18 18
vekyman1

Auto otpad Tomi-ponuda autodijelova

Recommended Posts

Guest doro13
čuja haubu imam morao bi doći pogledati da je besprijekorna nije jer se ošteti u transportu mislim na lak, a letvu volana za tdi-ja nemam, a hauba je 350 kn

A jel bi možda mogao poslikat haubu,ta štećenja, ako imaš malo cajta...jer sam skroz na drugom kraju grada :rolleyes:

pozz kolko love bi bile lampe zadnje od ove trojke gore, možeš i na pm odgovorit!

Pozz

prodane su

daj mi reci jel imas kakvih djelova motora od trojke 1.4???

imam reci kaj bi trebao

imaš možda od chervolet ili dejvu matiza 2005 godina, ono iznad glave protiv sunca, vozačko i suvozačko, ne znam kak se to zove, bitno mi je da je zrcalo na obadva...

nemam ni jednog nažalost

pozdrav frende,vec smo jednom poslovali pa eto opet,daj mi reci jel imas gornji i donji vezni lim za duju....

imam reci mi dali to dolje treba onaj limić ili traverza

Sjedala za 5 vrata (može i recaro) , tapacirunge za 5 vrata crne (sve je ručno - nema ništa na struju)

Tepih poda sam mislio onaj što ide po cijelom autu i završava ispod zadnjeg sjedala .

sjedala imam nemam recaro nego klasiku set je 500 kn, a tapecirunzi su 400 kn, tepih nemam

Ispušna grana za Golf 3 1996.g 1.4i ili 1.6, Na mašini se drži sa tri šarafa sa jedne i tri sa druge strane, a na auspuh se spaja sa tri šarafa ?

Usisna grana od R5 ona prva verzija prije 1985.god.

Paljenje Renault Twingo I 1.2 .

ispušna grana za golfa je 400 kn, od r5 je 300(zajedno je usisna sa ispušnom granom), a za paljenje trebam uzorak ili mi poslikaj pa pošalji na vhlasc@gmail.com

Imaš možda za audi b4 instalaciju tj. kablove za struju za zadnju haubu

nemam

A jel bi možda mogao poslikat haubu,ta štećenja, ako imaš malo cajta...jer sam skroz na drugom kraju grada :rolleyes:

pošalji mi na pm boju još jednom

Guest luki

Pozdrav,

daj mi reci jel imas mozda 1 gumu Fulda carat progresso 205 55 r15 ili jel imas neku drugu tih dimenzija.

Guest foxy001

Jel možda imaš koju Xsaru I u dijelovima, trebal bi više toga?

e pozdrav, mos mi rec jel slucajno imas komplet klimu za fiat tipa 1.4. 92 godina.. i koliko bi to kostalo.. znaci bas swe.. od kompresora do instalacija itd...

Trebo bi za Stojadina 128 plstike sta dolaze na krajevima branika i za fiat tipa podizače stakala ručne!!

Pozz, zadni put kad sam provjerio nije bilo al prošlo je dosta vremena pa da opet pitam....

Krovni tapecirung kompletni sa šiberom za Passat 93' međulinija (B4) ??

od r5 je 300(zajedno je usisna sa ispušnom granom), a za paljenje trebam uzorak ili mi poslikaj pa pošalji na vhlasc@gmail.com

Danas sam provjerio koja mi točno usisno/ispušna grana paše na R4. Paše mi usisno/ispušna grana od R5 1.4 do 1985. godine, ona stara verzija.

Dali imaš takvu granu, a trebao bi mi i dupli Weber za nju ?

Javi mi cijenu, najbolje bi mi pasalo da je odmah i sa tim karburatorom (dupli Weber).

