooler sve original

02042009338.jpg

02042009340.jpg

02042009341.jpg

02042009342.jpg

poz

frajera nekaj jebu sa carinom u usbotu je rekao da če doći ovo je informacija za sve treba mi doći dva tri prednja kraja od golfa trojki čim dodje ja ću odmah staviti ovdje

ok..sacuvaj mi ono macje oko i zmige ak ces prodavat u takvom kompletu kao i sa cabria..ako se kaj promijeni javim..poz

Guest Vice

Veki nisi mi poslikao ono sto sam te molio u onom PM.-u kojeg sam ti posalo na myhrawebu.

I daj mi reci jel imas slucajno oba mala retroviziora od LUpa? znaci lupo od 98 do 01.

hvala

( za passat mađuliniju iznad reply)

što se tiće šibera ni neznam šta mi je otišlo ustvari, on se nije mogao zatvoriti kao da je negdje zapinjao, u biti kompletni mehanizam i motoćić bi mi trebao uključujući valjda i one okolo sajlice i gluposti jer neznam di je puklo... i šta je ošlo. a što se tiće toga mislim i ja da paše od karavana... pa to je u biti to, neko mi je reko da paše i od golfa 3 ali nisam siguran.

koliko bi onda koštao kompletni mehanizam, i da li ti to eventualno i ugrađuješ i ako da kolko bi izaslo?

pod metlice sam mislio one gume iza kotača što vise sam za ovaj passat je to kolko znam od plastike neznam koji je stručni naziv tome... to pod eventualno ako imaš i ak nije skupo

a plastika.. odustao zasada bitniji mi šiber i tapecirung zasada.....

Veki nisi mi poslikao ono sto sam te molio u onom PM.-u kojeg sam ti posalo na myhrawebu.

I daj mi reci jel imas slucajno oba mala retroviziora od LUpa? znaci lupo od 98 do 01.

hvala

ej nažalost nemrem naći taj pm, daj mi pošalji još jedan valjda sam ga slučajno izbrisao kad sam čistio pm-ove

Trebam baš poklopac ...jer mi je pukla kvaka a i nekakva plastika unutra!

imam cjena je 100 kn

( za passat mađuliniju iznad reply)

što se tiće šibera ni neznam šta mi je otišlo ustvari, on se nije mogao zatvoriti kao da je negdje zapinjao, u biti kompletni mehanizam i motoćić bi mi trebao uključujući valjda i one okolo sajlice i gluposti jer neznam di je puklo... i šta je ošlo. a što se tiće toga mislim i ja da paše od karavana... pa to je u biti to, neko mi je reko da paše i od golfa 3 ali nisam siguran.

koliko bi onda koštao kompletni mehanizam, i da li ti to eventualno i ugrađuješ i ako da kolko bi izaslo?

pod metlice sam mislio one gume iza kotača što vise sam za ovaj passat je to kolko znam od plastike neznam koji je stručni naziv tome... to pod eventualno ako imaš i ak nije skupo

a plastika.. odustao zasada bitniji mi šiber i tapecirung zasada.....

ovako šiber kompletni je 500 kn inaće je 100 eura a plastiku ispod blatobrana isto imam cjena je 100 kn

Pozdrav,

Imaš li mozda vanjsku plastiku retrovizora (crnu ili srebrenu) i one plastične polugice za dizanje prednjih sjedala za Polo 6N2 (2001.)?

Pozdrav,

Imaš li mozda vanjsku plastiku retrovizora (crnu ili srebrenu) i one plastične polugice za dizanje prednjih sjedala za Polo 6N2 (2001.)?

nemam nažalost

ovako društvo stigao mi je onaj dugo očekivani šleper robe iz njem sutra stavim popis ali uglavnom haube zadnje od mk3 prednje haube od mk3 prednji koševi od golfa 3 i pasata međulinije, vrata od golfa 3, pasata, i razno da ne duljim evo slike sutra popis

04042009352.jpg

04042009353.jpg

04042009354.jpg

04042009347.jpg

04042009348.jpg

04042009349.jpg

04042009350.jpg

04042009351.jpg

04042009355.jpg

04042009356.jpg

04042009357.jpg

04042009358.jpg

04042009359.jpg

Guest Vice

Veki uslikaj mi onu unutrasnjost od venta USA sto ti je ostalo od nje...

I daj mi reci jel ima retrovizore od Lupa od 98 do 01

To su ona oba mala....

hvala

18 18