LAZO 0 Posted March 19, 2009 društvo jel ima tko kakve dobre siceve od mk4 sa dvoje vrata profilirane sa airbazima ha???????? Frend,nisam zaboravio na tebe al nisam isao vec 3tj....Javi ak prije nadjes Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bojan Posted March 19, 2009 pozdrav društvo!!prednji branik za g3 od gt ako ima?? Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted March 20, 2009 društvo jel ima tko kakve dobre siceve od mk4 sa dvoje vrata profilirane sa airbazima ha???????? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=9057 evo covjek prodaje... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 21, 2009 nemam sliku ,ali stima samo od a3 zbog duzine i kukica, jer su razlicito okrenute onda nemam nažalost oplata ispod motora i getribe od B4? nemam nažalost Frend,nisam zaboravio na tebe al nisam isao vec 3tj....Javi ak prije nadjes ja se nadam da nisi http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=9057 evo covjek prodaje... thanx čuo sam se već s dečkom, nisu profilirani obični su i još neke sitnice koje nisu bitne ali thanx anyway Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted March 30, 2009 Evo kupio sam t4 za dijelove evo slikice pozzzz Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted March 30, 2009 motor? oprema? poslikaj malo iznutra pliz Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted March 30, 2009 ima li tragu tricama? Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted March 31, 2009 Dali imaš slucajno ispravan tj neisavijan nosac zadnjeg širokog branika od VW Golfa 2? Ako imaš javi mi na pm cijenu i telefon da mogu naruciti! Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted April 1, 2009 motor? oprema? poslikaj malo iznutra pliz ovako motor je 2.4 d pet cilindara o opreme nema baš puno meh su pdizaći ono kaj mi je zapelo za oko ima tahograf na kilometarsatu i sad dalje neznam kaj ti treba napiši mi ima li tragu tricama? frajera nekaj jebu sa carinom u usbotu je rekao da če doći ovo je informacija za sve treba mi doći dva tri prednja kraja od golfa trojki čim dodje ja ću odmah staviti ovdje Dali imaš slucajno ispravan tj neisavijan nosac zadnjeg širokog branika od VW Golfa 2? Ako imaš javi mi na pm cijenu i telefon da mogu naruciti! Hvala! nemam nažalost ni jedna dvojka mi nije imala široke branike Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted April 1, 2009 imas li mozda papire za prodat od duje al da je crvena?? Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted April 1, 2009 Pozdrav, daj mi reci dali imaš možda zadnje lampe hella za keca (velike)... Share this post Link to post Share on other sites
mancinim6 0 Posted April 2, 2009 Pozdrav! Jel imaš možda poklopac ladice (bez zračnog) ispred suvozača za G3 ? Share this post Link to post Share on other sites
Seltik 0 Posted April 2, 2009 Pozdrav zanima me za međuliniju Passata 93' B4 ovi djelovi Tapecirung krovni cijeli sa šiber otvorom ( limuzina) Šiber kompletni ili samo motorić kompletni šibera metlice ( blatobrani) maglenke doljnje, nešto od unutrašnje plastike ( na vratima i kod komandne ploče) ako može odoka cijene za tapecirung šiber i metlice.... te maglenke. Hvala, uskoro cu ici u zagreb pa mi napisi ako ima sta mozda i navratim tj ne mozda, ako ima navratim 100 posto Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted April 2, 2009 imas li mozda papire za prodat od duje al da je crvena?? ne prodajem papire nažalost Pozdrav, daj mi reci dali imaš možda zadnje lampe hella za keca (velike)... može slikice neka Pozdrav! Jel imaš možda poklopac ladice (bez zračnog) ispred suvozača za G3 ? trebaš poklopac ili kvaku za otvaranja došla su mi vrata danas 4 komada svjetlo plava i imam još jedan set crvenih od golfa IV imaju retrovizore mehaničke i mehaničke podizaće i došli su mi originalni predni i zadnji branik od golfa IV i imam još jedan zadnji branik evo slikice i da imam još zadnju policu, imam prednji most od IV-ke imam 2 krove ako je netko krovirao auto imam killer i killer klime od tdi-ja i imam intercooler sve original poz Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted April 2, 2009 frajera nekaj jebu sa carinom u usbotu je rekao da če doći ovo je informacija za sve treba mi doći dva tri prednja kraja od golfa trojki čim dodje ja ću odmah staviti ovdje ok..sacuvaj mi ono macje oko i zmige ak ces prodavat u takvom kompletu kao i sa cabria..ako se kaj promijeni javim..poz Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vice Posted April 2, 2009 Veki nisi mi poslikao ono sto sam te molio u onom PM.