Pozdrav,

daj mi reci jel imas mozda 1 gumu Fulda carat progresso 205 55 r15 ili jel imas neku drugu tih dimenzija.

nemam nažalost

Jel možda imaš koju Xsaru I u dijelovima, trebal bi više toga?

napiši što bi točno trebao

e pozdrav, mos mi rec jel slucajno imas komplet klimu za fiat tipa 1.4. 92 godina.. i koliko bi to kostalo.. znaci bas swe.. od kompresora do instalacija itd...

gle imam ali nisam siguran da je sve komplet gore možeš si doći pogledati ili sa nekime tko razumije

Trebo bi za Stojadina 128 plstike sta dolaze na krajevima branika i za fiat tipa podizače stakala ručne!!

daj mi poslikaj te plastike a za tipa 2 ili 4 vrata i koje prednje ili zadnje

a ja bi trebo vodilicu stakla za golfa 2 90god.vozaceva vrata

dali je 3 ili 5 vrata, i prodajem podizać kompletan i cjena je 100 kn

Pozz, zadni put kad sam provjerio nije bilo al prošlo je dosta vremena pa da opet pitam....

Krovni tapecirung kompletni sa šiberom za Passat 93' međulinija (B4) ??

ništa nije došlo zasad

jel imas mozda motor za passat 98.g 1.9TDI 90 ks...moze ak imas samo glavu i klip...

nemam

veky jel se da iz drugog auta senzor abs-a izvadit? desni mi treba...još jednom hvala na amortizerima i oprugama več su na autu...sve je ok!

pita majstor di si uspjela nabavit u tak dobrom stanju i tak kratkom vremenu hehe

Danas sam provjerio koja mi točno usisno/ispušna grana paše na R4. Paše mi usisno/ispušna grana od R5 1.4 do 1985. godine, ona stara verzija.

Dali imaš takvu granu, a trebao bi mi i dupli Weber za nju ?

Javi mi cijenu, najbolje bi mi pasalo da je odmah i sa tim karburatorom (dupli Weber).

cjena kompleta je 500 kn, kad se odlučiš javi mi da potražim

veky jel se da iz drugog auta senzor abs-a izvadit? desni mi treba...još jednom hvala na amortizerima i oprugama več su na autu...sve je ok!

pita majstor di si uspjela nabavit u tak dobrom stanju i tak kratkom vremenu hehe

da se reci mi kad ti treba to je malo sranje napravit jer se drži ko pas ježa i onda moraš sa UK-a uljem namočit pa dok otpusti i tak to javi mi na mob kad ti treba

posto je zadnja hauba za karavana? u kojim bojama su?

imam dvije crvene 100 eura je bez stakla, a 150 eura je staklom

Bok!

Trebao bi posudu za vodu od audia 80 B4 1.9TDI 1994g.

ded mraz daj mi sliku

Kvake za Golf MK4, prednje i stražnje, jel imaš kaj?

imam ih cjena je 300 kn za set

da se reci mi kad ti treba to je malo sranje napravit jer se drži ko pas ježa i onda moraš sa UK-a uljem namočit pa dok otpusti i tak to javi mi na mob kad ti treba

ok bitno da ima nije sad tak hitno,dok se oporavim od ovog sveukupnog izdatka za ovo moje prometalo :palacg javim ti na vrijeme bez brige bitno da znam da se da

evo friške robe

golf II 1.6 td

18062009450.jpg

18062009453.jpg

Golf III cabrio 1.8i još uvijek

01062009412.jpg

Golf II još jedna

01062009413.jpg

Golf III 1.8 gt

01062009415.jpg

Pasata 85 1.8

01062009417.jpg

Polo caravan razvaljen

01062009421.jpg

see ya

el imas za audia a4 komplet prednji kos , limarija, mehanika, mulde, farovi, branik, ma sve???

1995. godiste

Guest foxy001
napiši što bi točno trebao

A gledaj trebao bi cijele satova, ali samo ako ima okretaje. I onaj mali LCD pored satova. I satovi bi trebali imat dvije utičnice iza, jedna žute i jedna plave boje. I još neke plastike iz unutrašnjosti. U biti ako imaš xsaru, ja bi došao sve to pogledat.,

Jel imaš senzor ABS-a za Golf 3,1.9 tdi,96 god,za prednji lijevi(vozačev) točak?

kakvu opremu imaju ona trica gt i trica cabrio? koje su godiste?

daj molimte ih poslikaj iznutra...

i da,kolko trazis za felge sa trice

vanjska plastika za lijevi retrovizor,električni golf III

jel imas od golfa 3 ventilator kabine?cijena?

18 18