-u kojeg sam ti posalo na myhrawebu. I daj mi reci jel imas slucajno oba mala retroviziora od LUpa? znaci lupo od 98 do 01. hvala Share this post Link to post Share on other sites
mancinim6 0 Posted April 2, 2009 Trebam baš poklopac ...jer mi je pukla kvaka a i nekakva plastika unutra! Share this post Link to post Share on other sites
Seltik 0 Posted April 3, 2009 ( za passat mađuliniju iznad reply) što se tiće šibera ni neznam šta mi je otišlo ustvari, on se nije mogao zatvoriti kao da je negdje zapinjao, u biti kompletni mehanizam i motoćić bi mi trebao uključujući valjda i one okolo sajlice i gluposti jer neznam di je puklo... i šta je ošlo. a što se tiće toga mislim i ja da paše od karavana... pa to je u biti to, neko mi je reko da paše i od golfa 3 ali nisam siguran. koliko bi onda koštao kompletni mehanizam, i da li ti to eventualno i ugrađuješ i ako da kolko bi izaslo? pod metlice sam mislio one gume iza kotača što vise sam za ovaj passat je to kolko znam od plastike neznam koji je stručni naziv tome... to pod eventualno ako imaš i ak nije skupo a plastika.. odustao zasada bitniji mi šiber i tapecirung zasada..... Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted April 3, 2009 Veki nisi mi poslikao ono sto sam te molio u onom PM.-u kojeg sam ti posalo na myhrawebu. I daj mi reci jel imas slucajno oba mala retroviziora od LUpa? znaci lupo od 98 do 01. hvala ej nažalost nemrem naći taj pm, daj mi pošalji još jedan valjda sam ga slučajno izbrisao kad sam čistio pm-ove Trebam baš poklopac ...jer mi je pukla kvaka a i nekakva plastika unutra! imam cjena je 100 kn ( za passat mađuliniju iznad reply) što se tiće šibera ni neznam šta mi je otišlo ustvari, on se nije mogao zatvoriti kao da je negdje zapinjao, u biti kompletni mehanizam i motoćić bi mi trebao uključujući valjda i one okolo sajlice i gluposti jer neznam di je puklo... i šta je ošlo. a što se tiće toga mislim i ja da paše od karavana... pa to je u biti to, neko mi je reko da paše i od golfa 3 ali nisam siguran. koliko bi onda koštao kompletni mehanizam, i da li ti to eventualno i ugrađuješ i ako da kolko bi izaslo? pod metlice sam mislio one gume iza kotača što vise sam za ovaj passat je to kolko znam od plastike neznam koji je stručni naziv tome... to pod eventualno ako imaš i ak nije skupo a plastika.. odustao zasada bitniji mi šiber i tapecirung zasada..... ovako šiber kompletni je 500 kn inaće je 100 eura a plastiku ispod blatobrana isto imam cjena je 100 kn Share this post Link to post Share on other sites
brletheking 1 Posted April 5, 2009 Pozdrav, Imaš li mozda vanjsku plastiku retrovizora (crnu ili srebrenu) i one plastične polugice za dizanje prednjih sjedala za Polo 6N2 (2001.)? Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted April 5, 2009 Pozdrav, Imaš li mozda vanjsku plastiku retrovizora (crnu ili srebrenu) i one plastične polugice za dizanje prednjih sjedala za Polo 6N2 (2001.)? nemam nažalost ovako društvo stigao mi je onaj dugo očekivani šleper robe iz njem sutra stavim popis ali uglavnom haube zadnje od mk3 prednje haube od mk3 prednji koševi od golfa 3 i pasata međulinije, vrata od golfa 3, pasata, i razno da ne duljim evo slike sutra popis Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted April 6, 2009 golf 3 - prednje macje oko i zmigavac..jel cijena onak kao i sa cabria? 150 kn? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vice Posted April 6, 2009 Veki uslikaj mi onu unutrasnjost od venta USA sto ti je ostalo od nje... I daj mi reci jel ima retrovizore od Lupa od 98 do 01 To su ona oba mala.... hvala Share this post Link to post Share on other sites